Je hoort het mensen vaak zeggen: je vriend moet ook je allerbeste maatje zijn. Onzin, vindt actrice Anna Faris. Zij vindt die hele uitspraak nogal "overhyped".

Waarom je vriend heus niet je beste vriend hoeft te zijn

Volgens deze actrice dan

© Pixabay

Je hoort het mensen vaak zeggen: je vriend moet ook je allerbeste maatje zijn. Onzin, vindt actrice Anna Faris. Zij vindt die hele uitspraak nogal "overhyped". 

Scheiding
Anna Faris was tot voor kort nog een stel met Chris Patt, maar de twee maakten een maand geleden bekend te gaan scheiden.


Beste vriend
"Er werd weleens tegen me gezegd dat ik geen hechte groep vriendinnen nodig had, omdat Chris mijn beste vriend zou zijn. Maar daar heb ik me nooit iets van aan getrokken", vertelt Anna in een interview met de Amerikaanse Cosmopolitan. "Het idee dat je partner je beste vriend moet zijn, is zo overhyped."

Andere reden
Met haar overhyped-uitspraak wil de actrice overigens niet zeggen dat haar relatie met Chris niet bijzonder was, maar ze vindt een relatie gewoon niet vergelijkbaar met goede vrienden en vriendinnen. "Ik geloof er echt in dat je partner in je leven is om een andere reden dan je vriendinnen."

Grow up
Ze vervolgt: "Als ik heel eerlijk ben, denk ik sowieso dat het idee van een 'beste vriend of vriendin' nergens op slaat. Het legt zoveel druk op één persoon, terwijl ik geloof dat je ontzettend intiem kan zijn met meerdere personen om verschillende redenen. De ene vriend of vriendin boven de andere zetten? Dat moet je gewoon niet doen. In ieder geval niet meer na de lagere school."

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten