Gebroken hart? Deze podcasts slepen je er doorheen

Voor als je afspeellijst met break-up-songs al grijs is gedraaid

Gebroken hart podcasts
Iryna ImagoGetty Images

Een pijnlijke break-up? We've all been there. Daar overheen komen doen we het liefst in gezelschap van een bak ijs, fles wijn en énorm zielige muziek. Maar na alle mood swings en uitgelopen mascara komt er een moment waarop we ons weer moeten herpakken. En hoe cliché het ook klinkt: het leven gaat nou eenmaal door. Deze podcasts steken je een hart onder de riem.

1. The Bounce Back
Alles wat we nodig hebben in het diepste, donkerste moment van een break-up is een goede peptalk. Het liefst van je beste vriend(in), maar mocht die er niet zijn, dan is daar The Bounce Back. Een hilarische podcast over bizarre, briljante en motiverende dingen die jouw voorgangers hebben gedaan om over hun liefdesverdriet heen te komen.

2. Terrible, thanks for asking
Niets is lekkerder dan een flinke portie zelfmedelijden. There, we said it. Soms zíjn we gewoon even zielig. En dan mag je het dekbed heus wel even over je hoofd trekken en hoef je niet te doen alsof het goed gaat. Deze podcast vol grappige, droevige en pijnlijk herkenbare verhalen zijn er voor jou en je zelfmedelijden. Met elke aflevering verhalen over de pijn waarmee mensen moeten dealen in het leven en hoe we, zo awkward als we zijn, die situaties onbeholpen proberen op te lossen. Altijd met goede adviezen en inzichten, die lekker makkelijk weg luisteren. Perfect in combinatie met die bak ijs en/of fles wijn.

3. Dear Sugars
Het aller-, allerergste aan een break-up is waarschijnlijk de eenzaamheid die je voelt. Het bed is ineens een stuk groter en de nachten langer. Dear Sugars is daar voor je eenzame, slapeloze nachten. De podcast haakt in op onderwerpen als overspel, zelfvertrouwen en datingtrends als ghosting. De verhalen in deze podcast laten je inzien dat je niet de enige bent die het moeilijk heeft in de liefde. En dan voel je je ineens een stuk minder alleen.

4. This is why you're single
Klaar om je weer in de datingmarkt te begeven? Ook dat zal niet zonder slag of stoot gaan. Kan je Tinder niet meer openen zonder jezelf te betrappen op een diepe zucht? Je bent niet de enige. Laura en Angela openbaren in hun podcast This is why you're single allemaal gênante (maar hilarische) datingverhalen. Ook leuk voor als je juist helemaal geen behoefte hebt aan daten, maar wel aan juicy stories.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur