Glamour vraagt in de online serie 'seksdagboek' anonieme lezeressen om een week lang hun seksleven vast te leggen in tekst. Inclusief blunders, onzekerheden, tekortkomingen of romantische liefdesverhalen en hete hoogtepunten. Deze week het dagboek van een vrouw die voor het eerst het single leven ontdekt.

Na een relatie van vier jaar ben ik sinds kort weer single. Stiekem ben ik heel nieuwsgierig naar het seksuele single leven dat ik nooit heb gehad. Uitgaan staat nu ieder weekend op de planning. Laat het flirten maar beginnen!

Zaterdag
Vanavond werkt er een enorm knappe barman in het café. Hij helpt me als mijn handtas na het toiletbezoek per ongeluk vast zit aan mijn string. Ik raak met hem aan de praat. Hij blijkt maar liefst vijftien jaar ouder te zijn dan ik. Ik trek de stoute schoenen aan en vraag om zijn nummer, wat ik tot mijn grote verbazing krijg.

Zondag
Ik heb nooit last van een kater. De volgende dag zit ik op het terras van hetzelfde café. Ik stuur de barman een foto van mijn locatie. Vijftien minuten later zit hij bij mij en mijn vriendin aan tafel. Ook nu hebben we het erg gezellig.

Dinsdag
Het is deze week enorm warm en gelukkig heb ik eindelijk een dag vrij. Afgelopen week heeft de barman mij geappt met de vraag of ik zin heb om vandaag met hem aan het water te liggen. Dit aanbod sla ik natuurlijk niet af. Ik haal hem op, want hij heeft geen auto. Spannend, opeens ben ik helemaal alleen met hem en zo goed ken ik hem niet.

Eenmaal aan het water vliegt de tijd voorbij. Als ik hem thuis afzet, vraagt hij of ik nog binnen kom. Ik weet wat dat betekent. Ik zeg ja. Binnen vertelt hij dat hij het super leuk vindt met mij. Hij ziet een relatie alleen niet zitten vanwege het leeftijdsverschil. We voelen allebei dat er een gigantische spanning in de lucht hangt. Ik besluit weg te gaan. Ik wil geen dingen doen waar ik later spijt van krijg.

Donderdag
Ik krijg hem niet uit mijn hoofd en hij mij blijkbaar ook niet. We appen constant. Als ik hem vertel dat ik vanavond niks te doen heb, vraagt hij of ik langskom. Ik sta weer voor zijn deur, mezelf afvragende wat ik mezelf aandoe. Hij zegt niet goed te weten wat hij met de situatie aan moet en dat hij erg voorzichtig is. Niet nodig, denk ik. Ik ben tenslotte een volwassen vrouw. Hij begint me te zoenen. We weten niet of het verstandig is om met elkaar naar bed te gaan, maar we kunnen én willen niet stoppen. Het is vreemd om intiem te zijn met iemand anders dan mijn ex. Alles lijkt vanzelf te gaan. Hij doet ontzettend zijn best om mij te plezieren en brengt mij tot een hoogtepunt. Dat hij vijftien jaar meer ervaring heeft dan ik, is goed te merken. Dit is de beste seks die ik ooit heb gehad.

Maandag
Ik krijg hem écht niet meer uit mijn hoofd. Een relatie zit er niet in, maar we willen zeker contact houden. Vanavond zit ik weer bij hem op de bank. We hebben enorm lekkere seks. Deze man doet iets met mij, en ik geniet er enorm van. Oeps… Ik trek per ongeluk het condoom af. Wat ben ik stom! Dit was de laatste die ik bij me had. Beiden geen hoogtepunt, wel ontzettend genoten. Gelukkig kunnen we allebei om het foutje lachen. Hij nodigt me uit om komend weekend bij hem te slapen.

Zaterdag
Vanavond kook ik voor hem. Ik maak flink indruk met mijn kookkunsten. Als we daarna een romantische film kijken, voel ik de spanning alsmaar groter worden. Op een gegeven moment kan meneer zijn handen niet meer thuis houden. De film is eindelijk afgelopen. We kunnen ons niet meer inhouden en er ontstaat een flinke zoenpartij. “Laten we dit feestje boven voortzetten,” stelt hij voor. Hij grapt of ik het condoom deze keer - álsjeblieft - wel om kan laten. Thanks for the reminder. Na een lange stomende vrijpartij komt hij eindelijk tot een hoogtepunt. We zoeken elkaar steeds op om dicht bij elkaar te liggen. Door de hitte slapen we slecht.

De volgende ochtend ontbijten we samen. Daarna gaan we samen douchen. Hij vraagt of mijn haren nat mogen worden. Ik zeg dat ik dat liever niet heb. Blijkbaar is hij het daar niet mee eens. Hij spuit mijn haren nat met de douchekop. “Nu kun je straks niet klagen dat je haar nat wordt.” Hij duwt me tegen de douchewand en kust me in mijn nek. Seks in de douche blijkt best een uitdaging, maar wij laten ons niet stoppen.

Ondanks de leuke tijd en enorm lekkere seks die ik met hem had, heb ik het contact verbroken. Het leeftijdsverschil en gevoelens van mijn kant zaten in de weg om op deze manier contact te houden. Wel heeft hij mij laten zien dat ik weer om een andere man dan mijn ex kan geven en natuurlijk is er een wereld voor me opengegaan op seksueel gebied.