Ik beken: Marleen (33) boekt een gigolo om aan haar trekken te komen

"Naakt was hij prachtig. Wel was zijn penis zeker vijf centimeter kleiner dan in zijn advertentie stond vermeld"

Jonge vrouw liggend op de bank
Westend61Getty Images

Wanneer Marleen (34) een man in haar bed mist, besluit ze er een te huren. Ze boekt een gigolo.

Ik was twee jaar single toen ik bij mijn vriendin polste of een gigolo iets voor mij zou zijn. Voor een relatie was ik nog niet klaar, maar ik miste wel warmte in mijn bed. De meeste mannen die ik tegenkwam in de kroeg of op Tinder vielen vies tegen. Ze hadden rare sekswensen, wilden meteen samenwonen, of ze waren gewoon getrouwd. Mijn vriendin barstte in lachen uit. 'Je gaat toch niet betalen voor iets wat je gratis kunt krijgen?' schamperde ze. Ze vond het een belachelijk idee.

Ik dacht: jij hebt makkelijk praten, jij hebt een vriend. En dus hield ik mijn mond en zocht op internet stiekem naar gigolo's.

Gigolo vinden

Op een sekssite vond ik David, een sportieve, lange man. Geen type voor een serieuze relatie, daarvoor was hij net iets te glad, maar ik vond hem erg leuk. En, hij was beschikbaar, schreef hij toen ik hem mailde. Zijn tarief viel mee. David rekende 75 euro per uur. Toen hij aanbelde was ik bloednerveus. Ik had mezelf nog zorgvuldiger dan normaal onthaard, ingezeept en aangekleed. Zou hij wel aardig zijn? En was hij wel dezelfde man als in de advertentie?

"Zijn penis was zeker vijf centimeter kleiner dan in zijn advertentie stond vermeld"

Reageren op gigolo advertentie

David leek gelukkig precies op zijn foto, ook al was zijn haar nu flink dunner. Ik vond zijn aftershave erg dominant en niet lekker, maar verder was hij geweldig. Op mijn bank kletsten we over zijn motor en mijn werk. Net toen ik dacht dat ik niet zenuwachtiger kon worden, trok hij voorzichtig mijn trui uit en begon me te masseren. Even vond ik het eng, zijn vreemde handen op mij. Maar David was heel voorzichtig en vroeg regelmatig of ik het fijn vond wat hij deed. Al snel ontspande ik volledig. Toen David vroeg of ik met hem naar mijn slaapkamer wilde, kon ik alleen maar knikken. Naakt was hij prachtig. Wel was zijn penis zeker vijf centimeter kleiner dan in zijn advertentie stond vermeld. Maar ik was intussen zo opgewonden dat ik er niets van zei.

Betaalde seks

Achteraf ben ik daar blij om. Want ook al moesten onze lichamen even aan elkaar wennen, David wist precies wat hij deed. Na een lange massage zoenden we en kuste hij mijn lijf van boven naar beneden. Hij deed dat zo erotisch en zacht dat ik bijna knapte van verlangen. Toen hij daarna in me kwam en al het werk deed, hoefde ik alleen maar te genieten. Ik was zo relaxed dat ik niet lang daarna een hoogtepunt bereikte. David is die keer niet klaargekomen. Hij bleef nog wel een tijdje knuffelen. Dat vond ik fijn. Het zorgde ervoor dat ik absoluut geen spijt voelde dat ik seks had gehad voor geld, iets waarvan ik vooraf dacht dat ik me naderhand erg zou schamen.

Seks met een gigolo

Inmiddels is David nog een keer bij me geweest, nu voor een boeking van drie uur. Meteen was alles meer vertrouwd. Zijn lichaam was bekend en ik wist dat hij er was voor mijn plezier. Na een drankje en opnieuw een lange massage kwamen we in bed behoorlijk los. Omdat David mij nu ook beter kende, wist hij wat ik lekker vind. En ook dat seks voor mij niet altijd romantisch en teder hoeft te zijn. Tijdens onze eerste afspraak was ik vooral passief en vertroetelde David mij. De tweede keer kwam ik helemaal los en heb ik hem zelfs oraal verwend. Dit keer was onze date perfect, want op mijn verzoek had David gelukkig een andere aftershave opgedaan. Boeking drie staat inmiddels gepland.

Dit verhaal is gepubliceerd in het aprilnummer van Glamour in 2017. Deze maand ligt er ook weer een gloednieuw issue in de winkel, bomvol real life verhalen, interviews, het laatste fashion nieuws, alles wat je wil weten over beauty en nog véél meer. Geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt hem hier online.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex