Avond Avonturen: Friends with benefits

'De eerste keer dat we elkaar troffen was na mijn relatie'

avond-avonturen-friends-benefits
Unsplash

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

Onbekende plek

Met een vluchtige blik kijk ik van zijn heldere ogen naar het appartement waar ik nooit eerder geweest ben. We groeten elkaar niet. Hij steekt alleen zijn arm uit en wijst naar een deur in de muur tegenover de stoel waar hij in zit. Als ik deze opentrek, zie ik dat het de badkamer is. Bij wijze van een knikje bedank hem, trek vervolgens mijn jas uit en gooi deze over de fauteuil bij het raam, waarna ik me terugtrek in de badkamer.

Warme douche

Na deze lange dag van reizen en werken kan ik wel een warme douche gebruiken. De badkamer is zo klein dat ik snel vermoed dat ze het puntentotaal van de woning omhoog moesten krikken en de bezemkast hebben betegeld. Ik was mijn lichaam en haal er een snelle scheermes en scrubhandschoen overheen. Mijn gezicht laat ik watervrij, zonder “gezonde” blos - mede mogelijk gemaakt door MAC Cosmetics - en lichtroze zoenbare lippen voel ik me naakt. Met 10 minuten open in de deur van de badkamer en stap de leefruimte in waarna ik deze vul met de geur van mijn cacaoboter bodylotion. Slechts gehuld in een iets te kleine handdoek neem ik plaats op het bed.

Digitale smoelenboek

Drew - de trotse eigenaar van de bezemkast-douche - ken ik al jaren. De manier waarop we elkaar hebben leren kennen is me niet volledig duidelijk meer, maar het was in groepsverband en het eerste gesprek vormde zich rondom de tips en tricks voor het aankopen van een vibrator. Even ter verduidelijking, deze kwamen van zijn kant en waren aan mij gericht. We lachten en dronken nog wat, waarna hij dit als een goede opening zag voor een vervolggesprek. Dit laatste vond plaats via het digitale smoelenboek en met de uitwisseling van een aantal links waar ik de beste pink rabbit kon kopen, was de toon gezet voor alle gesprekken en non-gesprekken die in de toekomst gevoerd zouden worden.

Fuckbuddy

De eerste keer dat we elkaar troffen was na mijn relatie. Het was welgeteld tien dagen uit toen ik naarstig op zoek was naar een manier om mijn - inmiddels regelmatig bediende - seksuele behoeftes te stillen. Back sliding was geen optie en omdat ik me het gesprek van een aantal dagen geleden nog kon herinneren en daar stiekem non-stop aan had gedacht, stuurde ik het bericht: waar ben je en wat doe je?. Hij antwoordde binnen enkele minuten en na een zeer kort gesprek verscheen zijn adres in mijn scherm. Ik stuurde in ruil voor deze informatie mijn telefoonnummer terug en vertrok van huis. Twintig minuten later kwam ik verhit bij hem aan. In de tussentijd was de druk tussen mijn benen flink toegenomen mede mogelijk gemaakt door mijn fietszadel. Omdat we elkaar maar eens eerder hadden ontmoet, voelde ik me plots een beetje ongemakkelijk om nu alleen met hem te zijn.

'Terwijl hij zijn lippen ietwat van elkaar af hield, voelde ik de zenuwen door mijn lichaam gieren'

Hij stelde me op mijn gemak; zette een muziekje op en bood me naast een drankje ook een jointje aan ter ontspanning. ‘Nee, dankje,’ reageerde ik beleefd. ‘Laten we maar gewoon doen waarvoor ik hier gekomen ben,’ voegde ik er snel aan toe. Mijn reactie op gespannen situaties is er met twee benen gestrekt in te gaan en hij liet zich dit geen tweede keer vertellen. Met lange passen liep hij op me af en hield een aantal centimeter bij mij vandaan halt. Zijn ogen gleden over mijn lichaam heen en met een goedkeurende blik drongen zijn groene ogen dwars door mijn - opgewonden - ziel heen. Ik voelde me betrapt en wendde mijn ogen af. Op de achtergrond hoorde ik hoe The Internet het nummer Girl instartte en was blij verrast dat we enigszins dezelfde muzieksmaak hadden. Vooralsnog ging mijn hart als een gek tekeer en dit feit leek hem niet te zijn ontgaan. Ondanks dat we qua lengte amper verschillen - want ik discrimineer niet - had hij moeite mijn ogen nogmaals met de zijne te vangen en dus nam zijn hand het over.

Met een klein tikje richtte hij mijn kin op en pakte mijn wang vast. De centimeters die zojuist nog tussen ons in stonden verdwenen als sneeuw voor de zon en zijn warme lichaam voelde gespierd aan. Terwijl hij zijn lippen ietwat van elkaar af hield, voelde ik de zenuwen door mijn lichaam gieren. Met klamme handjes pakte ik zijn heup vast en bewoog me nog iets meer naar hem toe. Zachtjes kuste hij mij en toen was het hek van de dam. De avond was gevuld met meerdere rondes, meervoudige en gelijktijdige orgasmes en een aantal foto’s en video’s die ik liever niet terug keek, maar hij me al te graag aan herinnerde dat wij deze hadden gemaakt. Het was duidelijk geworden dat we qua seksuele energie en voorkeuren erg aan elkaar gewaagd waren, maar je kan ook maar zo vaak op één avond een pussy-pounding nemen voordat je geen zin meer hebt. En dus na die bewuste woensdagavond werden we elkaars regelmatige bedpartner oftewel fuckbuddy. We spraken af met korte berichten, vroegen bij binnenkomst niet naar elkaars dag en ging over tot de orde van het moment. Elkaar opgeilen en vervolgens suf neuken.

Dominantie

Zo ook vandaag. Nadat ik plaats had genomen op het bed, deed ik mijn mond open. ‘Nieuwe spot, zie ik’, alsof dat niet al duidelijk was geworden uit het gewijzigde adres dat hij me toestuurde. ‘Bevalt het?’ Hij kijkt me enigszins verward aan en antwoordde dat het prima is voor een tijdelijke oplossing. Daarnaast lag deze woning pal in het centrum van de stad en dus zat het met de locatie wel goed. ‘Ik zie dat je niet meer de moeite doet om ondergoed aan te trekken zodra je de douche uitkomt?’, merkt hij op. Uitdagend beantwoord ik zijn vraag, ‘Nee, de vorige keer heb je mijn string kapot getrokken, dus uit voorzorg heb ik alleen één van jouw handdoeken om, die mag je voor mijn part aan flarden scheuren’.

'Eén aanraking voor die tijd en ik trek mijn kleren aan en vertrek weer'

Met een lichte twinkeling in mijn ogen schuif ik naar achteren op het matras totdat mijn rug de muur raakt. Quasi-nonchalant pak ik mijn telefoon erbij - die ik bij binnenkomst op het bed had gegooid - en begin mijn onbeantwoorde berichten te openen. ‘Wat je doet is niet eerlijk!’. ‘Wat is niet eerlijk?’ ‘Je hebt gezegd dat ik het eerste half uur alleen naar je mag kijken, maar nu je je benen een beetje spreid kan ik zo onder de handdoek kijken en ik weet niet of we dat gaan halen...’ ‘Tsja, als ik jou was zou ik toch maar eens mijn best doen, want de timer staat op 30 minuten, één aanraking voor die tijd en ik trek mijn kleren aan en vertrek weer’, maak ik hem duidelijk. De standvastigheid in mijn stem is het compleet tegenovergestelde van wat er tussen mijn benen gebeurt. Nog maar 24 minuten te gaan.

Lees hier deel 2 van Avond Avonturen: 'Friends with benefits'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Avond Avonturen