Aan dit sexstandje hebben blijkbaar heel veel vrouwen een hekel

Geldt dit ook voor jou?

sexstandje-hekel
Unsplash

Als het over sex gaat, zijn er altijd wel wat discussiepunten te vinden: hoe vaak je het 'hoort' te doen per week bijvoorbeeld en welk sexstandje je absoluut het lekkerst vindt. Wat het laatste betreft hebben vrouwen volgens de site Reddit een duidelijke mening.

Zo vroeg Reddit aan zijn gebruikers wat het meest gehate en onprettige sexstandje is voor vrouwen. Zo hebben verschillende vrouwelijke gebruikers van de site laten weten dat ze een hekel hebben aan de zogeheten 'omgekeerde cowgirl'. Maar waar een mening wordt gegeven ontstaat vaak ook een discussie. Zo ook op de website. Verschillende vrouwen (en mannen) mengen zich in de reacties. Maar het feit blijft: dit standje komt als onprettigst uit de bus.

Mocht de 'omgekeerde cowgirl' geen lampje doen branden, geen vrees. Want ook wij hebben het even moeten op zoeken. We leggen uit: bij de omgekeerde cowgirl ligt de man plat op zijn rug. Jij zit omgekeerd (dus met je rug naar zijn gezicht) bovenop hem en hebt je knieën en onderbenen plat op het bed liggen.

Veel vrouwen op Reddit vonden het standje vooral pijnlijk en intensief, want je hebt er behoorlijk wat sterke beenspieren voor nodig om dit een tijdje vol te houden. En zo schrijft een gebruikster onder het topic: "Als je lief niet zo groot geschapen is, dan valt hij er continu uit" onhandig. En vergeet niet het saaie uitzicht: een muur en zijn voeten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex