Wanneer het aankomt op liefde, wint romantiek het dan van geld? Of zijn de twee bittere concurrenten? Datingsite Parship komt met een verrassend onderzoek op de proppen.

'Eén op de vijf vrouwen heeft liever een rijke vriend dan goede seks'

Shocking facts!

Wanneer het aankomt op liefde, wint romantiek het dan van geld? Of zijn de twee bittere concurrenten? Datingsite Parship komt met een verrassend onderzoek op de proppen.

Money or love
Uit het onderzoek blijkt dat, god-zij-dank voor Cupido, de liefde het vaak wint van geld. Zo gaat de groter meerderheid, ruim 88 % liever voor de grote liefde dan een paar miljoentjes op de bankrekening. Maar ruim één op de tien respondenten (van de in totaal 1.047 leden van 18 tot 80 jaar) geeft aan de liefde te willen opgeven voor het multimiljonairschap. Met name mannen (14 %) kiezen sneller voor geld dan de liefde, tegenover 10% van de vrouwen. 

Liever rijk dan knap
En heb je die grote liefde aan de haak geslagen, dan is het voor mannen minder belangrijk wat het vermogen van hun lief is. Voor vrouwen echter wel. Zo heeft een derde van de vrouwen liever een rijke man dan een hunk.  Iets minder dan tien procent van de mannen verkiest geld boven uiterlijk. En de absolute ruime meerderheid van de mannen (91 procent) heeft liever een knappe snoet, dan een vrouw met een flink gevulde bankrekening.

Seks of geld
Singles kiezen na een goed uiterlijk  voor het merendeel ook voor een goed seksleven. Dat is voor het gros van de respondenten (83 %) onbetaalbaar. Maar één op de vijf vrouwen heeft juist liever een rijke vent dan goede seks. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten