Glamour vraagt in de online serie 'seksdagboek' anonieme lezeressen om een week lang hun seksleven in tekst vast te leggen. Inclusief blunders, onzekerheden, tekortkomingen of romantische liefdesverhalen en hete hoogtepunten. Deze week een vrouw die geniet van haar vrijgezellenbestaan.

Maandag
21.00 uur
Eigenlijk was ik die hele Tinder- en Happn-scene spuugzat na wat mislukte dates, maar vandaag staat er toch weer een in de planning. Architect Tim ziet er namelijk niet alleen supergoed uit, maar heeft ook een flinke babbel op Tinder. In het begin gingen onze gesprekken nog vooral over waar we wonen en naar welke feestjes we wel eens gaan, maar ik merk na verloop van tijd dat Tim steeds flirteriger wordt. ''In Amsterdam Oost zit veel moois, zie ik.'' stuurde hij van de week. En: ''Mag ik je uitpakken, maandagavond?'' Ik weet dus donders goed waar de date straks naartoe zal gaan, maar heb daar geen problemen mee.

Als ik het café om de hoek binnenstap, zit hij al in een tafeltje. Zijn ogen glijden goedkeurend naar beneden en omhoog. Ook over hem valt weinig te klagen: hij is lekker lang, heeft een strak lichaam en een goeie kop. Vanaf de eerste minuut voel ik een seksuele spanning tussen ons. We praten voor de sier wat over koetjes en kalfjes en besluiten na twee biertjes naar buiten te gaan. Hé, wat toevallig, mijn huis is om de hoek!

Eenmaal thuis loopt Tim zelfbewust achter me aan naar boven, zonder iets te zeggen. Eenmaal daar duurt het niet lang voordat hij me op de bank begint te zoenen en mij bovenop zich trekt. Klein probleempje: ik heb nog steeds geen gordijnen in de woonkamer. We verplaatsen daarom onze praktijken naar de slaapkamer, waar hij flink de tijd neemt om mij te verwennen (dat maak je ook niet dagelijks mee). De seks is geweldig, ik bereik geen hoogtepunt maar kon er zeker van genieten.

Tim gaat na een paar uur naar huis.

Vrijdag
03.15 uur
Ik ben aan het stappen met een groepje vriendinnen en heb het naar mijn zin, maar de mannenjacht die ik voor ogen had valt toch vies tegen. Geen enkel exemplaar voeldoet aan Tim. Om 03.30 uur houd ik het voor gezien en stap op de fiets.

Dankzij de wijntjes en biertjes die ik achter mijn kiezen heb tolt de wereld een beetje om me heen, maar toch slaag ik erin om een appje te sturen naar Tim. 'Wat ben je aan het doen?' vraag ik. 'Niet zoveel, hoezo?' vraagt hij, binnen een minuut. 'Heb je zin om langs te komen?'

Tim woont ergens in West, dus het verbaast me licht als hij direct met een 'ja' antwoordt en zegt dat hij zo snel mogelijk op de fiets stapt. Voor de deur vind ik hem, zijn armen over elkaar heen geslagen. We jagen elkaar de trap op en besluiten boven deze keer het aanrecht uit te testen. Hij tilt me op, duwt mijn benen uit elkaar en gaat met zijn vingers te werk. Ik kan het haast niet meer volhouden en smeek hem om het af te maken. Dat doet hij dan ook, terwijl we in dezelfde houding op het aanrecht blijven leunen. Nooit geweten dat seks in de keuken zo fantastisch kan zijn!

Dinsdag
06.10 uur
Tijd voor vakantie! Ik ga vandaag samen met een vriendin een paar dagen naar Barcelona. Van Tim heb ik niks meer gehoord, dus ik ben zeker niet van plan om me in te houden in Spanje. En dat hoeft ook niet, want we gaan morgen namelijk een groepje supersexy Braziliaanse mannen ontmoeten. Mijn vriendin heeft in Barcelona namelijk afgesproken met Fernando, een gebruinde Adonis die ze een jaar geleden op Ibiza heeft ontmoet. En Fernando is niet alleen; hij heeft een hele hoop vrienden meegenomen. Jackpot!

Vanavond houden we het vroeg voor gezien en duiken ons bedje in. Morgen staat het avondje stappen in de planning, dus ik probeer nu nog zoveel mogelijk slaap te pakken.


Woensdag
20.30 uur
In Barcelona eet men vaak pas rond 8 á 9 uur, dus dat doen wij ook. Mijn vriendin is hartstikke zenuwachtig, want over een uur zal ze oog in oog staan met haar Braziliaanse God. We tikken een fles wijn achterover om de zenuwen te bedwingen. Dan is het tijd om naar de club te gaan waar we met ze hebben afgeproken.

Eenmaal daar doen we nog een shotje en gaan op zoek naar Fernando en zijn vrienden. Al snel worden we door een sterke arm het V.I.P.-podium opgetrokken. Daar is hij dan, samen met zijn vrienden. Één exemplaar kijkt me met zijn blauwe ogen nieuwsgierig aan. Blauwe ogen en donker haar! Ik ben verkocht.

Binnen een paar minuten raak ik met Paulo in gesprek. Hij laat zijn hand over mijn rug glijden terwijl ik tegen hem praat en kijkt me diep in mijn ogen aan. Er staat een grote fles wodka op de privé-tafel die ze hebben afgehuurd. We drinken een aantal glazen en ik merk dat ik aangeschoten raak. Oftewel, mijn lichaam begint hevig naar Paulo te hunkeren. Dit gevoel lijkt wederzijds, want zijn ogen verslinden me. Terwijl we op de bank zitten glijdt zijn hand mijn broekje in, zonder dat iemand het ziet. ''I want to fuck you'', fluistert hij in mijn oor. Ik weet dat het ietwat goedkoop klinkt, maar gód, ik kan niet wachten!

Aan het einde van de avond nemen we met z'n allen een taxi naar het viersterrenhotel van de mannen. Ik heb inmiddels zoveel wodka achter mijn kiezen dat ik een paar zwarte gaten heb in mijn geheugen. Het enige wat ik nog weet is dat we plotseling in de badkamer staan van Paulo's hotelkamer en de kleren van elkaars lijf rukken. Voor de grote spiegel hebben we stomende seks. En alhoewel ik niet helemaal helder ben, schrik ik op als de deurklink plotseling naar beneden gaat.

Zonder gêne komt één van Paulo's vrienden de badkamer binnengelopen (!) en begint zijn tanden te poetsen. De beste man blijkt - zonder dat ik het wist - in dezelfde kamer te overnachten als wij. Paulo bromt wat in het Braziiaans tegen hem, maar lijkt er niet gek van op te kijken dat ons intieme moment plotseling wordt verstoord. Ik ben er klaar mee en sla een handdoek over me heen. Tijd om te gaan slapen (en ja, dat heb ik ook echt gedaan).

De volgende ochtend zoek ik mijn vriendin op, die in een kamer naast me een pleziertje heeft beleefd met Fernando. Met een flinke kater lopen we terug naar ons eigen hotel. Wat een nacht!

Donderdag
22.00 uur
We zijn de hele dag al gigantisch brak, maar besluiten 's avonds toch nog even een bar op te zoeken. Terwijl we een dansje doen komt er al snel een groepje Fransmannen op ons af. Ik zit stiekem nog een beetje met Paulo in mijn hoofd en maak duidelijk dat ik geen interesse heb. Brutaal als de mannen zijn proberen ze toch met ons te dansen. Nee, bedankt. Ik heb mijn portie al gehad.


Vrijdag
14.10 uur
Samen met mijn vriendin breng ik de middag door aan het zwembad van het hotel waar we drie dagen geleden een wilde nacht hebben beleefd. Fernando is er nog wel bij, maar Paulo moest helaas al een dag eerder terug naar Sao Paulo. Ik zie dat de seksuele spanning tussen mijn vriendin en Fernando er nog steeds is: op een gegeven moment besluiten ze even naar de hotelkamer te gaan om wat stoom af te blazen.

Ik blijf bij het zwembad en kijk op mijn telefoon. Zoals ik al dacht, geen bericht meer van Tim. Wel een melding van Instagram, dat Paulo is begonnen me te volgen. Ik volg hem terug en zwijmel nog even goed weg bij de aanblik van zijn gezicht en gebruinde lichaam... Misschien was dit avontuur toch wel een stukje spannender dan mijn nachtjes met Tim.