Originele dingen die je kunt doen in plaats van een typische date.

10x Geen zin in die typische date? Dan zou je deze dingen eens moeten doen

Niet te duur, weer eens wat anders en leuk ook nog.

Lees hier over wat je samen kunt doen. Niet te duur, weer eens wat anders en leuk ook nog:

1 Sterren kijken
Aan het strand of op een heuvel of een andere donkere plek. Als er niet te veel (stads)verlichting in de buurt is, dan kun je samen genieten van al die mooie glitters en lampjes in de hemel.

2 Actief sporten,
Zoals een rondje in de nieuwste, echt supercoole boutique sportstudio’s. Of je kunt outdoor gaan hiken of 20 kilometer fietsen langs de mooie landschappen van Nederland. Als je hart sneller klopt, dan lijkt het of je verliefd bent. Vooral actieve dingen zorgen voor een goed gevoel tussen twee liefjes.

3 Zonnebaden
En daarna zwemmen en Aperols drinken ergens in natuurwater. Er zijn ook veel stadsstranden en om steden heen zijn prachtige gebieden waar vaak heerlijke terrasjes in de buurt zijn. Geen auto? Zie punt 2.

4 Een nachtje kamperen
En tijdens het kamperen elkaar de 36 leukste vragen stellen om verliefd te worden. Er is een vragenlijst die gegarandeerd tot liefde zou leiden. Die vindt je op 36questionsinlove.com. Neem marshmallows mee. En wat stokjes. En wijn ofzo.

5 Events
Denk aan De Parade of andere food markets, culturele marktjes, braderieën. You name it. Het stikt ervan deze zomer in alle steden van Nederland. 

6 Koken 
Je kunt voor elkaar koken, samen koken en als je wat meer dates hebt gehad en / of erg overtuigd van elkaar: kook voor een paar van jullie beste vrienden, dan kunnen zij elkaar ontmoeten. 

7Proeverij
Wijnproeven, whiskey proeven, champagne proeven. Mmmmm lekker en dan niet uitspugen, maar wel ook alle hapjes opeten en flaneren samen.

8 Ticketswap kijken
Voor een last minute concert, feest, optreden of stand-up comedy. Allemaal leuk ter vervanging van die film. Geen kaartjes? Gewoon even kijken op Ticketswap. Daar is van alles in de aanbieding van mensen die kaartjes hebben gekocht, maar ziek zijn geworden of om andere redenen op het laatste moment niet kunnen. Ticketswap is een erg leuke plek om je door te laten leiden. Het is een soort cultureel Hof van Eden. 

9 Mannendingen
Karten, paint ballen. Van dat soort mannendingen. Ze geven de gekste ervaringen. Deins niet zo terug, echt, het is leuk. 

10 Dansen
Dansen tot het ochtendgloren, thuis, op jullie favoriete nummers. Dat is wat ik heb gedaan toen ik mijn eerste echte one-on-one date had met mijn huidige vriend. Hij is nu de vader van mijn kind. We hebben elkaar zo goed leren kennen die nacht. Omdat je bij elk nummer wel weer een herinnering kan delen, terwijl je samen maar blijft dansen en dansen tot je erbij neervalt. Heerlijk. 

Wil je meer weten over lichter leven en lichter denken? Lees dan Janneke's nieuwste boek; In één dag gelukkig. Of heb je een vraag over relaties, je lichaam, geld, het leven, werk of andere dingen? Stuur deze dan naar janneke@lerenrelativeren.nl en wellicht beantwoordt Janneke jouw vraag volgende week. Kijk voor meer inspiratie op www.lerenrelativeren.nl

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten