De beste relatieadviezen van Michelle Obama

#CoupleGoals

Michelle Obama en Barack Obama
Chip SomodevillaGetty Images

Ze zijn de ultieme couple goals en lijken hun inmiddels 27-jarige huwelijk zo goed op orde te hebben. Barack en Michelle Obama lopen over van de wijsheden als het om liefde gaat.

Michelle spreekt vaak over het huwelijk. Ze deelt met ons dat het huwelijk niet altijd makkelijk is, maar dat het ontzettend belangrijk is dat je de juiste partner vindt die je door dik en dun steunt. We zetten de 10x mooiste liefdesadviezen van Michelle Obama op een rijtje.

Michelle Obama's liefdesadviezen

"Het is belangrijk om met iemand te trouwen die je gelijke is, en jou net zo graag ziet slagen als dat jij hen graag ziet slagen."

"Getrouwd zijn is een keuze die je elke dag maakt. Je doet het niet omdat het makkelijk is, je doet het omdat je erin gelooft. Je gelooft in de ander."

"Mijn echtgenoot is mijn teammate. Als we deze wedstrijd willen winnen, moet hij sterk zijn en moet hij mij aanmoedigen om sterk te zijn. Ik wil geen zwakke spelers in mijn team, en hij ook niet. Soms accepteren we zwakte in de ander omdat het makkelijker voelt. Kijk uit voor de mensen die alleen de makkelijke kant willen."

"Bij ons thuis nemen we onszelf niet te serieus, lachen schept de sterkste band in een huwelijk."

"Liefde draait niet om de big splashy stuff. Het draait om de kleine dingetjes die je dagelijks deelt, de routines en de tradities die we hebben."

"Je moet gelijke partners zijn, en je moet elkaar echt, echt, echt heel leuk vinden, want het is een moeilijke weg om te bewandelen."

"Relatietherapie was voor mij een keerpunt. Ik begreep eindelijk dat de taak niet aan mijn man was om mijn gelukkig te maken. Ik moest leren om zelf gelukkig te worden en mezelf hoger op de prioriteitenlijst te zetten."

"Laat geen mensen in je leven toe die je naar beneden halen. Vertrouw je instinct. Goede relaties voelen goed. Ze kloppen. Ze doen geen pijn."

"Ik werd echt verliefd op Barack vanwege zijn persoonlijkheid. Horen jullie dat? Het was zijn persoonlijkheid. Het was zijn fatsoen, zijn eerlijkheid, zijn mededogen en de overtuiging waarmee hij dingen doet.

"Ik zeg altijd maar: als je 50 jaar getrouwd bent en maar 10 daarvan waren slecht, dan is dat alsnog een goede score."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie