Wie zondagavond All You Need is Love heeft gezien, weet waar we het over hebben. Wie het gemist heeft kan bij dezen iets opsteken Ryans eerlijkheid en lef.

Ai, Ryan loopt pijnlijk blauwtje voor miljoenenpubliek in All You Need is Love

Denk maar zo Ryan: beter duidelijkheid dan voor altijd een 'what if' gevoel

© All you need is love

Respect voor Ryan, die voor een miljoenenpubliek de liefde verklaart aan goede vriendin Lisa.

Wie zondagavond All You Need is Love heeft gezien, weet waar we het over hebben. Wie het gemist heeft kan bij dezen iets opsteken van Ryans eerlijkheid en lef. 

Schijters 
Er zijn vast een heleboel mensen die hun gevoelens in de doofpot stoppen uit angst om een eventueel blauwtje te lopen. Ryan niet, en ontkomt - helaas - niet aan dat blauwtje.

Dat zorgt voor een flink portie ongemakkelijkheid. Maar Ryan, onthoud: beter duidelijkheid dan voor altijd een 'what if' gevoel. 

Liefdesboodschap
In een teaser (zie hieronder) van All You Need is Love zagen we zondagmiddag al dat Lisa tijdens haar werk wordt overvallen door Robert ten Brink met een liefdesboodschap. Lisa heeft echter geen idee om wie het gaat, dat voorspelt al niet veel goeds.

De video wordt vervolgens gestart: 

Ryan: "Als ik alleen al je stem hoor, kan ik niet wachten je te zien. Af en toe is het voor mij wat onduidelijk of jij datzelfde gevoel voor mij hebt. Ik zou dan ook willen weten of je mij net zo leuk vindt als ik jou. Ik hou van jou."

Lisa's eerste reactie slaat de spijker op de op: "Zo, dan heb je wel ballen om dit te doen, hè?" Precies Ryan, jij wel, wees daar trots op. 


Onbeantwoorde liefde 
Lisa's pijnlijke reactie werd pas duidelijk in de aflevering die avond. "Nee, ik ben niet verliefd." Robert ten Brink stelt voor het gesprek aan te gaan met Ryan, maar dat vindt Lisa te ongemakkelijk: "Ik bel hem wel," zegt ze.

Het nadeel is alleen dat Ryan al - shoot us now - voor de deur van de caravan staat. Het gesprek is dus onontkoombaar. Plaatsvervangende schaamte alom.

Lisa: "Smoorverliefd ben ik niet, zag je dat een beetje aankomen?" Ryan: "Nee, ik dacht wel dat het wederzijds was." Lisa: "Nee, en dat mag je ook gewoon eerlijk weten, daar heb je recht op." Wel zegt ze hem niet kwijt te willen als vriend. Ons advies aan Ryan: misschien eerst de gevoelens laten bekoelen om het jezelf niet te moeilijk te maken? 

Voor het fragment verwijzen we je door naar de aflevering van All You Need is Love. Vanaf minuut 22:52. 

Uiteraard was het blauwtje het gesprek van de avond op Twitter.  


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten