Glamour vraagt in de online serie 'seksdagboek' anonieme lezeressen om een week lang hun seksleven in tekst vast te leggen. Inclusief blunders, onzekerheden, tekortkomingen of romantische liefdesverhalen en hete hoogtepunten. Deze week een jong koppel dat al 12 jaar samen is.

Zondag

03:15 uur
Mijn bestie is om 00:00 uur jarig. Ze is alleen dus ze komt plotseling uit Rotterdam om toch haar verjaardag te vieren bij mij in Amsterdam. Dit leidt tot red velvet cake, wijn, dansen in de woonkamer en een sleepover. Mijn lover, waarmee ik sinds mijn zestiende een relatie heb, is al naar bed. Als de wijn de overhand neemt, kruip ik lekker tegen hem aan in bed. “Seksen?” vraag ik. Dat is een beetje mijn motto geworden als ik dronken ben. Zijn lieve reactie: “Kroelen?”

Maandag

07:15 uur
Ochtendseks! Mijn lover is een echte ochtendsekser. Als we tegelijk wakker worden, dan weet ik metéén waar we aan toe zijn.

23:45 uur
Ik heb de verjaardag van mijn bestie nog even goed gevierd met een avondmaal en cocktails. In de avond kom ik laat thuis, maar mijn lover zit nog op de bank een film te kijken op zijn laptop. Ik: “Ik ga alvast in bedje liggen, kom je ook?”. Hij: “Met of zonder laptop?” “Jouw feestje!” zeg ik terwijl ik eigenlijk een beetje moe ben. Hij: “Yeeeehh, pijpbeurt en film kijken.” Conclusie: Een te spannende film in bed en geen gezuig.


Dinsdag

We gaan vandaag op vakantie, maar ik moet nog de hele dag werken. Omdat ik het druk heb, moet ik mijn laatste avond nog veel doen. Tas inpakken hoort daar ook bij. “An orgasm a day keeps the stress away”, zeggen ze. Maar deze avond heb ik er verre van zin in.

Woensdag

De wekker gaat vroeg. Tijd om naar Schiphol te gaan. Na een jaar gaan we eindelijk weer samen naar de andere kant van de wereld. Finally!

We slapen de hele vakantie in casa’s, bij mensen thuis. In de meeste gevallen gewoon een slaapkamer, grenzend aan hun slaapkamer of zelfs aan de woonkamer. Dit wordt nog een uitdaging. Zeker als de bedden waarop we slapen al kraken bij het langslopen.

Het duurt even voordat we echt in een zen moment komen en we van elkaar kunnen genieten. Misschien is het de hitte, want we zweten allebei onze broek uit na tien stappen. Laat staan dat we zin hebben in stomende seks in een stomende kamer zonder airco.

Een paar dagen later….

Dinsdag

We hebben zin in goede, hete seks. Stomende seks in een hete kamer op een krakend hout bed dat tegen een muur staat. Een muur waar de eigenaren van het huis aan de andere kant op de bank televisiekijken. Jep! Het gaat tóch gewoon gebeuren. We zijn het gewend van de keren dat we nog thuis woonden en elke dag in bed lagen te krikken, terwijl mijn ouders op de gang liepen. Een kussen zal ons saven..


Woensdag

De laatste paar dagen van onze vakantie verblijven we in een resort aan het strand. Dat betekent feest! We komen laat in de avond aan in het resort. We zijn moe en hongerig van de busreis. Mijn frietlust is groter dan mijn sekslust. We eten bij het zwembad en duiken daarna ons nieuwe bed in. Hij is weer van hout...

"Ik vind het geil om gelijktijdig klaar te komen"

Donderdag

Onze eerste dag strand is een feit. Rond 16:00 uur begint het weer om te slaan: storm en regen. We rennen naar de kamer en nemen een warme douche. Na het douchen gaat hij naakt op bed liggen. Niet in de sekssferen, maar in de slaapmodus. Ik vind hem schattig zo met zijn billen bloot. Ik kruip tegen hem aan en val in slaap. Als we wakker worden, beseffen we dat we moeten opschieten voor het avondeten. We kunnen maar tot een bepaalde tijd eten. Lover zijn sekslust is nu wel groter dan zijn eetlust. Ik zeg tegen hem dat we voor 20:30 uur moeten klaarkomen”. We verwennen elkaar, maar het blijft bij de third base. Een homerun zit er niet in. Ik vind het geil om gelijktijdig klaar te komen. Dat is iets wat we vaak doen en ik vind het heerlijk!

Vrijdag

Uiteraard weer een dag strand. Zoveel meer is hier ook niet te doen, maar daar zijn we ook voor gekomen. Om 14:00 uur begint mijn vriend aan het bier. Een uur later smeert hij mij Mojito’s en Pina Colada’s aan. Ik heb niet veel nodig om de alcohol te voelen zo midden op de dag in de zon. En ja, daar komt mijn motto weer. Want als er drank in het spel is, dan begint bij mij de geilheid. Maar het is midden op de dag en ik ga mijn zon écht niet verruilen voor seks. Ik word plakkerig en handtastelijk maar hou het wel netjes, natuurlijk. Gewoon iets meer knuffelen en een beetje geile praat. In de zee wil mijn lover naar het diepe zwemmen tot het water donkerblauw wordt. Vreselijk vind ik dat, maar ik volg hem toch. In het water besef ik dat niemand ons ziet. Ik speel een beetje met zijn Willem. Hij mag het water niet uit van mij.

Zaterdag

Vandaag is het tijd voor een homerun. Übergeile seks, zo eentje die in de boeken gaat. Hij begint mij te beffen en ik meen het, ik heb écht de allerbeste! Dit zou ik uren kunnen volhouden. Oh nee, toch niet. Ik bereik al snel mijn hoogtepunt. Ook ik verwen hem natuurlijk. We doen veel verschillende standjes en het gaat er soms best hard aan toe.

Conclusie: Eigenlijk kan ik je vertellen dat de kwantiteit na een paar jaar afneemt, maar de kwaliteit toeneemt. Een beetje zoals mijn shopgedrag. Hij is mijn Chanel-tas. Seks hoort er tijdens de vakantie bij, als een extra voorgerecht. Ik wil dit thuis vasthouden, maar ik weet uit ervaring dat dit lastig wordt.