Gigi Hadid en Zayn Malik zijn éindelijk weer Instagram-official

De Instagramfoto verklapt dat de twee al langer bij elkaar zijn dan je denkt

Gigi Hadid Zayn Malik
Darren GerrishGetty Images

Na twee keer uit elkaar te zijn geweest vormen Gigi Hadid en zanger Zayn Malik voor de derde keer weer een setje. Een maand geleden werd de relatie van de twee weer officieel bevestigd, maar zelf leken ze hun samenzijn nog behoorlijk privé te houden. Tot nu: Gigi heeft hun relatie eindelijk weer Instagram-official gemaakt.

Instagram-official

Niet op haar officiële, maar op haar tweede Instagramaccount Gisposable, waarop het model foto's deelt die ze maakt met een disposable camera, verscheen dit weekend een foto van Zayn, met een tekst waarmee Gigi nu voor het eerst ook zélf bevestigt weer met de zanger samen te zijn. "Hey valentine", schrijft ze.

Daarnaast verklapt de foto ook dat het stel toch al iets langer samen is dan bekend. Zo laat Gigi in het bijschrift weten wanneer de foto genomen is. "Z on the farm, Dec 2019", schrijft ze bij de foto, waaruit we kunnen opmaken dat het stel niet pas vanaf januari, maar zeker al een maandje eerder weer samen was. Of misschien nog wel langer.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de reacties reageren fans blij, maar ook verrast over het feit dat de twee dus al weer veel langer bij elkaar zijn dan zij dachten. Toch nemen de volgers geen genoegen met de foto, en smeken ze het model een foto van hen samen te delen. "Geef ons alsjeblieft een foto van jullie twee", zo klinkt het in de comments.

Gigi Hadid en Zayn Malik

Gigi en Zayn begonnen in 2016 met daten, waarna ze na meer dan twee jaar samen te zijn geweest in 2018 besloten een punt achter hun relatie te zetten. Vervolgens kwam het koppel een korte tijd erna weer samen, voordat ze opnieuw uit elkaar gingen in het begin van 2019. Nu, ruim een jaar later, hebben Gigi en Zayn officieel weer een relatie. Wij hopen dat het gezegde driemaal scheepsrecht hier van toepassing zal zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie