Riverdale's Charles Melton open over zijn relatie met Camila Mendes

De acteur blijkt een behoorlijke romanticus te zijn

Charles Melton en Camila Mendes
Michael KovacGetty Images

Voor de Riverdale-fans onder ons is het inmiddels geen geheim meer dat Reggie en Veronica in het echte leven een setje zijn. In een exclusief interview met US Weekly is Charles Melton (28) nu zeer open over zijn relatie met tegenspeelster Camila Mendes (24).

Riverdale-setje

Charles en Camila ontmoetten elkaar op – jawel – de set van Riverdale, en zijn sinds oktober 2018 officieel samen. Ze maakten hun relatie bekend via het Instagramaccount van Camila, met een knuffelende foto en het bijschrift 'mine'. Sindsdien zijn de twee meer dan open over hun samenzijn. Zo legde Camila ook al eerder in een interview met Teen Vogue uit waarom zij en Charles hun relatie met de hele wereld delen.

Open over relatie

"Ik ben gelukkig, en ik weet waar ik sta in het leven", zei Camila eerder deze week in gesprek met Teen Vogue. "Mensen mogen zeggen wat ze willen. Waarom zou ik me er druk om maken? Ik ben niet privé ingesteld. Hoe meer ik gewend raak aan het bekend zijn en de levensstijl die daarbij hoort, hoe meer ik erachter kom wat ik wil delen en wat niet."

Romanticus

Daar lijkt Charles zich volledig bij aan te sluiten, want de acteur heeft nu in een interview met US Weekly verklapt dat hij een behoorlijke romanticus kan zijn. "Ik schrijf brieven aan mijn vriendin. Ik denk niet dat dat het meest romantische is wat je kan doen, maar het zijn de kleine dingen, vind ik", aldus Charles. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie