Real life: 'Ik ging vreemd met de man van mijn vriends minnares'

"Door het keukenraam zag ik hoe Stefan haar nam op de diepvries."

reality
Glamour

Wanneer Kim (27) ontdekt dat haar vriend haar bedriegt, zint ze op wraak. Voor ze het weet is ze een paar ondoordachte beslissingen verder en loopt alles gruwelijk uit de hand.

Overspel

“Al een tijdje vermoedde ik dat mijn vriend Stefan vreemdging. Hij kocht nieuwe kleding, werd afstandelijker, en sportte geen twee keer meer in de week maar drie. Ook kroop hij steeds vaker pas in bed wanneer ik al sliep. Duidelijke signalen dat hij een ander had. Maar waarom? En wie? Ik had werkelijk geen idee. Ik hield Stefan extra in de gaten, maar het lukte niet om hem te betrappen. Hij kreeg geen vreemde appjes, werkte zelden over,
en hij pinde enkel bedragen die klopten. Ik controleerde zelfs de kilometerstand van zijn auto. Alles leek in orde tot me opviel dat hij ineens een apart woord gebruikte. Toen viel het kwartje. Het was exact dat woord waaraan ik me altijd zo ergerde bij een medewerkster uit de sportkantine."

"En ja hoor, toen ik er na een training naartoe reed, stonden er nog twee auto’s op de verder lege parkeerplaats. Door het keukenraam zag ik hoe Stefan haar nam op de diepvries. Terug in de auto jankte ik mijn ogen uit mijn kop. We hadden net een huis gekocht, weliswaar van een erfenis die ik had gehad, maar we waren nog druk aan het klussen. Dit had ik nooit verwacht. Stefan was altijd meer een sukkel dan macho, precies wat ik leuk vond."

Zweverig

"Ook van zijn minnares verbaasde het me. Ze was altijd wat zweverig en had het continu over haar vriend, die ze steevast haar ridder noemde. Ik vertelde Stefan niet dat ik hen had betrapt, maar besloot heel berekenend hem pas de deur te wijzen zodra hij drie weken later klaar was met de verbouwing van de bijkeuken. Dat was mijn zoete wraak, dacht ik. Stefan en zijn sportsnolletje bleven elkaar intussen in het geniep zien, want ook haar ‘ridder’ mocht natuurlijk van niets weten."

"Ook haar ‘ridder’ mocht natuurlijk van niets weten"

"Dat mijn wraak nog veel verder ging, besloot ik spontaan tijdens een stapavond. Ik kwam Ridder Lancelot tegen. Ladderzat. Hij deed amicaal en ik besloot hem uit te horen. Slijmerig hing ik om zijn nek, tot hij me ineens bij mijn billen greep. Hij had amper door wat hij deed of zei. Het was te makkelijk. En ik was te boos op Stefan en dat mokkel. Dus toen die gast vroeg of ik mee naar buiten ging, heb ik me uit pure wraak en woede laten nemen in een steegje. Ik wilde zijn vriendin zo graag terugpakken, kwetsen. Binnen een paar minuten was het gedaan. Al vrijwel direct had ik spijt. Thuis ben ik jankend naar bed gegaan. Ik vond het zo stom van mezelf. Zo goedkoop."

Droomvrouw

"De volgende dag heb ik alles opgebiecht aan Stefan. Hij schrok, maar wilde graag samen verder. Hij had dingen voor lief genomen, ik was zijn droomvrouw. Konden we er niet voor knokken? Maar voor mij hoefde dat niet meer. Mijn vertrouwen was totaal stuk. Toen zijn ‘vriendin’ hoorde dat Stefan single was, maakte ze het ook uit met hem. Het kwam ‘te dichtbij’. Daarop heeft Stefan furieus haar vriend verteld wat er is gebeurd en ook hun relatie klapte. Blij word ik er niet van. Ik schaam me dood. Liever had ik Stefan nog. Gelukkig kon ik mijn huis houden, maar mijn hart is voorlopig gebroken."

Dit artikel verscheen eerder in Glamour.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie