Channing Tatum en Jessie J zetten tóch weer een punt achter hun relatie

Nog geen drie maanden geleden besloten de twee het opnieuw te proberen

channing tatum jessie j
(C)Kevin MazurGetty Images

Channing Tatum en Jessie J hebben na een kleine tweeënhalve maand tóch weer besloten uit elkaar te gaan. De twee gaven hun relatie in januari nog een tweede kans, maar dat heeft niet uitgepakt zoals ze hadden gehoopt, zo blijkt. Opnieuw heeft het stel besloten dat het beter is als ze als vrienden door het leven gaan. Dat meldt US Magazine.

Channing Tatum en Jessie J uit elkaar

Voor wie even kwijt is hoe het allemaal precies zit met het liefdesleven van Channing Tatum, volgt hier een eh... 'kleine' samenvatting. De acteur was tot april 2018 getrouwd met Jenna Dewan, met wie hij ook dochtertje Everly (inmiddels zes jaar) kreeg. Maar de acteur was niet lang alleen; zo'n halfjaar later werd Channing voor het eerst gespot met Jessie J. Ze slaagden erin hun relatie buiten de spotlights te houden, want pas in maart 2019 – weer een halfjaar later, dus – werd hun relatie pas echt bevestigd.

De romance was echter maar van korte duur, want in december 2019 – of zelfs al een maandje eerder, zouden anonieme bronnen stellen – zetten de twee alweer een punt achter hun relatie. Diezelfde maand stond de wereld even op z'n kop toen Channing op de datingapp Raya werd gesignaleerd. De acteur leek dus zelfs alweer op zoek te zijn naar een nieuwe liefde. Tot grote teleurstelling van velen lijkt het erop dat hij dat datingaccount echter in een opwelling aanmaakte, want in januari werd bekend dat de acteur dus weer terug was bij Jessie J. Tot nu: de twee hebben weer een punt achter hun relatie gezet.

Zien: dit is de nieuwe vriend van Channing Tatums ex Jenna Dewan

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie