Of je nou een boost in de slaapkamer kunt gebruiken of juist helemaal niets te klagen hebt: iets nieuws proberen kan geen kwaad als je met een man bent bij wie je je op je gemak voelt. En normaal gesproken zouden we het nooit promoten om spelletjes te spelen met je partner, maar in de volgende 7 gevallen zeggen we: give it a shot.

1. 'X marks te spot'
Neem een lichaamsdeel in gedachten en laat hem je kussen totdat hij het goede plekje heeft gezoend. Raadt hij het te snel? Dan is het stiekem helemaal oké als je ook een plekje B had bedacht en daarop inzet.

2. Strip-pong
Ken je het uit Amerika overgewaaide drankspelletje 'beer-pong', waarbij plastic bekers met bier op een (pingpong)tafel staan en je een pingpongballetje erin moet gooien? Dat kun je ook doen met een ander drankje en zodra jij raak gooit, moet je tegenspeler een kledingstuk uittrekken. Degene die wint (lees: de persoon die níét als eerste naakt is) mag de ander om een seksuele gunst vragen.

Dit gebeurt er met je lichaam als je geen sex meer hebt >

3. Kies een kaart
Pak een spel kaarten en geef elk figuur een andere betekenis: harten staat voor kussen, ruiten voor een massage, schoppen voor handwerk, klaveren voor oraal. Pak om de beurt een kaart en voer de handeling die daarbij hoort uit: het getal op de kaart bepaalt hoe lang je de handeling uitvoert. Have fun!

4. Niet zo snel
Ga naakt op bed liggen en laat je partner bij de deur wachten. Hij mag alleen een stap dichterbij komen als hij een vraag over jou correct beantwoordt en die vragen stel jij zelf. Hou het sexy (wat is mijn favoriete standje?) of juist persoonlijk (waar word ik nou echt blij van?). Door het teasen verlangt hij alleen maar meer naar je. En zodra hij bij het bed is, pluk jij daar de vruchten van.

5. Doen of doen?
Speel doen, durf of waarheid – zonder de durf of waarheid. De enige regel? Het moet sexy zijn. Dus bijvoorbeeld: sext me morgen elk uur vanaf je werk of talk dirty tegen me voor twintig minuten. Je fantasie is hier je beste vriend.

De bizarste Nederlandse benamingen voor seks >

6. Het spiegelspel
Neem samen naakt plaats op bed en ga recht tegenover elkaar zitten. Kies wie op dat moment 'de baas' is en laat diegene het initiatief nemen met de ander kussen, strelen en what more. De ander moet diegene spiegelen: precies hetzelfde terugdoen, op dezelfde plek en dezelfde manier. Je leert nóg beter wat de ander lekker vindt en beleeft er zelf plezier aan. Win-win, er zijn geen verliezers bij dit spel.

7. Mysterie-speeltje
Blinddoek je partner en streel zijn hele lichaam met allerlei objecten – of het nou seksspeeltjes of alledaagse voorwerpen zijn. Laat hem raden waarmee je zijn edele delen oh zo fijntjes aanraakt en als hij het goed heeft, mag hij kiezen wat jij bij hem doet. Draai de rollen om en herhaal voor een avond vol plezier.