als het geval is dat jij en je lover al maanden uitgepraat op de bank hangen of langs elkaar heen leven, dan wordt het tijd om de chemie wat op te stoken. Drie tips.

3 tips voor meer chemie in je relatie

Avontuur zonder drastische maatregelen


Sleur in een relatie hoeft geen probleem te zijn, het kan juist comfortabel en vertrouwelijk zijn. Maar als het geval is dat jij en je lover al maanden uitgepraat op de bank hangen of langs elkaar heen leven, dan wordt het tijd om de chemie wat op te stoken. Drie tips.

1. Spendeer samen tijd in een andere omgeving
Mocht een stedentrip (in eigen land) er niet inzitten qua tijd of financiën, niet getreurd! Spring na werktijd in de trein of auto naar een stad(je) in de buurt.  

2. Get sweaty
Alleen als jullie allebei een graftakken hekel hebben aan elke vorm van beweging, mag je deze links laten liggen. Maar een niet bewezen, wel geprezen feit is: couples who sweat together stay together. Ideetjes: samen trainen voor mud masters of een halve marathon of leren wandklimmen, is veel leuker dan een de sportschool. 

3. Leer samen iets nieuws!!!
Zoals je kunt zien zijn we hier erg enthousiast over. Verzamel een hoop folders en websites en kies samen een klasje of cursus uit. (Strip)tekenen, een bepaalde dans, een taal, beeldhouwen, wijncursus (kun je ook aan huis doen), gitaarles, sushi maken... you name it. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten