Maan over Tony, een halfjaar na hun break-up: 'Er is sprake van een soort 2.0 versie'

'We zijn nog steeds heel oké samen'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is inmiddels een halfjaar geleden dat zangeres Maan en dj Tony Junior een punt achter hun relatie zetten. In een interview met Trouw blikt de zangeres nu terug op haar tijd met Tony, die nog niet hélemaal voorbij is.

Maan over Tony

Als liefde voorbij is, kan er vriendschap overblijven, stelt Maan in het interview. En dat is bij de twee het geval. De voornaamste reden? Tony was (en is) goed voor Maan. "'Zo kan het dus ook' heb ik geschreven met in mijn hoofd Tony. Het nummer is een ode aan een goed, lief vriendje. Ik zag om me heen stellen die heel anders met elkaar omgingen. Toen besefte ik hoe ik van geluk mocht spreken met Tony te zijn – blij met het vertrouwen en de openheid tussen ons."

Maans nummer 'Zo kan het dus ook'. Tekst gaat verder na de video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

En dat vertrouwen en die openheid is er, ondanks dat de twee een halfjaar geleden besloten niet samen verder te gaan, nog steeds. "We zijn nog steeds heel oké samen, er is sprake van een soort 2.0 versie. Zo kan het ook als je niet meer samen bent, maar wel terugkijkt op een mooie tijd. Dat de liefde gedoofd is, maar je nog wel van elkaar houdt."

Relatie Maan en Tony

Maan en Tony leerden elkaar zo'n tweeënhalf jaar geleden kennen op het festival Mysteryland. In december zette het stel na twee jaar een punt achter hun relatie. Dat maakten de twee destijds bekend met emotionele Instagramposts.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: Maan reageert op comments van fans

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie