Martin Garrix deelt voor het eerst foto's van hem en zijn vriendin

En de liefde spat er vanaf

Martin Garrix
Brian RasicGetty Images

Dat Martin Garrix samen is met het Amsterdamse model Charelle Schriek, wisten we al een tijdje, maar vooralsnog deed de dj nogal geheimzinnig over zijn relatie. Tot nu. Op Instagram deelt de muzikant voor het eerst foto's van hen samen.

Vriendin van Martin Garrix

De Instagrampost bestaat uit een collage van vier foto's van het stel, waarop ze elkaar kussen en knuffelen. In het bijschrift wenst Martin Garrix zijn vriendin een hele fijne verjaardag, gevolgd door een hartje en de woorden "love you lots". En daarmee zijn de twee nu ook Instagram official.

Eerste foto's

Het is de eerste keer dat Martijn Garritsen, de echte naam van de dj, foto's deelt met zijn vriendin. Eerder zagen we al eens een foto voorbij komen van de twee op Instagram Stories, maar de artiest deelde nog nooit eerder openlijk foto's van de twee op zijn profiel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie