Glamour vraagt in de online serie 'seksdagboek' anonieme lezeressen om een week lang hun seksleven in tekst vast te leggen. Inclusief blunders, onzekerheden, tekortkomingen of romantische liefdesverhalen en hete hoogtepunten. Deze week een 27-jarige Amsterdamse moeder van een baby.

Maandag

08:00 uur
Otis ligt wild naast mij te trappelen. Hij slaapt naast ons in een co-sleeper. Deels omdat dat het advies is voor de eerste zes maanden, maar meer nog omdat we geen babykamer hebben.

10:00 uur
Chris, Otis en ik gaan buiten de deur lunchen bij The Breakfast Club. Wat geniet ik van dit leven, wat geniet ik van dit gezin. Ik zou willen dat we meer tijd voor elkaar konden vrijmaken.

15.55 uur
Opeens word ik opgewonden als ik uit het niet aan Chris denk. Ik hoop dat het ons lukt om vanavond van bil te gaan.

21:00 uur
Otis ligt op bed, maar slapen, ho maar. Vorige week hadden Chris en ik nog seks, maar het voelt langer geleden. Ik heb zo’n zin.

22:00 uur
Otis slaapt nog steeds niet. We zijn allebei hitsig en ten einde raad zoek ik de langste aflevering van Nijntje op YouTube. Ik ben la mère terrible, omdat ik die tere kinderoogjes achter het laptopscherm plaats, zodat ik een potje kan neuken. Maar wat moet, dat moet. We hebben weinig tijd dus begin ik Chris meteen te pijpen. Veel opwarming heeft hij niet nodig en ik ook niet zodra hij mij begint te likken, voel ik al een orgasme aankomen. We gaan in deze vaart door en nog voor het einde van Nijntje liggen we bevredigd na te hijgen. Ik fris me snel op onder de douche en probeer dan nog de kleine in slaap te laten vallen.

Dinsdag

07:05 uur
Mijn to do-lijst staat nog vol met moetjes van vorige week en dat alles gaat vandaag ook niet afgevinkt worden. Het is tropisch weer in Nederland en daar wil ik even van genieten.

13:20 uur
Ik sta met mijn hond en baby in de Etos bij de condoomafdeling. “Zal ik weer zo’n mini-vibrator kopen?” app ik naar Chris. Al snel bedenk ik me dat ik helemaal geen tijd heb om naar een seksshop in het centrum te gaan.

16:00 uur
Met Otis wandel ik naar een parkje om even in de zon te liggen.

20:15 uur
Otis krijgt zijn dagelijkse babymassage van mij en ik ga naast hem liggen zodat hij in slaap valt. Ondertussen kijk ik Gilmore Girls op Netflix.

22:30 uur
Chris haalt zijn kussen op uit de slaapkamer. Hij slaapt op de bank vanavond, want het is te warm in de slaapkamer.

Woensdag

06:15 uur
Ik haast me om Otis klaar te maken voor de oppas en mezelf voor werk.

09:15 uur
Terwijl ik aan dit dagboek denk, mijmer ik over de tijd voor Otis en hoe Chris en ik toen nachtenlang met elkaar bezig waren. Ik mis het dat we niet meer zoveel tijd samen in bed kunnen hebben. Wanneer zou ik Otis ergens laten durven logeren? Jarenlang heb ik ons seksleven zo vanzelfsprekend gevonden, maar nu besef ik pas hoe waardevol het is als je seks kan hebben wanneer je maar wilt.

19:15 uur
Vanavond hoef ik niet te koken, want Chris haalt eten af. We eten aan tafel allebei starend naar onze eigen Netflix.


Donderdag

14:40 uur
Ik zoek naar de cursus ‘Awaken the cervix’ waar ik een interview over heb gezien. Met die workshop leer je een orgasme te krijgen via je baarmoedermond en daarbij komt DMT vrij. Hetzelfde stofje maken je hersenen aan als je Ayahuasca neemt. Daardoor krijg je het gevoel alsof je God ontmoet. Ik wil deze cursus volgen!

19:00 uur
We gaan lekker tafelen vandaag. Otis vermaakt zichzelf in de box. Hij heeft een goede dag. Na het eten ga ik met Otis naar bed.

20:00 uur
Chris komt bij mij en Otis liggen. Het is een Kodakmomentje. Jammer dat er geen professionele fotograaf in onze slaapkamer staat om dit vast te leggen. Deze verliefdheid voelt zoveel beter dan seks.

02:30 uur
Otis komt voor de tweede keer vannacht aan de borst. Hij is onrustig vannacht. Als ik uit bed sluip om te plassen, krijst Otis het uit. Chris wordt er wakker van en gaat verder op de bank slapen.


Vrijdag

06:30 uur
Otis heeft vannacht continue aan de borst gelegen. Ik ben doodop.13:15 uurIk drink geen koffie vanwege de borstvoeding, maar ik zou nu heel goed een cafeïne-injectie kunnen gebruiken. Op mijn werk komen er geen volzinnen uit.

19:00 uur
Wanneer ik thuis kom van werk geeft de oppas Otis aan mij. Ik overlaad mijn kleine vent met duizend kussen. Eigenlijk heb ik niets meer nodig dan dit.

20:00 uur
Ik heb gekookt, maar nog geen tijd gehad om te eten. Toch maak ik Otis alvast klaar om naar bed te gaan. Hij valt meestal in slaap aan de borst. Op een avond als dit eet ik meestal terwijl ik hem voed.

21:00 uur
Otis is in slaap gevallen en ik sluip uit bed en ga mezelf even klaarmaken om naar bed te gaan.


Zaterdag
06:30 uur
Ik word wakker met het misleidende idee van weekend. Chris gaat vandaag gewoon weer aan werk en voor mij is deze dag niet anders dan een doordeweekse dag.

12:00 uur
Met Otis in de draagdoek en onze hond Pip wandel ik door mijn buurt.

19:00 uur
Met de hond en Otis haal ik Chris op van werk. We stellen voor om vanavond Tosti’s te eten in de hallen, maar dan herinneren we ons dat we ’s avonds niet weg kunnen met Otis.

21:00 uur
Dan maar een eetfestijn thuis. Met een berg chocola en chips zetten we een film aan op Netflix. Ik had me ooit voorgenomen niet meer in bed te eten (hele slechte gewoonte), maar na de geboorte van Otis lig ik vanaf 20:00 uur al in bed en dat is automatisch snacktime.


Zondag

07:00 uur
Chris komt terug van de ochtendwandeling met Pip. Ik maak mezelf snel klaar voordat Otis weer moet slapen in de draagdoek.

11:11 uur
Zondag hoort een chilldag te zijn, maar niet in dit gezin. Chris maakt zich weer klaar om naar werk te gaan. De zesde dag op rij. Terwijl hij werkt, maak ik het huis grondig schoon zodat we morgen samen kunnen chillen op Chris’ enige vrije dag.

19:00 uur
Chris en ik staan in de keuken als ik zijn lijf dicht tegen me aan trek: “Ik heb seks nodig.” “Ik ook”, antwoordt Chris.

21:30 uur
Otis is in slaap gevallen dus ik roep naar Chris dat het feest kan beginnen. Ik heb de condooms alvast over het bed gestrooid. Als hij in de slaapkamer aankomt is onze kleine weer wakker geworden. Dus ik begin opnieuw met Otis' slaapritueel.

22:12 uur
Als Otis weer slaapt, wil Chris geen tijd verliezen en er meteen vol in. Ik steek daar een stokje voor en vraag om meer kusjes. Maanden na de geboorte is het vanbinnen nog steeds gevoelig. We beginnen heel rustig en hoe natter ik word, hoe wilder we tekeer gaan. We doen het onveilig. Ik houd me vast aan de gedachte dat hij altijd nog voor het zingen de kerk uit kan en dat ik minder vruchtbaar ben vanwege de borstvoeding. Ik zit bovenop en als ik schreeuw dat ik kom, houdt Chris het niet meer. Hij komt in mij, oeps. Nu maar hopen dat het dit keer niet raak is.