6 tips die je van missionarishouding-liefhebber in een cowgirl omtoveren

Voor degenen onder ons die wél nog seks hebben

Banaan en grapefruit
Adene SanchezGetty Images

Val je toch altijd weer terug op de missionarishouding? Het is een favoriet van vele heteroseksuele vrouwen, omdat je partner het meeste werk doen en jij je kan focussen op het ontspannen en genieten. Maar zou het niet een keer leuk zijn om zelf de touwtjes in handen te hebben, en je lief (en jezelf) eens te verwennen met een staaltje cowgirl-techniek? Lees hier zeven tips hoe deze houding voor jou even plezierig is als voor je partner.

Kussens onder de knieën
Oké, het ziet er misschien niet heel charmant uit, maar dat moet niet uitmaken. Hij is al lang blij met het fijne uitzicht dat hij heeft, en jouw knieën blijven tenminste gespaard.

Gebruik je voorarmen om te balanceren
Toegegeven, de cowgirl uithangen kan nogal uitputtend zijn. Maar leun tijdens het bovenop zitten met één onderarm of beide onderarmen naast het hoofd van je partner. Op deze manier kun je extra goed balans houden... en tussendoor een cheaky zoen in zijn nek geven.

Niet alleen op-en-neer bewegen
Dat je bovenop zit betekent niet dat je alleen als een gek op-en-neer moet bewegen. Maak tussendoor ook rustige draaiende ‘schuur’ bewegingen. Zo wordt de clitoris extra gestimuleerd.

Laat je partner zich in een zit-positie manoeuvreren
Ook een fijne manier om tussendoor een beetje tot rust te komen is als de partner een zittende houding aanneemt. Zo kun je lekker tegen zijn borst aanleunen, en ook even wegzwijmelen met een flinke zoenpartij. Vergeet in de tussentijd niet de ‘draaiende’ bewegingen voor de stimulans van jouw gevoelig plekje daar beneden.

Stretchen vóór de seks
Als je de kans krijgt, probeer dan even te stretchen vóór de seks. Scheelt je wat spierpijn de volgende dag, en die bekende kuitkramp die af en toe roet in het eten kan gooien.

Leun op je enkels
Hang tijdens het bovenop zitten naar achter, op zo’n manier dat je jouw enkels kunt vastpakken. Wedden dat hij van dit uitzicht ook nog meer opgewonden raakt?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex