Ik beken: ‘Het is virtueel, dus vreemdgaan is het niet’

Voor extra spanning in haar relatie chat en flirt Tammy (31) op een datingsite met andere mannen

Jonge vrouw op bed
AleksandarNakicGetty Images

Voor extra spanning in haar relatie chat en flirt Tammy (31) op een datingsite met andere mannen. "Als mijn vriend erachter komt wat ik mannen vraag met mij te doen, wordt hij woedend."

“Ik doe het alleen voor de spanning, dacht ik eerst. Paul en ik waren zo’n zes jaar samen en ook al is hij mijn grote liefde, het werd in de slaapkamer behoorlijk saai. In het begin probeerden we nog veel uit en vreeën vrijwel dagelijks."Liever een serie"Maar na een jaar kwam de sleet erin. We werden opgeslokt door werk en huis. Voor fijne seks maakten we geen tijd meer vrij, want we wisten toch al van elkaar wat we lekker vonden. Als we samen op de bank zaten, keken we liever een serie."

"Paul is mijn grote liefde, ik zal nooit vreemdgaan. Maar een beetje flirten kan geen kwaad"

Datingsite voor mensen met een relatie

"Wel fantaseerde ik regelmatig. Dan beeldde ik me bijvoorbeeld in dat ik seks had met een wildvreemde. Paul vertelde ik daar niets over, ik vond het iets van mezelf. Terug van een vakantie waarin we in totaal twee keer hadden gevreeën, zag ik een advertentie van een datingsite die mensen met een relatie koppelde. Je kon er kletsen of afspreken voor meer. Omdat niemand er op zoek was naar een serieuze partner, leek het me veilig."

"Mijn seksleven en zelfvertrouwen bloeiden op en ik ging op de site steeds verder"

Flirten

"Paul is mijn grote liefde, ik zal nooit vreemdgaan. Maar een beetje flirten kon geen kwaad, vond ik. Binnen een uur nadat ik me inschreef, kreeg ik reacties, vaak van heel leuke mannen. Ze waren complimenteus en belangstellend. Die avond verleidde ik – opgewonden door alle spanning – Paul tot een intense vrijpartij. Na een paar dagen gebeurde hetzelfde. En opnieuw."

Opwindend

"Ik voelde me sexy door alle vleierijen, droeg ineens weer lingeriesetjes. Mijn seksleven en zelfvertrouwen bloeiden op en ik ging op de site steeds verder. In het begin kletste ik over wat ik zocht in een relatie-buiten-de-deur, tegenwoordig vertel ik wildvreemden uitdagend en anoniem over mijn fantasieën. Verder dan dat ga ik niet."

Virtueel vreemdgaan

"Telefoonseks of cammen zie ik als écht vreemdgaan en ik wil niet dat er screenshots van mij op internet opduiken. Wanneer Paul er ooit achter komt wat ik mannen vraag met mij te doen bij een ontmoeting, zou hij woedend zijn. Maar omdat alles virtueel is, weet ik zeker dat hij onze relatie hierom niet zal verbreken. Daarom vind ik het minder erg wat ik doe. We hebben er toch allebei profijt van?"

Fantaseren over vreemdgaan

"Je bent gewoon een cockteaser, schreef iemand ooit. En zo is het. Gemiddeld flirt en chat ik met zo’n zes mannen. Soms haakt er een man af na mijn weigering om af te spreken, maar er komt altijd weer een bij. Toch sta ik er na een jaar dubbel in."

"Ik vraag Paul dingen met me te doen die anderen virtueel met me deden"

"Fantaseren over vreemdgaan en het teasen heeft mijn relatie veel gebracht. Ik vraag Paul dingen met me te doen die anderen virtueel met me deden. We hebben meer seks, en dat werkt weer door in kleine dingen zoals dat we minder ruziemaken en elkaars hand vasthouden op een feestje. Het lastige is dat ik door deze datingsite ontdekte dat er wel erg veel leuke mannen rondlopen. De aandacht is verslavend."

Gevoelens voor een ander

"Soms voel ik oprecht een klik met een ander. Wanneer ik merk dat ik kriebels voel voor iemand, kap ik het contact resoluut af. Dat ben ik mezelf en Paul verplicht. Maar heel soms, als ik weer eens wegdroom bij iemand, vraag ik me af of er ooit een dag komt dat ik mijn eigen grens wel over ga.”

Dit verhaal verscheen in een eerder nummer van Glamour. Deze maand ligt er ook weer een gloednieuw issue in de winkel, bomvol real life verhalen, interviews, het laatste fashion nieuws, alles wat je wil weten over beauty en nog véél meer. Bestel 'm hier online.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex