Ik beken: Heleen (28) had seks met haar knappe ex, maar kreeg daarna een koude douche

"Ik moet je iets vertellen"

Seks met je ex
Thomas BarwickGetty Images

Vijf maanden duurde onze relatie, toen maakten Anton en ik het samen uit. Ik was nog niet over mijn ex heen en Anton was te onrustig – hij wilde zich nog niet settelen. We gingen uit elkaar als goede vrienden. Wel verbroken we alle contact. Een ex is niet voor niets een ex, vonden we allebei. Ruim twee jaar later kwam ik in een club zijn beste vriend tegen. ‘Anton komt straks,’ zei hij. Ik vond het vreselijk spannend. De laatste maanden had ik regelmatig aan hem gedacht en beseft dat hij met glans de knapste, leukste en liefste vriend was geweest die ik ooit had gehad. Zou hij veranderd zijn?

Voelde hij misschien hetzelfde?

Toen hij binnenkwam, stond mijn hart stil. Anton was nog steeds enorm aantrekkelijk met een waanzinnige uitstraling. Gillend vlogen we elkaar om de nek. ‘Ik moet bekennen dat je nog steeds erg sexy bent,’ fluisterde hij op een rustig moment in mijn oor. Voor ik het wist, waren de kriebels in mijn buik terug. Voelde hij misschien hetzelfde?

Anton en ik raakten niet uitgepraat. We flirtten stevig en de twinkeling in zijn ogen en zijn hand op mijn rug vertelden me genoeg. Hij vond me nog steeds leuk. Toen de lichten aangingen, vertrokken we samen naar zijn auto: een hippe Japanner in plaats van zijn vertrouwde sportwagen.

'Ik moet je iets vertellen'

In de auto kletsten we verder, maar al snel trok Anton me op schoot. Wat was het heerlijk om zijn lippen weer te proeven. En wat voelden zijn vingers gekmakend fijn! Alles in mij tintelde. Gek van verlangen hadden we seks op de passagiersstoel. Wilde, vurige seks waarbij Anton dezelfde dingen in mijn oor fluisterde als tweeënhalf jaar geleden. Ik ontplofte bijna van geluk.

‘Ik moet je iets vertellen,’ stamelde hij toen we uit lagen te hijgen. ‘Ik heb een vriendin en woon samen. Ik moet zo gaan, want dit is haar auto en ze heeft vroege dienst.’

Ik bevroor. Dit was wel het laatste wat ik had verwacht. Anton was altijd zo eerlijk tegen mij geweest. Nu had hij me gewoon gebruikt voor een ordinair slippertje. Waarom had hij me niet eerder over haar verteld, tijdens al die uren praten? En dat terwijl ik had gehoopt dat we misschien wel een tweede kans zouden krijgen.

Terwijl hij zijn kleding fatsoeneerde, handelde ik in een vlaag van woede. Zonder dat hij het merkte, propte ik mijn zwartkanten string in het dashboardkastje. Ik was laaiend. Mijn held bleek een ordinaire vreemdganger. Teleurgesteld en verdrietig nam ik afscheid.

Relatiecrisis

Een halfjaar later sprak ik zijn vriend weer. Antons vriendin had het slipje gevonden. De hel was losgebarsten en Anton was in een flinke relatiecrisis beland. Het had niet veel gescheeld, maar uiteindelijk waren ze nog samen. Natuurlijk had ik wraak willen nemen, maar ik schrok toch van de impact. Toch kon ik het later prima naast me neerleggen. Hij was de bedrieger, niet ik.

Inmiddels ben ik weer druk aan het daten. Maar voortaan check ik eerst of mijn aspirant-vriendjes wel echt single zijn. En sinds mijn nacht met Anton heb ik geen onenightstands meer.

Deze 'Ik Beken' verscheen in het juninummer 2016 van Glamour. Deze maand ligt er ook weer een gloednieuw issue in de winkel, bomvol real life verhalen, interviews, het laatste fashion nieuws, alles wat je wil weten over beauty en nog véél meer. Geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt 'm hier online!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex