De gouden vibrator Inez van Lelo op Bol.com kost een godsvermogen

Maar je krijgt er wel een 17,4 centimeter lange goudstaaf voor terug

gouden-vibrator-lelo-godsvermogen
Lelo

Ik vond een gouden vibrator van Lelo via de webshop van Bol.com. Vraag me niet hoe ik het bling-bling apparaat stuitte, maar ik vind het toch de moeite waard om te delen.

Goudstaaf
Alhoewel ik liever mijn geld zou uitgeven aan de glitter boots van Saint Laurent, kan ik niet ontkennen dat je er in dit geval een 17,4 centimeter lange goudstaaf voor terug krijgt. De diameter? Zo’n 3,5 centimeter.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
De Saint Laurent boots, verkrijgbaar via Farfetch, voor € 8000.

Duur dingetje
Moet je wel met goud in de mond geboren zijn, want het exemplaar is maar liefst € 9884. En dan hebben we de korting van 18% al meegerekend voor je.

Lelo

Sensatie
De Lelo Inez heeft ‘een energieke buzz', en is gemaakt van 24 karaats goud. Wie het in eerste instantie maar een koud ding lijkt, moet wellicht haar mening bijstellen. Je kunt volgens de makers juist opgewonden raken van het koude materiaal.

Vier uur genot
De motor van de Lelo Inez is stil en het model kent vijf stimulatiestanden. Het speeltje is oplaadbaar en verzilvert twee uur opladen voor vier uur genot.

Cadeau doen voor de feestdagen? Het apparaat wordt geleverd in een elegante, houten geschenkverpakking met satijnen zakje om ‘m te bewaren. Uiteraard met oplader en handleiding.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex