Seksdagboek van een single uit Amsterdam

"Al snel zijn we aan het zoenen en de alcohol die nog in ons lichaam zit haalt alle remmen eraf."

Seksdagboek
Juj WinnGetty Images

Het is altijd spannend om mee te kijken in het seksleven van een ander. Lees mee in het seksdagboek van een single vrouw uit Amsterdam.

Maandag

07.00 uur
De wekker gaat. Niet mijn wekker, dus het duurt nog even voordat ik besef dat ik wakker moet worden. Een sterke arm pakt me vast en ik druk mezelf nog even extra stevig tegen een goed lijf. Op de deining van het waterbed genieten we van elkaars warmte, maar dan is het toch echt tijd om op te staan.

Zondagavond ben ik bij Wesley langs gegaan. Toen de film was afgelopen en het buiten al donker was, zijn we samen in zijn bed gekropen. Wesley ken ik via een collega van mij. Met mijn collega en zijn vriendengroep, waar Wesley bij hoort, gingen we naar Mysteryland en vanaf dat moment, nu zo’n 5 weken geleden, waren Wesley en ik als twee magneten tot elkaar aangetrokken.

Althans, ik tot hem. Steeds meer krijg ik de indruk dat Wesley het wel prima vindt dat we zo af en toe een avondje samen slapen en dat het niet meer dan dat gaat worden. De seks is goed, het is anders dan normaal. Zo ook gisteravond.

Tijdens de film hebben we af en toe gezoend, niet zo’n gigantische natte lebber maar zachtjes, met gevoel. Zo begint de seks ook, langzaam kleden we elkaar uit, eerst nog knuffelen en uitgebreid zoenen. Als we beiden naakt zijn dan blijven we nog lang zoenen, knuffelen en voelen. En op het moment dat ik het echt niet meer houd dan schuift hij langzaam in me. Maar echt langzaam, het geeft me zo het gevoel dat hij lief voor me wil zijn en ons beide wil laten genieten.

Op deze manier is de seks zo intens en passievol dat we het zeker een uur volhouden. Maar goed, dat was gisteravond, nu is het tijd om op te staan en naar huis te gaan. Geen werk deze week, heerlijk. Het switchen van job geeft me lekker de ruimte om eens wat extra tijd voor mezelf te nemen. Als ik thuis kom verwen ik mezelf met een uitgebreid ontbijt, waarna ik m’n sportschoenen te voorschijn haal en een flink stuk ga hardlopen.

Dinsdag

14.00 uur
Koffietijd!! Tijd voor gezelligheid! Romy en ik nemen eens goed de tijd om alles wat er de afgelopen tijd in ons leven gebeurd is uitgebreid te bespreken en analyseren, zoals wij vrouwen dat doen. Romy is niet lang geleden verhuist vanuit het zuiden naar Amsterdam. Ze is bij haar vriend ingetrokken en samen zijn ze net een paar dagen in Barcelona geweest.

Romy straalt wanneer ik haar zie en om haar vinger glimt en glinstert een nieuwe ring. Volgend jaar september zal het feest plaats vinden, Romy is niet langer ‘de vriendin van’ maar vertelt met trots dat zij en Rob verloofd zijn. Wat kan liefde mooi zijn.

Helaas besef ik dat ik voorlopig niet zo’n mooie accessoire om mijn vinger zal dragen. Hoe leuk en gezellig het met Wesley ook kan zijn, ik moet het laten gaan. Romy vindt dat ik me maar weer eens wat meer open moet stellen voor andere mannen, Tinder, Happn en dat soort avonturen. Ok, to do voor de rest van de week: open stellen en socializen.

Woensdag

10.00 uur
Het hardlopen van maandag heeft wellicht toch iets teveel gevraagd van mijn ongetrainde lichaam. Ik heb pijn. Ik besluit maar eens langs te gaan bij de fysio. Een niet hele grote maar zeker niet onaantrekkelijke vent roept mijn naam. Ik ken hem ergens van. Het is Bart, een oude Happn scharrel van een tijd geleden. Heb ik weer.

Hij is ooit een avond bij mij thuis geweest. Wijn, bier en whiskey bracht ons destijds in een mood die we geweldig hadden afgesloten. Heel anders dan met Wesley. Maar goed, niet iets waar ik nu over na moet denken, aangezien hij zo mijn halfnaakte lichaam zal masseren, op een professionele manier. We hebben wel erg gelachen en besluiten dat we het contact wel weer kunnen oppakken. Oh en dat ik een andere fysio ga zoeken.

18.18 uur
Mijn telefoon maakt geluid. Zou het Bart zijn? Het is in ieder geval een appje van iemand van het mannelijke geslacht. Het is Alex. Een Amerikaanse DJ die sinds twee jaar in Amsterdam studeert. Ik heb hem vorig weekend ontmoet tijdens een feestje iets buiten Amsterdam. Hij organiseerde het feest en stond daar te draaien.

Hij nodigt me uit om vanavond met hem een drankje te drinken. Aangezien ik deze week nog geen verplichtingen heb, besluit ik het advies van Romy op te volgen; meer socializen. Wesley is toch al af dus ik stel me open voor nieuwe contacten.

20.30 uur
Alex zit al met een wijntje op me te wachten bij een café in Amsterdam West. Hij spreekt eigenlijk al heel goed Nederlands, maar toch spreken we voornamelijk Engels. Hij is naast DJ ook nog eens ontzettend slim. Ik mag hem wel. We gaan terug naar zijn huis en besluiten een fles wijn te openen op het dakterras. We kijken naar de sterren en halverwege de fles wijn steken we er een jointje bij op. Zelf word ik hier enorm melig van maar Alex is eigenlijk juist heel rustig.

Als we een tijdje genieten van de stilte en de donkere hemel wordt het toch een stuk intiemer. Ondanks dat we elkaar niet goed kennen, is het best romantisch. We duiken samen zijn bed in en ondanks dat we enorm geil zijn is de seks vermoeiend. We vallen heerlijk dicht tegen elkaar aan in slaap.

Donderdag

20.30 uur
Met mijn twee lieve huisgenoten en onze huisvriendin hebben we heerlijk gedineerd. Eend uit Frankrijk met hele fijne rode wijn. Mijn twee beste maatjes, Karel en Mark, besluiten nog even aan te sluiten voor een goede wijn. Mark is na een lange tijd weer vrijgezel en nu zie ik hem weer vaker. Zijn ex was nooit erg blij met het contact dat wij hadden, we zijn in het verleden eens te intiem geworden, nog ver voor zijn relatie dat wel, maar het was altijd een dingetje voor haar.

De avond duurt lang en rond een uur of 03.00 besluiten we allemaal maar eens ons bed op te zoeken. Karel en Mark slapen bij mij in bed. Alleen slapen! Nou ja, met drie personen in een tweepersoonsbed is niet erg comfortabel, dus ook slapen is lastig.

Vrijdag

15.00 uur
Van Wesley heb ik sinds maandag niets meer gehoord. Ik ga hem nu echt uit mijn hoofd zetten. Ik open Tinder maar weer eens. Tot mijn verbazing heb ik daar toch nog een heleboel ongelezen berichten. Omdat ik niets beters te doen heb en moe op de bank zit vind ik het een mooi moment om al die berichten maar eens door te lezen. Ik antwoord nergens op. De Tinder-mannen doen hun best maar niemand kan me ervan overtuigen om ook maar een kort gesprek te beginnen.

Tot mijn verbazing kom ik ook een bericht tegen van Paul. Paul is een kandidaat-notaris die ik nu al bijna twee jaar ken. Regelmatig brachten wij brakke zondagen of random doordeweekse avonden met elkaar door. Ik had echt een crush op deze jongen. Knap, slim, af en toe best grappig en weet wat hij wil. Ondanks dat hij op korfbal heeft gezeten en overkomt als een schatje, was hij dit zeker niet. De seks was niet zo passievol als met Wesley, maar hij wist me op een zelfde manier te raken.

Paul heb ik een tijd geleden al uit mijn hoofd gezet. Hij is mij blijkbaar niet vergeten want afgelopen zondag stuurde hij mij via Tinder een bericht. Ik vraag me af waarom hij me niet gewoon heeft geappt, of zou hij m’n nummer gewist hebben? Nou ja, zijn berichtje: 'Sexytime?!’ maakt me in ieder geval aan het lachen. Hierna besluit ik Tinder te verwijderen, en Paul zijn nummer ook.

Zaterdag

21.00 uur
Partytimeeee!!!!! De drie ravers gaan weer eens op pad. Samen met Karel en Mark ga ik een dansje wagen. In een club in Oost drinken we een paar biertjes en doen we wat dansjes. We besluiten al redelijk vroeg dat het niet zo’n geweldig feest is, dus rond 03.00 pakken we de fiets en gaan we naar het huis van Karel, waar zijn broertje, Henk, ook is met een aantal vrienden. We zitten lekker op de bank wat te chillen als het huis steeds voller wordt.

De beste vriend van Henk heeft zijn broertje meegenomen. Deze beste jongen is zo’n tien jaar jonger dan ik, maar hij probeert het toch om me te versieren. Best goed voor m’n ego. Maar ik besluit er niet op in te gaan. Wanneer het gezellig is gaat de tijd snel. Voor we het weten is het 07.00 uur en ik besluit m’n bed op te zoeken.

Mark en ik wonen niet ver van elkaar dus we besluiten samen te fietsen. De spanning die er ooit, lang geleden, was is er weer. Mark fietst met mij mee naar huis en we slapen voor de tweede keer deze week samen in mijn bed. Dit keer zonder Karel. Al snel zijn we aan het zoenen en de alcohol die nog in ons lichaam zit haalt alle remmen eraf. Wat een aantal jaar geleden al eens is gebeurt herhaalt zich weer. We hebben heerlijke seks en ondanks dat we beide best wel dronken zijn zal ik deze nacht niet snel vergeten.

Zondag

Wanneer Mark weg is denk ik terug aan een week waarin ik heb besloten Wesley los te laten. Dat lukt, ik ben hem zelfs bijna vergeten. Al kan ik er nog steeds een beetje verdrietig van worden dat het vaak op deze manier afloopt. Ach, ik kom er wel, bedenk ik me. Ondanks dat ik me redelijk losbandig heb gedragen afgelopen week heb ik nergens spijt van.

Mijn huisgenoten vragen zich nog wel af of het verstandig was dat Mark en ik zo intiem zijn geweest. We zijn maatjes en hebben een heleboel dezelfde vrienden. Misschien moeten we het niet ingewikkeld maken. Ik luister wel en wil het advies graag aannemen maar op dit moment voelt het goed. Niets gecompliceerds, we mogen elkaar graag en willen en verwachten niets van elkaar. Verliefd worden is niet de beste optie, maar ik denk dat de spanning die wij hebben puur lust is en ik maak me nu geen zorgen over onze vriendschap, dat zit wel goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex