Glamour vraagt in de online serie 'seksdagboek' anonieme lezeressen om een week lang hun seksleven in tekst vast te leggen. Inclusief blunders, onzekerheden, tekortkomingen of romantische liefdesverhalen en hete hoogtepunten. Deze week het dagboek van de 25-jarige oprichter van online magazine LotteLust over love, seks & dating.

Maandag

08:05 uur
Met een voldaan gevoel en een hoofd vol inspiratie vertrek ik van huis naar de redactie. Ik heb het gisterenavond na een week weer gedaan met mijn vriend. Vanochtend deden we het nog eens dunnetjes over. Mijn kruis tintelt nog als ik aan het gevoel terugdenk. Ik heb vorig jaar LotteLust opgericht. Een no-nonsense website over seks, speciaal voor vrouwen. Mensen gaan er vaak vanuit dat ik het twee keer per dag doe, maar door de drukte en een verhuizing ben ik zelf niet aan actie toegekomen. Ik merk dat het nu weer de goede kant op gaat met mijn libido. Ik heb meer zin in seks dan in slapen dus dat is een goed teken.

"Ik heb meer zin in seks dan in slapen dus dat is een goed teken"

09:15 uur
Ik kom (te laat) aan op ons kantoortje in de Jordaan. We komen een paar keer per week samen met een team van een paar meiden. We beginnen de dag met onze gedeelde passie: koffie. We praten bij over passie nummer twee: ons seksleven en die van anderen. Hier kunnen we uren over praten. Gelukkig is het ons werk. We halen de meeste inspiratie voor creatieve artikelen uit deze momenten. De beste verhalen zijn altijd waargebeurd.

10:30 uur
Na bijgekletst en gebrainstormd te hebben, besluit ik een artikel te schrijven over ochtendseks.

Dinsdag
22:00 uur
We hebben allebei overgewerkt en liggen uitgeteld op de bank met Thuisbezorgd. Rond half 11 ploffen we samen in bed. Spoonend is slaap vallen met je schatje is af en toe véél bevredigender dan welk orgasme dan ook.


Woensdag
15:30 uur
Ik mag een seksspeeltje testen voor mijn werk. Yes! Wat een baan heb ik toch ook. Na maandagochtend heb ik wel weer zin in een superorgasme en dit speeltje klinkt veelbelovend.

16:30 uur
Voordat ik een speeltje ga reviewen, zorg ik altijd dat ik in the mood ben. Ik besluit een paar spannende verhalen te lezen om het bloed te laten stromen. Meestal test ik alleen, maar deze toy kun je ook met je partner gebruiken. Dat brengt me op een goed idee. Ik doe mijn mooiste beha-setje aan. Met kwart cup van zwart, doorschijnend kant. Ik probeer in mijn meest flatterend positie op het bed te liggen met de toy tussen mijn benen. Eerst maak ik een Snapchat van het paars gekleurde ding verstopt tussen mijn benen. Daarna richt ik de camera op mezelf voor een sexy selfie met de tekst “Kom je snel thuis?”

"Eerst maak ik een Snapchat van het paars gekleurde ding verstopt tussen mijn benen"

19:00 uur
Een 10 voor het speeltje en een 10 voor mijn vriend.


Donderdag
17:30 uur
We hebben ruzie. Over het huishouden. We wonen al ruim een jaar samen en hebben het heel leuk samen, maar op dat gebied liggen we totaal niet op één lijn. Voordat ik naar werk ging, vroeg ik hem of hij het huis wilde stofzuigen en wilde afwassen. Mijn moeder zou vanavond komen eten. Als ik thuiskom van werk, is er niks gedaan. Ruzie dus. Ik ben zo pissig dat er zelfs geen goedmaakseks van komt. Mijn guilty pleasure.


Vrijdag
10:00 uur
Ik werk vandaag vanuit huis. Als ik wakker word, is hij al vertrokken. We hebben het nog niet goedgemaakt. Ik schaam me eigenlijk. Ik adviseer altijd om niet boos naar bed te gaan, maar ik luister niet naar mijn eigen advies. Ik doe een zoekronde op het internet voor inspiratie voor een nieuw artikel, maar ik kan onze ruzie niet loslaten. Misschien heb ik overdreven gereageerd. Nadeel van schrijven over seks en liefde. Op dagen zoals deze heb je nul zin in schrijven over pijpen, anaal en daten als het thuis even rot gaat.

11:30 uur
Na een tijdje ronddwalen op het web besluit ik een artikel over tegenpolen te schrijven. Een beetje positiviteit doet me goed.

18:00 uur
Tijd om het goed te maken. Als hij thuiskomt, geef ik hem een dikke knuffel. Ik kus hem in zijn nek. Zijn zwakte. Hij heeft dezelfde gedachte als ik, merk ik. Hij stopt zijn handje onder mijn topje en duwt mijn beha opzij en begint mijn tieten te masseren. Ik merk gelijk dat hij ontspant. ‘Stressenballen’ noemen we ze wel eens. Ik merk aan hem dat hij ook vindt dat hij wat goed te maken heeft. Zonder wat te zeggen, duwt hij mij op de bank. Vlug schuift hij mijn string opzij en duikt direct op mij. Het voelt als een warm bad. Ik laat mijn zorgen volledig los en geniet van de bewegingen van zijn warme, natte tong…

22:00 uur
Als we klaar zijn, bestellen we pizza en ijs. No afwas, no worries.