NikkieTutorials deelt droevige update over haar bruiloft

Samen met vriend Dylan geeft ze uitleg voor de camera

NikkieTutorials
Klaas Jan Kliphuis

In augustus deelde Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, het heugelijke nieuws te gaan trouwen met haar grote liefde Dylan. De internationale make-upgoeroe en YouTube-sensatie werd ten huwelijk gevraagd door haar vriend in Italiëhier lees je alles over het o-zo-romantische aanzoek – en zei volmondig ja. Wanneer het sprookje zich zou voltrekken, was nog niet bekend, maar nu geeft Nikkie een droevige update over hun huwelijk, die te maken heeft met – jawel – het coronavirus.

Bruiloft NikkieTutorials

Nikkie deelt de update in een nieuwe YouTube-video, waarvan de titel fans enorm laat schrikken. 'We gaan niet langer trouwen', zo kopt Nikkie. Maar al in de eerste seconden van de video geeft de make-upartiest, die de video opnam samen met haar verloofde, uitleg. "Het zien van deze titel roept vast veel vragen op. Het is waar... We gaan niet meer trouwen... Dit jaar."

"Vanwege die ***corona hebben we besloten om onze bruiloft uit te stellen", gaat Nikkie verder. "Uitstellen betekent niet dat het niet meer doorgaat, maar dat we wachten tot het veiliger is voor ons, onze familie en onze vrienden."

Maar de YouTuber heeft gelukkig ook nog een léuke verrassing: in de video brengt ze niet alleen het slechte nieuws over de bruiloft, ze maakt ook haar verloofde Dylan op. Yup, voor de allereerste keer. Die beelden bekijk je hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: NikkieTutorials geeft make-uptips voor Glamour

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie