Aangrijpende post van lesbisch stel dat in elkaar werd geslagen gaat viral

"Zinloos geweld tegen de LHBT-gemeenschap moet stoppen"

Lesbisch stel
ValentinRusanovGetty Images

De Uruguayaanse Melania (28) en haar Amerikaanse vriendin Chris (30) krijgen momenteel steunbetuigingen van over de hele wereld. Het stel deed deze week verslag van een schokkende gebeurtenis op Facebook. Na een avondje uit werden zij in een dubbeldekker in Londen tot bloedens toe in elkaar geslagen door een groepje mannen. De jongens wilden dat de vrouwen elkaar zouden zoenen en strelen, maar dat weigerden ze. Het gevolg? Rake klappen.

Lesbisch stel mishandeld

"We moeten gezoend hebben, want op een gegeven moment kwamen er jongens achter ons zitten", begint Melanie haar verhaal. "Ze waren minstens met z'n vieren. Ze begonnen zich te gedragen als hooligans en eisten dat wij elkaar zouden zoenen zodat zij ervan konden genieten." De vrouwen – die op de bovenste verdieping van de dubbeldekker zaten, en daar alleen waren met de jongens – weigerden. "Ik begon grapjes te maken, ik dacht dat ze daardoor misschien weg zouden gaan. Chris deed zelfs alsof ze zich niet lekker voelde, maar ze bleven ons lastigvallen."

Bloed overal
"Voordat ik het wist, was Chris met hen aan het vechten in het midden van de bus", gaat Melanie verder. "Ik snelde er naartoe, en vond haar daar bloedend, terwijl ze door drie jongens in elkaar werd geslagen." Ook Melanie kreeg vervolgens klappen." Ik werd duizelig toen ik mijn bloed zag, en viel achterover. Ik weet niet of ik buiten bewustzijn was, of niet. Daarna stopte de bus ineens en kwam de politie binnen. Er zat overal bloed. De jongens hadden onze spullen meegenomen."

Boodschap
Het Facebookbericht is inmiddels al dertienduizend keer gedeeld en gaat het hele internet over. In de ruim achtduizend reacties delen mensen over de hele wereld massaal hun steunbetuigingen. Melanie hoopt met haar bericht voor eens en altijd een einde te maken aan zinloos geweld tegen de LHBT-gemeenschap. "Ik ben moe om als seksueel object gezien te worden."

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie