7 dingen die alle vrouwen doen als ze weten dat ze die avond sex gaan hebben

Sorry mannen, we worden niet elke ochtend wakker met zijdezachte benen

alle-vrouwen-voorbereiding-sex
Joshua Rawson-Harris

Spontane sex is iets fantastisch, maar het heeft zo zijn voordelen als je weet wanneer je een wilde vrijpartij gaat hebben. Al is het maar een uurtje of iets van te voren.

Want wanneer je nog heel even de tijd hebt om jezelf voor te bereiden op de sex, dan zijn er een aantal zaken die je graag zou willen afvinken voordat je de kleren van zijn lijf rukt.

 1. Ontharen
  Sorry, mannen. We worden helaas niet elke ochtend wakker met zijdezachte benen, oksels en een jungle-vrije bikinilijn. En als je dan weet dat er een hete vrijpartij aan zit te komen, dan voel je je toch iets meer op je gemak wanneer je jezelf even hebt kunnen ontharen.

 2. Douchen
  Zo gepiept, maar wel van levensbelang. Want je wil niet het idee hebben dat je daar beneden niet zo fris ruikt. En hij trouwens ook niet. Na het douchen smeer je jezelf in met je lekkerst ruikende bodylotion.

 3. Nagellak
  Hoelang zat die nagellak ook alweer op je teennagels? Het liefst haal je de restanten er snel vanaf en lak je er een nieuwe laag op. Mocht hij dan naar je tenen koekeloeren, dan zit er in ieder geval een verse laag op.

 4. Lingerie
  Je zoekt je mooiste setje uit, en draait nog even een paar rondjes in de spiegel voordat je je kleding aantrekt. Je trekt je zwoelste blik uit de kast, om te kijken hoe het er ongeveer uit gaat zien straks.

 5. Condooms
  Zou hij ze hebben? Voor de zekerheid trek je uit de krochten van je nachtkastje nog een rits condooms. Better be safe than sorry!

 6. Morning after-lijstje
  Grote kans dat je na je vrijpartij bij hem blijft slapen (tenzij het feestje bij jou plaatsvindt). Je bent alvast een mentaal lijstje aan het maken van wat je allemaal moet meenemen. Zoals: een schoon slipje, tandenborstel, deo, make-uptasje, dagcrème.

 7. De outfit
  Wat ga je in godsnaam aantrekken? Je weet heus wel dat je de kleding niet lang zult aanhebben, maar je wilt er goddelijk uitzien, juist vanavond. Je trekt minstens drie verschillende outfits uit de kast. Welke gaat het worden?
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Sex