Ik beken: "Mijn vriend heeft een micropenis"

Kiki (28) moest even slikken toen ze haar vriend voor het eerst naakt zag

ik-beken-man-heeft-micropenis
Lauren Hillebrandt

Kiki (28) moest even slikken toen ze haar vriend voor het eerst naakt zag. Hij had een ‘micropenis’. Inmiddels weet ze dat het niets zegt over zijn kwaliteiten als minnaar.

'Mijn vriend heeft een micropenis'

“Al een tijdje was ik verliefd op Erwin. Hij is grappig en intelligent, en heeft een waanzinnige uitstraling. Ik kende hem van het uitgaan en regelmatig bekeek ik hem stiekem. Tijdens een etentje bleek Erwin nog leuker dan ik verwachtte. Ik voelde me geweldig bij hem, alsof er eerder een deel van mij ‘ontbrak’ en ik nu meer compleet was. Erwin maakte me een leuker mens: vrolijker, warmer.

Zien: dít is de gemiddelde lengte van een penis

Na de tweede date zoenden we. Wanneer ik hintte naar meer, wimpelde Erwin me af. Hij wilde wachten. Drie maanden later kleedden we elkaar voor het eerst uit. Viel dat even tegen. Erwin is een prachtige man, alleen boven zijn benen bungelde een soort ieniemini-knakworst. Ik had ooit gelezen dat er twee soorten penissen zijn: één die in erectie dezelfde grootte houdt, en één die verdubbelt. Ik hoopte dat Erwin die laatste had. Maar toen ik hem langzaam in zijn kruis zoende, werd zijn penis wel stijf, maar niet groter. Erwin bleek die nacht een kunstenaar met zijn tong. Uren kusten en streelden we, tot hij me zo gek maakte van verlangen dat ik hem in me wilde voelen. Met moeite kon ik me focussen, ook al genoot ik ervan dat we daadwerkelijk vreeën. Ik was zo verliefd.

"Ik vind zijn penis niet sexy"

Relatie

Inmiddels zijn we zes jaar samen. Schamen doet Erwin zich niet voor zijn piemel. Hij weet zelf ook wel dat hij een kleintje heeft. Zijn penis meet stijf zo’n zeven centimeter, de dikte is die van een viltstift. Erwin heeft dat geaccepteerd. En ik daarmee ook. Mijn eerdere partners waren allemaal groter geschapen, dus ik weet hoe de seks dan kan zijn. Erwin voel ik soms amper. Zeker wanneer ik vochtig ben, lijkt hij in me te verdwijnen. Lukte het voorheen nog wel eens om klaar te komen door penetratie alléén, nu zelden. Heel soms, wanneer ik erg opgewonden ben of als Erwin precies de goede hoek raakt, gaat het. Ach, ik vind het niet zo erg. Sowieso vind ik seks overschat. Die gemiddelde drie uur dat je ‘het’ doet, is natuurlijk peanuts op een week van 168 uur.

Spannende seks

Gelukkig beheerst Edwin de kunst van het beminnen perfect. Soms is hij romantisch en zachtaardig, een volgende keer smakt hij me tegen de muur. Niet dat ik daar ‘inwendig’ veel van voel, maar het is fijn om zo contact te maken. Nog steeds vind ik Erwins penis niet sexy, maar ik heb ervan leren houden. Daarbij hebben we prima alternatieven gevonden om spannende seks te hebben, zoals experimenteren in een seksbioscoop. En voor het eerst in mijn leven geniet ik van anale seks.

'Edwin beheerst de kunst van het beminnen perfect'

Ik mag in mijn handen knijpen met Erwin, hij is echt mijn prins op het witte paard. En ik heb weliswaar een vent getroffen met een kleintje: hij doet het gelukkig prima. Deze week ben ik vijf maanden zwanger!”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex