Glamour vraagt in de online serie 'seksdagboek' anonieme lezeressen om een week lang hun seksleven in tekst vast te leggen. Inclusief blunders, onzekerheden, tekortkomingen of romantische liefdesverhalen en hete hoogtepunten. Deze week een 22-jarige vrouw bij wie haar relatie op de klippen loopt omdat ze verliefd wordt op een collega.

Zaterdag
20:00 uur
Daar zit ik dan. 'Gezellig' met mijn vriend en zijn huisgenoot, die samen een potje Fifa spelen, op de bank. Ik besluit om mijn vriend te appen dat ik graag nog even alleen met hem ben. Even later stuurt hij zijn huisgenoot weg. Er is nog maar een kwartier over voor mijn vriend weg moet. We hebben al twee weken geen seks gehad, daarom vind ik dat ik het niet kan maken om niets te doen. We hebben seks. Nouja seks, het is een kwestie van erop, eraf en klaar. Ik ga naar huis.

23:30 uur
Ik heb 'vriendschappelijk' contact op Whatsapp met een leuke collega. Na een aantal wijntjes vraag ik of hij langskomt. Zo gezegd, zo gedaan. Hij komt lang en we kletsen een beetje. Vervolgens zoent hij me. Je zou denken dat van het één het ander komt, nou niet dus. Hij maakt me helemaal gek. Hij streelt me, zoent me en windt me op, maar dat is alles. Hoe hard ik ook mijn best doe, hij hapt niet toe. Wat verlang ik naar hem...

Zondag
8:00 uur
De leuke collega ligt nog steeds naast me. In tegenstelling tot vannacht, hapt hij nu wel toe. Het is heerlijk. De moves van Magic Mike zijn er niets bij. Gek genoeg heb ik helemaal geen schuldgevoel naar mijn vriend.

Maandag
20:00 uur
Het kan zo niet langer. Ik ben tot over mijn oren verliefd en verbreek de relatie met mijn vriend. Ik heb hem, zo laf als ik ben, de waarheid niet verteld. Ik kon hem dat niet aandoen.

Dinsdag
13:00 uur
Met ogen alsof ik met Rico Verhoeven in de boxring heb gestaan van het verdriet (ik heb gehuild omdat ik het toch lastig vond om mijn ex-vriend te kwetsen) heb ik de leuke collega binnengelaten. We hebben goed en fijn gepraat en afgesloten met een hete sekspartij. Een soort van goedmaakseks, maar dan met een andere jongen.

Donderdag
12:00 uur
Ik loop in de Hunkemöller en zie een sexy kanten body hangen. Ik trek hem aan, word er zelf bijna opgewonden van en besluit hem te kopen.

Vrijdag
23:30 uur
Klaar met werken. Na wat stiekeme kusjes en opwinden op het werk, besluit de leuke collega mee naar huis te gaan. Ik ga naar de badkamer toe en trek het mooie pakje aan. Na een uitgebreide opfrisbeurt loop ik terug naar mijn kamer.

Zulke grote ogen heeft mijn collega nog nooit gehad, het enige wat hij uit kan brengen is: damn girl. Na flink wat zoenen en opwinden kijkt hij plots heel moeilijk. Wat is er? Vraag ik. Waarop hij antwoordt: hoe krijg ik dit uit? Charmant is het niet, maar handig is het wel, die drukknoopjes onderaan net als bij een baby-rompertje. Zo sexy als dat ik eruit zag, zo sexy was de seks. Wat heb ik genoten..