Avond Avonturen: 'Age ain’t nothing but a number, deel 2'

'Dit voelt heel lekker’, weet ik nog net uit te brengen

Cropped Image Of Couple Doing Sex Against Wall At Home
Kritsada Seekham / EyeEmGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

Wie A zegt...

Lees hier deel 1 van het verhaal terug.

De zondag vliegt voorbij, de dag is gevuld met tot drie keer toe Uber Eats bestellen, wat series op de achtergrond en vele berichten naar en van Sam. We raken niet uitgesproken en als we aankomen op het gespreksonderwerp ontbijtgerechten, zeg ik meteen 'pannenkoeken'. Ondanks dat we de dag morgen niet samen met deze favoriet kunnen starten - want werk - nodig ik Sam toch uit om de nacht bij mij door te brengen. Na lang (lees: zeker anderhalf uur) wikken en wegen besluit hij toch naar me toe te komen. Inmiddels slaat de klok 00:30 uur en ik ben moe. Maar goed, wie A zegt, moet ook opstaan en zich semi-presentabel maken voor een midnightafspraakje. In de tussentijd zijn we niet gestopt met kletsen en dus zie ik op mijn scherm verschijnen: ‘Hoe oud ben je eigenlijk?’. Met enige moeite geef ik eerlijk antwoord en vraag vervolgens, ‘jij dan?’. Bij het aanzien van zijn reactie moet ik even drie keer slikken, de beste man blijkt namelijk 21 te zijn. Dat is veel jonger dan mijn jongste zusje en daarmee schelen we qua leeftijd toch bijna een heel decennium. Fuck. Het zou er niet toe moeten doen, maar ik ben kort van mijn stuk gebracht. Zijn laatste bericht wordt niet veel later opgevolgd met de melding dat hij voor de deur staat.

'De beste man blijkt namelijk 21 te zijn en daarmee schelen we toch bijna een decennium'

Als ik de trap af ben gevlogen en de deur open, kijk ik in zijn vermoeide ogen en vergeet compleet dat hij net de Amerikaanse legal drinking age heeft bereikt. Met een vriendelijke knuffel begroeten we elkaar en lopen vervolgens naar mijn woning. Samen ploffen we op de bank en drinken een kopje thee. Zijn #modellife gezicht leidt me af, maar in gedachten ben ik standvastig alleen slaapmaatjes te worden. Nog meer woorden - ditmaal gesproken en niet getypt. In het echt en niet op een scherm. Het is toch anders.

Blauwe gevaartes

Zodra we weer een beetje uit onze bubbel zijn getreden, kijk ik op mijn telefoon. My god, het is al bijna 2 uur ‘s nachts, over ongeveer zes uur moet ik opstaan en functioneren als een echt mens en dus besluiten we in bed te gaan liggen, maar niet voor we onze tanden hebben gepoetst. Met het tandpastaschuim aan onze lippen kijken we naar elkaar in de spiegel. Het is eindelijk tijd om in bed te gaan liggen, het probleem is alleen dat we niet uitgepraat raken en ook nu liggen we weer 30 minuten over de domste onderwerpen te discussiëren. Nog altijd vastberaden geen moves te maken, draai ik me om en wens hem een fijne nachtrust. Een arm wringt zich onder mijn hoofd en voor ik er erg in heb lig ik met mijn gezicht in zijn nek en tegen zijn ontblote bovenlijf aan. 'Tja, sterk blijven,' spreek ik mezelf mentaal toe. Onze gezichten bevinden zich gevaarlijk dichtbij elkaar en ik voel zijn frisse adem mijn neus raken. Met de opperste concentratie probeer ik de slaap te vatten, uiteraard zonder succes. Wanneer Sam een beweging maakt, raken onze lippen elkaar zachtjes en op dat moment weten we beiden dat dit een verloren zaak is. Mijn ogen schieten open en kijken recht in zijn blauwe gevaartes. Ja, daar ga je dan!

'Mijn ogen schieten open en kijken recht in zijn blauwe gevaartes'

De eerste zoen is zacht, afwachtend, aftastend. De tweede zoen heeft al meer weg van lust en alles wat daarna volgt, is een inleiding voor het grotere werk. Sams handen glijden over mijn lichaam en ik ben blij dat ik de moeite heb genomen alles nog even door de deluxe wasstraat te halen, inclusief glansje en geurtje. Ook Sam heeft het merkbaar naar zijn zin, want zodra mijn handen van zijn wasbord-buik af glijden, stuit ik op zijn stijve pik.

Birthday suit

Het is een formaat waar ik zeker wat mee kan en ik beweeg op een langzaam tempo mijn vlakke hand over zijn boxer heen. Inmiddels hebben alle kledingstukken - die ik uit voorzorg als een soort barrière had aangetrokken - zich weer van mijn lichaam losgemaakt en dus lig ik hier voor deze man, van 21, in mijn birthday suit. Zijn handen bewegen zich van mijn nek naar mijn borsten en vervolgens nog wat lager naar mijn heupen. Waarna hij zijn arm onder mijn rug haakt en me bovenop hem trekt. Met een draaiende beweging gaan mijn heupen over zijn boxer heen en ik merk toch dat het vocht - dat zich langzaam uit mij tevoorschijn tovert - wordt geabsorbeerd door het katoen en dus neem ik het heft in eigen handen en trek zijn enige lapje stof uit. Ondanks mijn brein realiseert dat deze manier van wrijving ongeveer een jaar geleden heeft gezorgd voor een bezoekje aan de GGD, boeit het me allemaal niet en ga ik verder waar ik gebleven was.

'Dit voelt heel lekker’, weet ik nog uit te brengen'

‘Ik wil je likken’, zegt hij met een hese stem. ‘Geil’, beantwoord ik hem en binnen de kortste keren lig ik op mijn rug. Met een deken over zijn hoofd daalt hij af en ik voel hoe zijn vingers zich bekend maken met mijn intieme plekje gevolgd door zijn tong. Met lange halen beweegt hij zich op en neer. Holy shit, dit had ik even niet verwacht. ‘Dit voelt heel lekker,’ weet ik nog uit te brengen, maar mijn mond voelt droog aan - daar heb ik vaker last van als ik erg opgewonden ben. ‘Ik neem even een slokje water hoor,’ zeg ik. Ook om ons beiden een adempauze te geven. Zodra we uit de - inmiddels - gedeelde fles hebben gedronken, besluit ik hem nu eens oraal te bedienen. Met redelijk wat kracht duw ik hem terug tegen het hoofdbord wanneer hij zich naar voren beweegt. ‘Nu is het mijn beurt.’

‘Wil je boven of onder?’

Hij kijkt me aan met zijn blauwe ogen, die inmiddels nog maar een klein beetje kleur vertonen door de grootte van zijn pupillen. Zichtbaar ontspant zijn lichaam en dus nestel ik mijn lichaam tussen zijn benen en steek mijn tong uit. Met het puntje raak ik zijn eikel aan en hij schokt. Steeds iets langer maakt mijn tong contact met hem, voor ik langzaam mijn gezicht op zijn pik laat zakken. Sam ademt hoorbaar uit en vervolgens weer scherp in via zijn neus. Eerlijk gezegd, is dit toch wel een van mijn favorieten tijdens de seks. Als ik hem al enige tijd aan het pijpen ben, steekt hij zijn armen uit en houdt mijn schouders tegen. 'Je moet nu echt stoppen, anders kom ik zo en ik wil me nog in je voelen.' Fair enough. Snel pakt hij het condoom - dat heel “toevallig” klaar ligt - van mijn hoofdbord en doet het om. ‘Wil je boven of onder?’, vraagt hij gehaast.

‘Kies jij maar,’ beantwoord ik hem en met een snelle zwaai lig ik op mijn rug. Het kost hem geen enkele moeite om bij mij binnen te treden en ik sluit mijn ogen om het goed in me op te nemen. Het begint rustig, maar al snel voert Sam het tempo op en voel ik hoe mijn lichaam iets dichter tot een orgasme komt. Meestal heb ik hier toch wat clitorale stimulatie bij nodig en dus stop ik eerst mijn vingers in zijn mond om vervolgens de hand aan mezelf te slaan. Ik voel hoe de spanning zich verzamelt in mijn onderbuik en met een paar minuten weet ik het hoogtepunt te bereiken terwijl hij nog in mij zit. ‘Wow,’ is het enige wat hij te zeggen heeft en gaat verder met zijn routine zich in en uit mij te laten glijden.

Zijn moves - alles eigenlijk - zijn bovengemiddeld goed en ik ben dan ook aangenaam verrast door zijn uithoudingsvermogen. Na nog een aantal keren gewisseld te zijn van standjes, belanden we weer bij de oude vertrouwde missionaris. Het is wel duidelijk geworden dat hij het niet erg vindt als het er wat ruiger aan toe gaat en dus heb ik al op eerdere momenten wat vlakken handen tegen mijn billen moeten opvangen. Sam doet nog een beetje gas bij en grijpt naar mijn keel. Het is wel duidelijk dat zijn wasbordje door keiharde inspanning in de sportschool komt, want ik zie sterretjes en tik hem dan ook op zijn elleboog ten teken me los te laten. Hij schrikt van mijn reactie en laat helemaal los.

Niet zo stevig

Als ik inmiddels de lucht weer mijn longen in voel stromen, zeg ik, ‘mag wel hoor, maar niet zo stevig’. Hij glimlacht en ik zie aan zijn gezicht dat hij zijn best doet niet klaar te komen. ‘Kom maar,’ zeg ik terwijl ik hem strak aankijk. Nog geen dertig seconden later voel ik hoe zijn onderbuik aanspant en een zijn ontlading in het condoom schiet. Zijn lichaam spant zich volledig aan, om vervolgens volledig te ontspannen en hij laat zich op mij vallen. Een paar minuten later heeft hij zich naar de ene helft van het matras weten te bewegen en met een klein knoopje heeft hij het condoom richting de prullenbak geslingerd. Zoals hiervoor lig ik weer met mijn hoofd in zijn nek, maar ditmaal een stuk relaxter dan hiervoor. Zijn ademhaling verzwaart en het mijne ook. We doezelen samen weg en vallen ongeveer gelijktijdig in slaap.

Als mijn wekker gaat, vraag ik me kort af wie er naast mij ligt. Tot ik zijn gelaatstrekken herken. Zorgvuldig klim ik over Sam heen en maak me klaar voor de dag. ‘Blijf lekker liggen, maar ik moet gaan,’ zeg ik terwijl ik nog even een stuk fruit - als ontbijt - zijn richting op gooi. Aaliyah zong ooit ‘age ain’t nothing but a number’. Ondanks dat ik gelijke opmerkingen meestal in twijfel trek, moet ik bekennen dat ik het nu volledig met haar eens ben.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Avond Avonturen