Vrouwen vinden het heerlijk om als sexpoes gezien te worden door hun eigen man (maar alleen als ze weten dat hij trouw is)

Er is zowaar onderzoek naar gedaan door psychologen

vrouwen-als-sexpoes-zien
Mickael Gresset

Vrouwen vertellen dat ze het opwindend vinden om als seksueel 'lustobject' behandeld te worden door hun man zodra ze weten dat hij van haar houdt, om haar geeft en vooral als hij trouw is. Dan mag hij het roemrijke klapje geven op haar bil, ook of juist in publieke situaties. Ze vindt het fijn om als 'sekspoes' bejegend te worden.

Advertentie - Lees hieronder verder

Zodra ze echter weet dat hij veel naar andere vrouwen kijkt en ziet dat hij flirt en uitgaat met andere vrouwen, dan heeft ze veel minder seksuele gevoelens voor haar man. Hij wordt daarmee minder aantrekkelijk en een punt van zorg in haar hoofd, waardoor ze zich niet meer speciaal voelt en waardoor de liefde tussen hem en haar dus ook niet exclusief genoeg voelt voor dit gedrag. Dan wil ze liever wat afstand van hem.

Van prinses tot stoeipoes
Er is zowaar onderzoek naar gedaan door psychologen. In dit onderzoek vertelden mannen en vrouwen wat zij van het onderwerp vonden zonder dat het bekend werd gemaakt aan de partner. We kunnen er dus vanuit gaan dat de vrouwen eerlijk waren.

Zoals een van de mannen in het onderzoek vertelde: “Mijn vriendin vindt het heerlijk als ik haar als stoeipoes behandel. De meeste vrouwen willen volgens mij helemaal geen gentleman in bed. Ze stuurt mij vaak spannende berichtjes door de dag heen en trekt ‘s avonds een sexy jurkje aan waarvan ze weet dat ik er opgewonden van word. Maar, ik wil wel kwijt dat ik haar, buiten ons seksleven, juist wel als een dame behandel. Zij leeft volgens het mantra: “Behandel mij als prinses en ik zal jou neuken als een pornoster!"

Fifty Shades Forever
Een van de belangrijkste conclusies uit het onderzoek is dat een relatie ontzettend positief wordt beïnvloed als een vrouw seksueel wordt gewaardeerd door een toegewijde man. Deze combinatie zorgt ervoor dat stellen grote kans hebben om bij elkaar te blijven en nog lang en gelukkig het leven te vieren samen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex