Ik beken: ‘De mannen streelden elkaar terwijl wij toekeken’

"Even was ik stikjaloers om Maurice zo intiem te zien met een ander"

ik-beken-mijn-man-is-bi-curious
Unsplash

Elke maand doet een Glamour-lezer een bekentenis. Deze keer: Debby besloot na rijp beraad haar man Maurice tegemoet te komen in zijn wens: intiem zijn met een man.

Maurice en ik waren zes jaar getrouwd toen hij opbiechtte dat hij met een man wilde zoenen. Ik dacht even dat hij biseksueel was. Maar dat was volgens hem niet het geval. Het ging hem om de kick. Tijdens mijn studie heb ik zelf één keer gerommeld met een medestudente. Het bleek niets voor mij. Toen ik dat in het begin van onze relatie aan Maurice vertelde, vond hij het spannend maar hij was er nooit op teruggekomen. Tot nu dus.

Bi-curious

Ik had geen idee wat ik met Maurice’s verlangen moest. Wilde ik hem die vrijheid geven? En wat als hij verliefd werd op een ander? Ik dacht lang na. Uiteindelijk besloot ik dat hij die ontdekkingsruimte moest krijgen. Wel wilde ik het samen doen, zonder stiekem gedoe. Ik vond het juist voor onze relatie spreken dat Maurice zijn fantasie met mij had gedeeld.

Na weken van uitvoerige gesprekken over onze fantasieën, die zo spannend waren dat we daarna steevast in bed eindigden, hakten we de knoop door. Een parenclub leek ons onpersoonlijk, dus schreven we ons in op een datingsite voor stellen. Na veel toenaderingspogingen van ervaren swingers die op zoek waren naar een onenightstand, werden we gemaild door Susanne en Peter. Ook zij waren nieuw in ‘het wereldje’. Ze schreven dat Peter dacht bi-curious te zijn: volledig heteroseksueel, maar met een nieuwsgierigheid naar hetzelfde geslacht. Hij wilde graag op ontdekkingsreis. Wel was en bleef hij vrouwgericht. Exact ons verhaal!

"Even was ik stikjaloers om Maurice zo intiem te zien met een ander"

Partnerruil

Na veertien dagen mailcontact besloten we te gaan appen. Een maand later spraken we af. We voelden zo’n klik dat we dezelfde avond al in hun bed eindigden. Peter en ik, en Maurice en Susanne zoenden en bevoelden elkaar. Dat was lekker, maar verdergaan wilden we deze keer thuis en met onze eigen partner. Even was ik stikjaloers om Maurice zo intiem te zien met een ander. Hij was van mij! Maar omdat ik Susanne aardig vond en zij en Peter uitgebreid hadden verteld hoe goed hun relatie was, kon ik het loslaten en genieten. Ik voelde overal kriebels.

We zijn blij dat je het artikel interessant vindt en je het tot de laatste regel hebt gelezen! We linken nu door naar Blendle, een site waar je de mooiste, meest ontroerende en leukste stukken uit alle klanten en tijdschriften leest. Daar lees je het bovenstaande artikel voor een paar eurocenten uit. Zo kunnen wij mooie content delen en wordt de journalist beloond voor haar werk. Check hier 'De mannen streelden elkaar terwijl wij toekeken' op Blendle.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex