Lily-Rose Depp en Timothée Chalamet zetten punt achter hun relatie

De twee waren anderhalf jaar samen

timothée chalamet en lily rose depp
Alessandra Benedetti - CorbisGetty Images

Call Me By Your Name-acteur Timothée Chalamet en actrice en Chanel-muze Lily-Rose Depp hebben een punt achter hun relatie gezet. De twee hielden hun relatie dan misschien uit de spotlights, ze waren inmiddels al anderhalf jaar samen. Dat meldt US Weekly.

Lily-Rose Depp en Timothée Chalamet

In oktober 2018 werden Lily-Rose en Timothée voor het eerst samen gespot. Daarna werden de lovebirds steeds vaker samen gefotografeerd. Zo ook in september vorig jaar, toen er een passionele foto van de twee opdook die alle twijfels die op dat moment nog bestonden de wereld uit hielp: de twee waren een stel.

Maar sindsdien zijn ze nooit zij aan zij op premières of awardshows verschenen: de Call Me By Your Name-acteur nam zijn vriendin bewust nooit mee naar dit soort prestigieuze evenementen. Wel gaf hij tijdens de uitreiking van de Golden Globes toe dolverliefd te zijn op zijn vriendin, die hem "sprakeloos zou maken". De vonk zou naar verluidt over zijn geslagen tijdens de opnames van de Netflixfilm The King, die in november 2019 uitkwam.

Zien: de trailer van The King, met Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie