De verschillende soorten (slechte) seks die je als twintiger hebt

Seks met je ex of 'gewoon' te lui om naar huis te gaan - we've all been there.

soorten-slechte-sex-als-twintiger
Becca Tapert

Als twintiger draait alles om ontwikkeling, ontdekken wie je bent en wat je wilt, met je kledingstijl experimenteren, lol maken met vriendinnen en seks - helaas ook vaak slechte. Dit zijn de twaalf soorten slechte seks die je in je twintiger-jaren hebt. Hebben we toch iets om naar uit te kijken als we straks dertigers zijn ;-).

Als je geen hoogtepunt gaat hebben

Niet per se dat hij (of jij) nou heel slecht is in bed, je voelt gewoon al vanaf het begin aan dat het niet gaat gebeuren. Wat voor een awkward moment kan zorgen, omdat je elkaar een plezier probeert te doen en uiteindelijk niemand echt plezier heeft. Pijnlijk!


'Ik ben te lui om naar huis te gaan'-seks

Waarom overschaduwt luiheid toch altijd het maken van de wijze keuzes? Je bent al de hele avond met een jongen en alles-behalve is al gebeurt en dan moet je kiezen: aankleden en als een malle naar de laatste trein racen, of blijf je slapen? Toch helaas het laatste en je hebt er gelijk spijt van.

Bevestigingsseks

Soms wil je je gewoon beter over jezelf voelen, jezelf bewijzen of laten zien dat we waardig zijn. In de kern wil je je eigenlijk gewoon geliefd voelen.

De verplichte seks

Iets wat je als twintiger ontdekt, is dat je eigenlijk nooit verplicht bent om seks met iemand te hebben (bijvoorbeeld omdat hij de deur voor je open houdt). Toch leren velen van ons dat the hard way, maar hè, weten we dat ook weer.

Egoïstische seks

Sommige mannen denken alleen maar aan zichzelf, ook (of vooral) in bed. Alsof jij en jouw plezier niet eens bestaan. Toch ontdek je dat vaak pas te laat (lees: als de daad al gaande is) en past ook deze vorm van seks in het slechte seks lijstje van vele twintigers.

Medelijden seks

Er komt een moment in het leven van bijna elke twintiger dat hij of zij een vriend of vriendin heeft die wanhopig is voor wat waardering, of al zo lang in de friend zone zit. En dus, ja, besluit je maar om dat goed te maken met wat love making.


Seks met je ex

De grootste natuurlijke backslide, seks met je ex. Het is bekend, comfortabel, en de sex was goed. Tot je iemand anders hebt, why not, denk je. Toch helpt het je vaak niet vooruit, maar haal er comfort uit te weten dat je niet de enige bent die teruggrijpt naar het bekende.


Booty call

Heb jij ook een aantal 'die lekkere jongen uit de club' of 'Dennis van dat koffieplekje' in je telefoonlijst? Van die mannen die eigenlijk niet eens echt al je behoeftes vervullen, maar vooral degenen die altijd je 'zin om langs te komen'-berichtjes beantwoorden, hoe laat het ook is? Ja, echt een twintigersding.


De 'zit-ie-er-al-in'-seks

Hier hoeven we waarschijnlijk niet te veel woorden aan vuil te maken, dat doen de mannen zelf vaak al ter compensatie.

Seks op een ongepaste plek

Seks en public, iedereen fantaseert er wel eens over toch? Toch is de uitwerking vaak een beetje… Mis. In plaats van seks in de garderobe van een chique hotel wordt het een vluggertje op een openbaar toilet. Reality check to the max.

Seks met de jongen met de grote mond (en kleine acties)

'Ik houd zó van orale seks, ik kan het wel uren doen', zegt 'ie dan alvorens de 37 seconde uitvoering. Niet. Sexy.

De 'te grote' jongen

Als zelfs Sex and the City's Samantha Jones wel eens een té grote is tegengekomen, weten we dat ook wij ons niet hoeven te schamen als we sommige jongens niet aan kunnen.

Dit artikel is een vertaling van een stuk op Cosmopolitan UK

    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder
    Meer van Sex