Reality story: Isa (34) heeft geheime liefdesrelatie met beste vriendin

'Voor ons voelt het niet als vreemdgaan'

reality
Glamour

Eerlijk gezegd verbaasde het me niet dat Mirthe en ik samen in bed belandden. Ik kende mijn beste vriendin al een jaar of acht en wist dat ze weleens fantaseerde over vrijen met een vrouw. Zoenen, voelen: het leek haar erg spannend. Maar ook al gaf haar vriend haar de ruimte om dat te ontdekken, het was er nooit van gekomen. Zelf was ik in mijn single jaren een keer spontaan in bed beland met een leuk stel en dat had ik erg fijn gevonden.

Onverwacht

Mirthe vond dat zo spannend dat ze er vaak over begon. Zo ook die ene keer, tijdens ons jaarlijkse vriendinnenweekend. We hadden na het winkelen geborreld en bij het eten nog een fles wijn besteld. Eenmaal op de hotelkamer rilden we zo vreselijk van de kou dat ik aanbood bij Mirthe in bed te kruipen. ‘Slaap lekker,’ kuste ik haar op haar mond, iets wat we wel vaker deden. Maar nu trok Mirthe haar lippen niet terug. We zoenden nog eens. Voordat ik het wist, raakten onze tongen elkaar.

Liefdesnacht

Heel voorzichtig gingen we steeds verder. Met onze handen betastten we elkaars lichaam. We kenden elkaar van haver tot gort, maar zo intiem waren we nog nooit geweest. Oraal contact hadden we die avond niet, dat vonden we allebei te ver gaan. Gênant ook, juist omdat we elkaar zo goed kenden. De volgende dag spraken we over wat er was gebeurd. We hadden ons avontuur allebei als erg aangenaam en spannend ervaren, maar wisten niet of het wel zo verstandig was.

'Voordat ik het wist, raakten onze tongen elkaar'

Daarom lieten we het onderwerp rusten en gingen door als vanouds. Dat kostte gelukkig geen enkele moeite. Totdat we die winter erop weer een weekend weggingen. Deze keer kropen we zonder overleg bij elkaar in bed, alsof we allebei de spanning voelden en uitkeken naar meer. Nu gingen we wel verder en opnieuw vonden we het heerlijk. Het vrijen voelde zo zacht, zo lief. We vertrouwden elkaar volkomen. We wisten dat we elkaar nooit zouden beschadigen.

Inmiddels zijn we afgelopen winter voor de zesde keer met elkaar naar bed geweest. En hoewel onze partners allebei ruimdenkend zijn en ons hiervoor nooit zouden veroordelen, besloten we toch om onze ‘lieve nacht’, onze meer respectvolle verbastering van ‘liefdesnacht’, voor onszelf te houden.

Geen vreemdgaan

Voor ons voelt het niet als vreemdgaan. Het is geen bedreiging. We zien het ook niet als een verhouding, maar als een ‘vriendschap plus’. We hoeven niet voor elkaar te kiezen. We zijn misschien een tikje bischierig, maar voelen onszelf hetero en hebben allebei een fijne relatie. Andere mannenkunnen tijdens zo’n vriendinnenweekend flirten wat ze willen, het interesseert ons niet. Wel blijft het bij die ene keer per jaar. Aan meer hebben we geen behoefte. Wanneer we ons jaarlijkse vriendinnenweekend boeken, kijken we allebei uit naar die ene nacht. We genieten dan enorm van elkaar, zijn ons bewust van ons vrouwzijn, hoe anders het voelt om met een vrouw te vrijen. Dat vinden we heerlijk. Maar na die ene spannende nacht ontbijten we samen en weten we allebei dat de volgende keer pas een jaar later weer komt.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie