Glamour vraagt in de online serie 'seksdagboek' anonieme lezers om een week lang hun seksleven in tekst vast te leggen. Inclusief blunders, onzekerheden, tekortkomingen of romantische liefdesverhalen en hete hoogtepunten. Deze week een homo die geniet van zijn vrijgezellenbestaan.

Maandag
18:00
Ik heb lang getwijfeld of datingapps wel iets voor mij zijn. Toch laat ik me ompraten om Grindr te installeren. Ik upload een profielfoto en update mijn profieltekst. Laat de berichtjes maar komen.

21:00
Inmiddels zijn de eerste berichtjes binnengekomen, waaronder een bericht van een vage gast. Hij is recht door zee en gaat recht op zijn doel af: mij. Je kunt dus wel raden wat hij vraagt. Natuurlijk ben ik niet geïnteresseerd en reageer ik er niet op.

Dinsdag
8:30
Ik zit in de bus naar werk en scroll door Grindr. Na de berichtjes van gisteravond denk ik eraan om de app te verwijderen, maar iets in me zegt dat niet te doen.

19:00
Weer een berichtje. Deze keer van een jongen die er enorm leuk uitziet, Stijn. “Hey, alles goed?” Ik reageer meteen en we raken al snel aan de praat. Stijn werkt in de horeca bij een hotel en woont aan de andere kant van de stad. Hij is vanavond vrij, dus we kunnen de hele avond chatten en elkaar beter leren kennen. Ik geef hem mijn nummer zodat we verder kunnen praten op WhatsApp.

Woensdag
8:30
Ik word wakker en pak mijn telefoon. Stijn heeft geappt. Hij heeft een vroege dienst en appte me al voordat hij begon met werken. Ik ben vandaag een dag vrij. Ik hoop dat we kunnen afspreken na zijn werk.

14:00
Stijn appt dat hij vrij is. Ik vraag of hij zin en tijd heeft om samen wat te drinken. Helaas. Morgenavond heeft hij wel tijd. Deze afspraak zetten we alvast in de agenda.

22:30
"Slaap lekker en tot morgen," appt hij. Morgen is hij weer 's middags al klaar met werk.

Donderdag
7:30
“Ik kan niet wachten tot ik je vanavond zie, ” schrijft hij. Ik krijg er meteen kriebels van. Wát moet ik aan?

18:00
Ik ben klaar met werken en stap op de fiets naar het centrum. We hebben afgesproken in een café. Ik ben stiekem best zenuwachtig. Stijn is er nog niet dus ik ga vast aan een tafeltje zitten. Ik bestel een glas wijn om te ontspannen.

18:30
Stijn is er en komt bij me zitten. Hij bestelt een biertje. Ik ga voor pasta, Stijn voor pizza. We praten wat en eten heerlijk. “Zullen we het toetje thuis beleven,” oppert hij. Ik sla zijn aanbod af. Niet omdat ik hem niet leuk vind, maar omdat ik het te vroeg vind.
We maken een korte wandeling door de stad voor we allebei weer naar ons eigen huis gaan. De avond eindigt met een zoen. Eenmaal thuis stuur ik hem een appje omdat ik het zo gezellig vond. Ik hoop hem snel weer te zien.

Vrijdag
16.00
“Ik wil je vanavond weer zien, ” staat er als ik in de pauze op mijn telefoon kijk. Ik voel precies hetzelfde. We spreken af dat hij rond 19:30 bij mij is. Zo kan ik nog voor hem koken. Als ik vrij ben, race ik naar de supermarkt. Ik ga pasta voor hem maken, mijn specialiteit! Hopelijk valt het in de smaak.

19:30
De bel gaat. Ik doe open en schenk een glas wijn in. De pasta valt gelukkig in de smaak. Na het hoofdgerecht is het tijd voor het toetje. Ik sleur hem de slaapkamer in omdat ik niet meer kan wachten. Aan zijn ogen te zien, hij ook niet.

We gaan op bed liggen en beginnen elkaar hevig te zoenen. Ik ga met mijn hand naar beneden, maak de knoop van zijn broek los en rits zijn gulp open. Al snel doet hij hetzelfde bij mij. Wanneer hij zijn boxer uittrekt, zie ik dat hij een enorm kleine penis heeft, maar dat mag de pret niet drukken. De seks is niet geweldig, omdat ik er weinig van voel.

Wel komen we beiden tot een hoogtepunt en frissen ons even op onder de douche. Helemaal schoon drinken we nog een wijntje op de bank. We hebben het gezellig en rond 23:30 gaat Stijn de deur uit. Ik geef hem een kus en hij zegt: "tot de volgende keer." Ik knik, maar in mijn achterhoofd weet ik dat er geen volgende keer meer komt.