5 signalen dat hij je alleen ziet als scharrel

Waarschijnlijk klopt je voorgevoel

signalen-hij-ziet-jou-als-scharrel
Charles Deluvio

Wanneer je met iemand aan het daten bent, stel je jezelf op een gegeven moment de vraag: "waar gaat dit heen?" Meestal voel je het met jouw vrouwelijke intuïtie haarfijn aan, maar soms heb je behoefte aan harde feiten. Dan zijn deze vijf signalen hele duidelijke tekens dat jullie relatie niet gaat werken.

Advertentie - Lees hieronder verder
 1. Hij neemt geen initiatief
  Natuurlijk kan het voorkomen dat hij het even druk heeft. Als hij nooit begint met appen of met een idee voor een date komt, heeft hij jou niet zo hoog zitten.

 2. Last minute
  Als hij dan wel een keer met een plan komt, dan is het al-tijd op het laatste moment. Of je die dag nog tijd heb om iets ‘leuks’ te doen. Met andere woorden al zijn andere belangrijkere plannen voor die dag gingen niet door.

 3. Hij toont weinig interesse
  Hij vraagt nooit naar jouw dag en herinnert zich bijna niets van wat je hem hebt verteld. Mannen zijn misschien niet de beste luisteraars, maar als hij van je houdt dan vindt hij het belangrijk wat jij te zeggen hebt.

 4. Hij zegt vaak af
  Soms komt het voor dat je een afspraak moet afzeggen. Maar als hij vaak afzegt, betekent het dat er veel dingen in zijn leven gebeuren die belangrijker voor hem zijn dan jij.

 5. Je voelt je eenzaam
  Dit is misschien nog wel het belangrijkste signaal waardoor je weet dat hij geen relatiemateriaal is. Het hele idee van een relatie is juist dat je een sexy partner in crime hebt. Als je daarentegen meer het gevoel hebt single te zijn, dan kan je maar beter echt single zijn.
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Sex