Binnen zijn relatie is Yuki een open boek. Meestal dan hè. Heel soms moet zijn vriendin hier lezen wat hij heeft uitgespookt. Dus Lizzy: dit gebeurde er onder de douche.

Glamour's columnist Yuki verklapt zijn geheimpje voor Lizzy

Dus Lizzy: dit gebeurde er onder de douche.

Binnen zijn relatie is Yuki een open boek. Meestal dan hè. Heel soms moet zijn vriendin hier lezen wat hij heeft uitgespookt. Dus Lizzy: dit gebeurde er onder de douche.

Geen geheimen
Ik heb eigenlijk geen geheimen voor mijn vriendin. Natuurlijk vertel ik niet alles aan haar, maar meestal zijn dat dan de geheimen van een ander. Van mij weet Lizzy alles. Zo hebben we het grote kijk-jij-weleens-porno-gesprek allang achter de rug, ze kent mijn fysieke onzekerheden en als ze zich soms afvraagt wat er rondspookt in mijn hoofd, dan leest ze dat meestal later in deze column.

Men cave
Gisteravond was ik op een event, speciaal georganiseerd voor mannen. Een echte men cave, met vijftig heren uit de entertainment- en showbizzwereld die bij elkaar waren gebracht om de nieuwste producten van echte mannenmerken uit te testen.

Intimate care
Toen ik thuiskwam met een goed gevulde goodiebag liep ik even de spulletjes door. Boxershorts, een paar sokken, een modelvliegtuig en toen vond ik een matzwart doosje met daarin een kleine, blauwe tube. ‘Intimate care’ stond erop met witte letters. En: ‘een speciaal ontwikkelde formule die de schaamstreek verzacht, verzorgt en verkoelt’.

Schaamhaar scheren
Ik was verbaasd. Niet om het feit dat mannen hun schaamhaar scheren. Ikzelf ben absoluut niet tegen een kale schaamstreek, ik scheer tenslotte zelf al alles kaal sinds mijn zestiende nadat Tim, destijds de spits van mijn voetbalelftal, mij wijsmaakte dat je piemel veel groter leek met een kale zak.

Scheerschuim
Nee, ik was verbaasd over het feit dat het nog nooit in mijn eigen hoofd was opgekomen om verzorgende scheerschuim op mijn schaamstreek te smeren, terwijl ik al die jaren al douches deelde met vrouwen. Mijn moeder had scheerschuim in de douche en Lizzy ook.

Een witte baard hing trots tussen mijn benen

Verwijfd
Vaak had ik een geïrriteerde huid met rode bultjes van het slordige scheren, maar het mocht simpelweg niet van mezelf. Ik vond het afscheren al enigszins vrouwelijk, en scheren met scheerschuim is gewoon verwijfd.

Witte baard
Op dommere logica heb ik mezelf nooit eerder betrapt. Gisteravond voor het slapengaan stapte ik onder de douche met mijn nieuwe aanwinst, smeerde de boel goed in en keek naar beneden. Een witte baard hing trots tussen mijn benen. Maar net op het moment dat ik de ladyshave van mijn vriendin uit het houdertje tegen de muur had gepakt, zwaaide de deur open.

Paniek
Lizzy stapte met een tandenborstel in haar mond de douche in. Geschrokken liet ik het mesje vallen en in paniek duwde ik snel mijn kruis onder de douchestraal.

“Wat doe jij nou?” vroeg Lizzy.
“Niks!”
“Oké…” Lizzy keek vertwijfeld naar hoe ik mezelf onzeker omdraaide en na het douchen verstopte ik het tubetje in mijn lade onder de gootsteen.

In onze relatie heb ik eigenlijk geen geheimen voor haar, ze weet dat ik alles wegscheer, zij als enige weet dat, maar hoe ik dat doe: dat leest ze maar in mijn column.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten