Ik beken: ‘Met mijn baas doe ik dingen in bed die mijn man niet wil’

"Jarno en ik proberen juist dingen bij elkaar uit die we onze partners niet durven vragen"

couple with luggage kissing while standing at entrance of hotel
MaskotGetty Images

Naomi (36, office manager) is gelukkig getrouwd. Toch heeft ze een stomende affaire met haar baas, die ook getrouwd is. Voor de kick, zegt ze zelf.

Al vanaf onze eerste ontmoeting vond ik Jarno fantastisch. Hij is mannelijk, een tikkeltje macho. En zijn ogen! Ik smolt direct. Maar Jarno was mijn nieuwe baas. En getrouwd, net als ik. Dus hield ik me in en deed braaf mijn werk.Drie jaar draaiden we om elkaar heen en flirtten we onschuldig. Een gestolen knipoog, een sexy opmerking over een nieuw kledingstuk. Daar bleef het bij. Maar tijdens het vrijen met mijn eigen man fantaseerde ik regelmatig over Jarno. Hoe zou hij voelen? Na een teambuildingsdag, samen in de auto, keek Jarno me aan en zei: “Niemand mag het ooit weten.” Daarna kuste hij me. Ik trilde van de spanning.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Affaire met je baas

Jarno’s vrouw ken ik van personeelsfeestjes. Zij is klein en donker, ik lang en blond. We zijn elkaars tegenpolen. Precies dat trekt Jarno zo aan. Hij is dol op zijn vrouw en zal haar nooit verlaten. Daar heb ik geen moeite mee. Ik ben zelf gelukkig met mijn man, ook al is de tijd van elkaar smachtend aankijken na twaalf jaar huwelijk voorbij. Maar mijn leven is nu comfortabel en precies zoals ik het wil, met een man en zoon die me adoreren, fijne vrienden en een prachtig huis. Verder gaan met Jarno zou alles kapotmaken. Bovendien weet ik inmiddels dat Jarno en ik niet bij elkaar passen in een lange relatie. Jarno denkt naar mijn zin te traditioneel over vrouwen. Zijn vrouw is voornamelijk huisvouw en moeder. Ze werkt twee ochtenden, meer mag niet van Jarno.

Zelf ben ik ambitieus. Ik werk fulltime en stop veel passie in mijn carrière. Toch blijft mijn affaire met Jarno te spannend en Jarno te lekker. Eens per maand zetten we allebei een nepafspraak in onze agenda, en om en om boeken we een hotel. Daar vrijen we een hele middag de sterren van de hemel. Soms slapen we ook samen tijdens een officieel werkuitje of congres. We luisteren dan samen naar muziek of roddelen over collega’s. Als er tijd is, gaan we vooraf uit eten. Daarna scheuren we de kleren van elkaars lijf. Mijn man houdt niet van experimenteren in bed. Jarno en ik proberen juist dingen bij elkaar uit die we onze partners niet durven vragen, zoals anale seks. Door onze aantrekkingskracht, samen met de spanning van ons intieme geheim, raken we dan in een soort extase.

"Jarno en ik proberen juist dingen bij elkaar uit die we onze partners niet durven vragen"

Gelukkig getrouwd

Seks met Jarno is avontuurlijk en stout. Daarom verheug ik me altijd erg op onze afspraakjes. Ik verzorg me goed en koop nieuwe lingerie. Ook Jarno steekt energie in ons. Soms brandt hij een cd met zijn lievelingsliedjes of hij stuurt vooraf een lief sms’je.Betrapt zijn we nog nooit. Ook collega’s of mijn man hebben niets in de gaten. Ik denk dat we dat we daarvoor te weinig afspreken. Het enige waar ik soms last van heb is schuldgevoel naar mijn man, omdat ik niet eerlijk tegen hem ben. Toch houdt dat me niet tegen om met Jarno af te spreken. Want als ik na zo’n date thuis kom, vind ik mijn man toch altijd weer de allerliefste en ben ik extra aanhalig en lief tegen hem.

Dit verhaal is gepubliceerd in het novembernummer van Glamour. Nog meer realityverhalen lezen? Bestel Glamour's gloednieuwe crime special nu en ontvang 'm zonder verzendkosten bij jou thuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex