Van deze 15 lieve aanrakingen smelt iedere vrouw

Soms zijn het de kleine aanrakingen die je hart sneller doen kloppen

kleine-aanrakingen-smelt-vrouw
Katarina Šikuljak
Zucht, wat vinden we het toch heerlijk om aangeraakt te worden door ons lief. Soms zijn het de kleine aanrakingen die je hart sneller doen kloppen. Een potje rollebollen met je lover kan net even specialer worden doordat hij je subtiel ergens aanraakt. Het zijn letterlijk en figuurlijk de kleine dingen die het ’em doen.

 1. Als hij je rug kriebelt voor de tv
  Hij zit op de bank en jij voor hem. Echt, er is bijna niets fijner dan het gevoel van zijn handen over je rug.

 2. Als hij je voorhoofd kust als hij weg gaat en jij nog in bed ligt
  De perfecte plek om een kus te krijgen als je nog slaapt is je voorhoofd. Het is lief, teder en hij wil je niet helemaal uit je schoonheidsslaapje halen.

 3. Als hij je een aai over je bol geeft om je te pesten
  Een aai over de bol is lief, maar tegelijkertijd een beetje irritant. Toch is het een lief en grappig gebaar om te laten zien dat hij dol op je is.

 4. Als hij zijn handen langs je heupen laat glijden als hij langs je loopt
  Jullie lopen langs elkaar als hij even zijn handen langs je heupen laat glijden. Het is niet alleen sexy, maar ook attent.

 5. Als hij je nek kust als je aan het koken bent
  Hij komt achter je staan en kust je in je nek. Super lief en het ziet er, althans dat denken wij, ook nog eens heel mooi uit.

 6. Als hij je gezicht streelt tijdens de seks
  Als hij je gezicht streelt tijdens de seks voelt het nog intiemer. In alle opwinding wil hij je laten merken dat hij echt van je houdt, en nee dat doe je niet door een klap op je billen (al vind je dat ook best wel eens leuk).

  Komen de andere 9 punten je ook bekend voor? Check ze hier.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Sex