Avond Avonturen: "Hij oppert een taxi te delen"

Vanaf nu elke zondag een heet verhaal op glamour.nl

Hair, Hairstyle, Long hair, Beauty, Brown hair, Blond, Hair coloring, Automotive design, Black hair, Photography,
Getty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

En zo glij ik op een woensdagnacht in december over de achterbank van een taxi met mijn hand om zijn pik en mijn lippen op de zijne.

Avond Avonturen

Bij de maand december horen meer feestjes dan dagen in de maand en dus moet je ook op de doordeweekse dagen je lever schrap zetten om een paar serieuze klappen te incasseren. Het feit dat ik, in principe, geen alcohol consumeer terzijde. Eens moet de 5e keer zijn om dat wel te doen. Het was woensdag en zoals alle dagen in een werkweek duurde ook deze weer net iets te lang. Buiten was het koud en nat, maar toch stapte ik liever op mijn scooter om het weer te trotseren dan nog een seconde langer naar mijn scherm te staren. Shit, het is pas 15:10 uur. Nog even een paar uurtjes doorbikkelen dus. Het gespreksonderwerp van de dag was toch wel het hoogtepunt van de aankomende nacht, waarvan wij zeker wisten dat we die zouden bereiken. Hoe, wie of wat bleef nog de vraag. Maar de locatie stond vast, de outfits lagen klaar om geruïneerd te worden met champagne-showers en gezien de vraag naar tickets zou dit weer een feest worden waar je iedereen tegenkwam in een staat waar nooit meer over gesproken zou worden.

Voorbereidingen treffen
Het einde van mijn werkdag was ein-de-lijk aangebroken en ik race naar het huis van Ana, mijn gekrulde leeuwachtige vriendin, wonend in Oost. Ze had hulp nodig met het securen van haar tieten voor het geval dat die mid-avond een eigen leven zouden gaan leiden. Met wat ducktape, veiligheidsspelden en drie slappe lach sessies, zagen haar borsten er fantastisch uit in een laag uitgesneden jurkje en begon ik te twijfelen aan mijn eigen outfit. Gelukkig was er precies genoeg tijd om me te realiseren dat ik geen tijd heb om nu nog een andere outfit samen te stellen. Door de stromende regen rijd ik naar huis. Eenmaal binnen spring ik onder de douche, stoom ik in 3 minuten mijn zeer strakke kokerrok kreukvrij, hijs ik mezelf in de rest van mijn outfit en krijg ik het ook nog voor elkaar om mijn make-up flawless aan te brengen. Net op tijd, want mijn telefoon maakt geluid om te laten weten dat mijn ride er is. Wat een timing!

Vodka
Het desbetreffende feest staat bekend om een aantal punten: elk uur wordt er afgeteld alsof we de laatste seconden van het oude jaar uitluiden en het nieuwe jaar ingaan, elk uur worden er 100 (gratis) flessen champagne (lees: prosecco) de zaal ingestuurd; om rond te spuiten en/of te drinken, elk uur gaan er 6 confetti kanonnen af en elk uur moet er gezoend worden. Nou, dat klinkt als een recipe for a good night. Bij binnenkomst hebben we ongeveer 10 minuten tot het eerste aftelmoment. Perfect. Hier en daar worden er wat knuffels en kussen uitgedeeld en wij vervolgen onze weg naar de bar. ‘Vodka, dan maar?’, roept een van de meiden. ‘Nou, ja, waarom ook niet?’, zeg ik terwijl mijn vrienden me met open mond aanstaren. Ze kunnen hun oren niet geloven en zijn vastberaden mij helemaal vol te tanken vanavond. Gelukkig heb ik op dit soort momenten wel een ruggengraat en weet ik ze een halt toe te roepen. Omdat we nog minstens een uur willen dansen zonder champagne in ons ondergoed besluiten we naar boven te lopen en vanaf het balkon ons eerste aftel spektakel te aanschouwen. Jezus, wat een gekkenhuis. Nadat alle gouden confetti is neergedwarreld besluiten we dat het tijd is ons onder te dompelen in het feest van het jaar.

Ritje?
De avond gaat redelijk snel aan ons voorbij en na nog vier keer aftellen, champagne-flessen links en rechts aan mijn mond te hebben gekregen, alle ex-lovers van het afgelopen jaar te hebben gegroet en hier en daar een ongevraagd dansje te hebben gemaakt met een vreemde, ben ik er klaar mee. Tijd om in bed te gaan liggen. Samen met Ana besluit ik de jassen op te halen en een taxi te zoeken. Eenmaal buiten realiseert zij zich dat ze haar tas bij de garderobe is vergeten. Even overweegt ze de tas achter te laten, maar nadat haar sobere brein het kort wint van haar dronken brein loopt ze toch terug naar binnen. Ik wacht hier wel even roep ik haar toe, terwijl ik zonder te kijken tegen iemand aan loop. Ik verontschuldig me en zie bij het kijken dat het mijn baas is. We lachen even en hij vraagt of ik nog wat ga doen op dit late uur. “Nee, ik wacht even en pak dan lekker een taxi naar huis”, zeg ik. Hij vraagt waar ik heen moet. “Zuid”, antwoord ik hem. Omdat we dezelfde kant op moeten oppert hij om een taxi te delen, gezien de status van mijn bankrekening is dat helemaal geen slecht idee, dus ik stem in.

Dominant
Langzaam maar zeker vinden steeds meer mensen hun weg naar de uitgang en in deze stroming zie ik dat ook Ana mijn kant op loopt. In de ene hand heeft ze haar tas, in de andere (de hand van) een van haar beste vriendinnen. Ik vertel haar een taxi met mijn baas te delen, zij is inmiddels in goede handen en dit bespaart mij een tripje door de stad. Met z’n allen lopen we richting de taxi’s en ik stap samen met mijn baas in de eerste de beste die we tegenkomen. ‘Goedenavond, wij moeten naar Zuid’, zegt mijn baas. ‘Waar precies, meneer?’, vraagt de taxichauffeur, ‘Rivierenbuurt’. Terwijl de auto in beweging komt, zeg ik dat we twee keer zullen stoppen, want ik moet naar de Pijp. ‘Daar komt niks van in, jij gaat met mij mee. Het is maar één stop, meneer’, zegt mijn baas. Zijn dominante gedrag, mede mogelijk gemaakt door een wit snuifbaar goedje, kan ik wel waarderen en ik stem in. We zitten nog geen minuut achterin de taxi, ieder op ons eigen plekje wanneer ik een hand langs mijn keel naar de achterkant van mijn nek voel gaan. Binnen enkele milliseconden zit ik nog net niet op zijn schoot en het duurt niet lang voor ik zijn lippen in mijn nek voel. Ik kreun heel zachtjes en merk dat we enkele momenten later redelijk heftig aan het zoenen zijn. Het is een aantrekkelijke man, dat heb ik altijd al gevonden, maar gezien hier verder geen sexy voorgeschiedenis aan vast zit en wij tijdens deze hele avond ongeveer 1,5 woord met elkaar hebben gewisseld, duurt het even voordat ik besef wat er precies gebeurt.

Goed formaat
De chauffeur is sneller van begrip, zodra hij merkt dat er van alles op zijn achterbank gebeurt, maakt hij het besluit om zijn gaspedaal nog verder in te drukken. Bij elke bocht schuiven we liplocked samen door het voertuig. Zijn vingers proberen hun weg te vinden onder mijn rok, helaas worden zij tegengehouden door een corrigerende panty en veel te strakke rok. Zichtbaar gefrustreerd pakt hij mijn hand vast en beweegt deze over zijn voelbaar stijf geworden pik. ‘Goed formaat’, fluister ik in zijn oor. Langzaam knoop ik zijn broek los en manoeuvreer ik mijn hand in zijn boxer. En zo glij ik op een woensdagnacht in december over de achterbank van een taxi met mijn hand om zijn pik en mijn lippen op de zijne.

Eens moet de eerste keer zijn
Het is bijna beschamend om te zeggen dat dit niet de eerste keer is dat ik mijn hand in de broek van een man heb in een auto. Ik begin steeds harder aan zijn pik te trekken en opeens heeft hij er genoeg van. Hij maakt zijn lippen los van de mijne en met een vloeiende beweging duwt hij mijn hoofd richting zijn kruis. Pijpen op de achterbank heb ik nog niet gedaan, dus tijd om dit van mijn lijstje af te vinken en ik schuif zijn boxer omlaag voordat ik hem in mijn mond neem. Zijn ademhaling versnelt en zo ook de auto. We vliegen de bocht om en ik glij over de achterbank terug naar mijn eigen plekje, niet voor lang, want binnen een paar seconden lig ik weer met een volle mond en probeer ik zo min mogelijk geluid te maken.

Bestemming bereikt
Ondanks dat ik kan genieten van het moment, ben ik blij wanneer de taxichauffeur zijn snelheid mindert en kort daarna tot stilstand komt. We zijn er! Mijn baas, enigszins onder invloed, is in de veronderstelling dat hij in een Uber zit en bedankt de chauffeur zonder te betalen. Daar ging mijn plan om geld te besparen en ik geef hem mijn laatste 20 euro. ‘Laat de rest maar zitten’, hoor ik mezelf zeggen. Dat is voor jou, omdat je mij even mijn gang liet gaan op achterbank van jouw taxi, denk ik er achteraan.

Binnenvallen
Zodra ik de voordeur bereik, word ik er tegenaan geduwd. Hij lijkt het niet meer te houden en rijdt zo hard tegen mij aan dat ik bang ben dat hij ter plekke klaar zal komen. Met één hand weet hij de sleutel in het slot te steken en vallen we letterlijk met de deur in (zijn) huis. Voor het gemak was ik even vergeten dat hij vader (van twee) is, maar bij binnenkomst word ik hier keihard mee geconfronteerd. Overal staan mini-keukentjes, kinderfietsjes en kleine schoentjes. ‘Oh jezus, jij bent vader’, zeg ik. Hij geeft geen kick, schopt zijn confetti versierde schoenen uit en sleurt me dan mee naar de bank. Het is mij wel duidelijk dat ik hier geen zeggenschap in heb en laat me dan ook leiden door zijn dominantie.

Commanderen
Eén voor één vliegen mijn kledingstukken uit. Met een vloeiende beweging duwt hij mijn compleet naakte lijf op de bank. Zodra ik een poging doe omhoog te komen, duwt hij mij terug. Prima, dan. In een hoog tempo weet hij ook zichzelf te ontdoen van alle stukken die zijn lichaam omhullen en staat hij met een kaarsrechte stijve pik naast me. Ook mijn tweede poging om in beweging te komen wordt abrupt afgebroken. Langzaam laat hij zich op zijn knieën zakken op de bank en commandeert mij mijn mond te openen. ‘Ja, baas’, is hier niet meer dan toepasselijk en ik doe zoals mij wordt opgedragen. Langzaam, maar zeker voel ik hoe hij zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond duwt. Het feit dat ik meer heb gedronken dan ik ooit heb gedaan niet in deze berekening meegenomen. Ik moet bijna kotsen en hij trekt zich terug. Gelukkig is de neiging snel weer voorbij, maar hij begrijpt dat mijn mond, voor nu, off limits is.

Kan beter
En dus besluit hij de rollen om te draaien, met een zijwaartse beweging lig ik op mijn rug waarna ik geen centimeter meer beweeg. Hij gaat zijn uiterste best doen om mij tot een hoogtepunt te brengen. Ik ben er zeker van dat hij - in zijn beleving - een topprestatie neerzet, maar eerlijk gezegd is dit drie keer niks. Ik voel ik me vooral naakt, heb het koud en ben ik me erg bewust van het feit dat ik naar een prachtige plafond lig te staren, na(akt)denkend over hoe ik hierna mijn weg naar huis zal vinden. Ik heb zojuist mijn laatste €20 gedoneerd aan het goede doel genaamd Achterbank Fellatio. Kut! De gezamenlijke, gelijkgestemde geilheid die wij zojuist beleefden op de achterbank is op de bank-bank ver te zoeken. Al zuchtend (lees: voor hem; al kreunend) vraag ik mezelf af of en hoe ik hem kan vertellen dat hij maar beter kan stoppen. Hij doet zo zijn best, dus dat is misschien wat aan de gemene kant. Dus besluit ik over te gaan op het geven van suggesties en aanwijzingen. Dat is nog knap lastig wanneer je te maken hebt met een man die om en nabij een vrachtlading coke in zijn neus heeft zitten. Zijn zelfvertrouwen is door het, met ornamenten versierde, plafond heen en hij laat zich niet vertellen wat er moet gebeuren, dat weet hij namelijk zelf dondersgoed en hij zet tenslotte een olympisch record neer, toch..?

Leugentje om bestwil
Omdat ik het niet langer aan kan zien/voelen en het toch wel erg koud begin te krijgen, vertel ik hem dat ik bijna kom en dat hij mij daarna hard moet neuken. Misschien krijg ik het dan vanzelf wat warmer. Niet lang daarna fake ik het orgasme, dit is de eerste keer in mijn leven dat ik dit doe. Enerzijds voel ik me schuldig, meer naar mezelf toe dan naar hem, anderzijds besef ik dat we soms allemaal dingen moeten doen waar we niet volledig achter staan. We gaan verder en hij ramt er op los. Man, dit is helemaal niet leuk. Coke dick is een echt ding, deze man heeft momenteel nul gevoel in het stijfste deel van zijn lichaam en heeft ook niet door dat deze pijn niet fijn is. Om mezelf snel te verlossen van dit kwaad, draaien we ons om en zit ik voor het gemak bovenop. Steeds sneller laat ik mij keer op keer op deze man zakken. Het voordeel hiervan is dat ik het binnen no-time weer weer warm heb! Omdat ik, mede dankzij de openstaande ramen, soms toch een koude rilling over mijn rug voel lopen en deze moeilijk kan onderdrukken, besluiten we dit “feest” te vervolgen in de slaapkamer. Hand in hand lopen we de slaapkamer in en legt hij mij zachtjes op bed alvorens hij naar de badkamer loopt om wat glijmiddel te halen. Dat ik ongeveer even droog ben als de Sahara is mede te danken aan mijn neppe orgasme en de klappen die mijn, zelf benoemde en bekroonde prestigieuze, golden pussy zojuist heeft moeten vangen.

Plafonddienst
Zodra hij in bed ligt vertel ik dat ik erg moe ben van de dag een nacht en liever wil gaan slapen. ‘Mag ik dan gewoon nog heel eventjes in je zijn?’, vraagt hij bijna te kinderlijk voor een zeer volwassen actie en hij zoent me. De zoen wakkert iets aan waarvan ik bang was dat het gestorven was op de achterbank van de taxi en ik klem hem tussen mijn benen. Helaas was het een knap staaltje schijn bedriegt en na 5 minuten lig ik weer naar de ornamenten op het plafond te staren. Tevens schieten weer de gedachten door mijn hoofd om hem te stoppen, maar plots voel ik hoe hij met lange stoten en harde kreunen iets onverstaanbaars uitkraamt.

Coke dick
Hij is klaargekomen. THANK. FUCKING. GOD. ECHT. Desondanks is zijn pik nog even stijf; een viagra pil zou nog jaloers worden op de effecten die coke heeft op deze man. Hij rolt snel van mij af, maakt een knoopje in het voorbehoedsmiddel om deze vervolgens door de kamer te slingeren. Erg toepasselijk landt dit gevulde condoom om het een poppenhoofd naast de deur. Ik zie het gebeuren en besef plots dat ik hier echt zo snel mogelijk weg moet.

Wat nu?
Na enkele minuten is hij weer op adem gekomen. Hij geeft mij een kus en kruipt naar zijn hoek van het bed. Binnen de kortste keren hoor ik hoe zijn ademhaling verzwaard en voel ik zijn benen af en toe een spastische beweging maken. Zijn geslachtsdeel nog altijd fier overeind. Een vrij komisch beeld. Dit is mijn moment. In de daaropvolgende minuten probeer ik me te herinneren waar hij mijn kledingstukken heen slingerden aan het begin van deze nacht en maak ik aanstalte om naar de woonkamer te sluipen. In dit hele plan had ik niet nagedacht over krakende deuren en zodra ik een poging doe om de slaapkamer te verlaten, schiet hij overeind in het bed. Papa instinct, noem ik het maar even voor het gemak. ‘Waar ga je heen?’, vraagt hij enigszins (slaap)dronken. ‘Naar huis’, beantwoord ik zijn vraag. Zijn volgende vraag is vrij voor de hand liggend en ik leg hem uit dat ik liever nu een klein ongemakkelijk moment beleef en morgenochtend in mijn eigen bed wakker word in plaats van dat ik nu blijf liggen, amper slaap en over een paar uur alsnog met mijn slaaphoofd en uitgelopen make-up zijn huis moet verlaten op klaarlichte dag.Tijdens het aankleden check ik mijn bankrekening, nulpunt bereikt, maar mijn Paypal account biedt meer troost. Tot mijn verbazing staat hier nog geld op en snel bestel ik een Uber naar huis. De ritprijs is ongeveer €5. Dat kan er gelukkig nog wel van af. Ietwat ongemakkelijk zeg ik hem gedag en sta ik voor de deur in de regen te wachten tot mijn taxi arriveert.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Avond Avonturen