Dit is het lichaamsdeel naast de G-spot en de clitoris waarmee we tot een hoogtepunt kunnen komen

Met deze cursus leer je klaarkomen met je baarmoedermond

klaarkomen-via-baarmoedermond
Charles Deluvio

Dat vrouwen op meerdere manieren, intenser en vaker tot een hoogtepunt kunnen komen dan mannen wisten we al. Maar dat er naast de G-spot en de clitoris nog een vrouwelijk lichaamsdeel is waarmee we tot een hoogtepunt kunnen komen, is nieuws.

Seksuologe Olivia Bryant heeft een 21-daagse cursus ontwikkeld waarmee je leert een orgasme te bereiken met je baarmoedermond. Onder de naam Awaken the cervix leert Olivia vrouwen bewust te worden van dat deel van het vrouwelijk lichaam. De meeste vrouwen weten niet hoe hun baarmoedermond voelt of eruitziet volgens Olivia. Het is een deel van het vrouwelijk lichaam wat vaak onbekend blijft voor de vrouw zelf. Meestal is het gebied pijnlijk of gevoelloos door seksueel misbruik, medische ingrepen, maar zelfs al wanneer er ooit penetratie is geweest zonder volledige ontspanning.

Als de vrouw echter bewust wordt van dat deel van haar lichaam kunnen daar diepe orgasmes vandaan komen en kan een vrouw zelf tijdens het bevallen tot een hoogtepunt komen.

De orgasmes die worden opgewekt via de baarmoedermond zijn vaak intenser dan een gewoon orgasme en daarbij komt er DMT vrij. Vooral dit laatste is heel bijzonder omdat DMT een stofje is wat de hersenen aanmaken wanneer we geboren worden en wanneer we doodgaan. Het stofje zit ook in de plant Ayahuasca en het is kenmerkend dat je beeld van de realiteit verandert. Mensen die het ervaren hebben die noemen het ook wel dat ze één zijn geworden met een groter bewustzijn.

Na de cursus merken vrouwen niet alleen dat ze intenser klaarkomen. Ze hebben ook meer gevoel in hun vagina en baarmoeder. Sommige vrouwen krijgen meer zelfvertrouwen en worden beter in nee zeggen en grenzen aangeven. Daarnaast worden als voordelen genoemd dat je minder last krijgt van pijn tijdens de seks en minder pijn tijdens de ongesteldheid. Hoe je dit veelbelovende orgasme kunt krijgen, leer je helaas alleen maar in de cursus. Maar we kunnen je wel verklappen dat je daarvoor je baarmoedermond moet leren ontspannen en dat leer je niet in één nacht tussen de lakens.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex