Avond Avonturen: Friends with benefits, deel 2

‘Ik wil dat je mij vertelt wat mijn hand(en) moeten doen’

Beauty, Lip, Cool, Fun, Black hair, Long hair, Photo shoot, Photography, Gesture, Finger,
Unsplash

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

Lees hier deel 1 van het verhaal terug

De spanning stijgt

‘Oh... Als je eens wist...,’ begin hij zijn zin. ‘Zo, zo! Nu al praatjes, je hebt nog wel even te gaan,’ val ik hem in de reden. Ondanks mijn stoïcijnse gezichtsuitdrukking laten zijn woorden mij niet koud en dus maak ik het mezelf iets comfortabeler en spreid mijn benen iets meer. Hiermee geef ik hem direct een goed uitzicht op hetgeen waar hij zich met 21 minuten volledig op mag storten.

‘Oh, come on! Dit is echt oneerlijk!'

Dit moeten de allerlangzaamste minuten van mijn leven zijn, want de tijd lijkt inmiddels verdriedubbeld en de wegtikkende seconden lijken in protest te zijn. We wisselen een aantal blikken, ik zie de spanning in zijn broek toenemen. En voel gelijktijdig de opwinding van mijn lichaam en dan met name de nattigheid tussen mijn benen. Met een zucht richt ik mezelf op en probeer een andere positie aan te nemen wanneer het ingestopte hoekje van mijn handdoek losschiet en mijn bovenlichaam nu volledig prijsgeeft. ‘Oh, come on! Dit is echt oneerlijk!’, kermt hij uit.

Ondanks het feit dat de verwarming op standje tropisch eiland in de woning staat te loeien, voel ik een vlaag van kippenvel over mijn lichaam trekken nu ik naakt onder de verlekkerde ogen van mijn fuckbuddy op het bed lig. Wederom probeer ik voor te laten komen dat dit mij koud laat, maar door het plotse verlies van mijn concentratie lukt het niet op de geopende berichten goed te beantwoorden en dus leg ik het toestel naast me neer. ‘Geniet je een beetje van het uitzicht?’ vraag ik plagend. De frons op zijn voorhoofd zet hij nog iets meer kracht bij en laat dan een lange diepe zucht uit zijn mond verdwijnen. ‘Hoe lang moeten we nog?’ Als ik een snelle blik op mijn toestel werp, zie ik dat we nog 19 volle minuten te gaan hebben en dus besluit ik het hem nog iets moeilijker te maken.

Nóg een stapje verder

De vochtige handdoek die zich momenteel nog tussen het matras en mijn naakte lichaam bevindt trek ik er tussenuit en ik rust mijn hoofd op het kussen aan mijn rechterkant. Het ruikt naar wasverzachter en ik ben blij te merken dat hij zijn bed verschoond voor ik langs kom. Langzaam laat ik mijn handen van mijn gezicht naar mijn nek afglijden en vervolgens nog iets verder omlaag tot ze op mijn borsten rusten. Zonder mijn blik los te laten draai ik rondjes om mijn tepels en voel hoe ze stijver worden. Zijn ademhaling verzwaard en ik zie de rimpel op zijn voorhoofd nog dieper worden als hij ziet dat ik mijn ene hand nog wat lager laat zakken. Van mijn zij, naar mijn buik, over mijn heupen naar de binnenkant van mijn dijen, waarna ik deze ietwat uit elkaar duwen terwijl ik mijn hand er tussen leg. ‘Mag ik wel mezelf aanraken terwijl ik naar je kijk?’, vraagt hij mij. ‘Nee!’ ‘Oh, wat ben je streng vandaag. I like it.’ Wederom wisselt op de achtergrond de muziek en plots verandert er iets aan de vibe in de ruimte. De beladen lucht dikt aan en het bloed pompt zich met een rotgang door mijn lichaam, waardoor alles iets meer opgezet raakt.

‘Oh, hier ga je straks voor boeten’

De hand aan de binnenkant van mijn dijbeen begint onrustig te worden. ‘Ik wil dat je mij vertelt wat mijn hand(en) moeten doen’, vertel ik hem. Hij recht zijn rug en gaat er dan eens goed voor zitten. ‘Hoe lang hebben we nog dan?’ ‘Nog 16 minuten’, laat ik hem weten. ‘Ok, top. Dat is genoeg tijd om je goed op te warmen en daarna head first tussen je benen te duiken.’ De spanning fladdert door mijn lagere regionen en ik kan nu al niet wachten tot dit eeuwigdurende – zelf geïnitieerde – spel voorbij is zodat ik me door zijn tong en handen kan laten verwennen. ‘Eerst wil ik dat je je vingers langs je kutje haalt en deze vervolgens in je mond stopt.’ Ik doe zoals me wordt opgedragen en hij snuift hoorbaar zijn longen vol lucht. ‘Ok, ik wil je ook even proeven.’ En dus herhaal ik het proces en draai me vervolgens om zodat ik over het bed zijn kant op kan kruipen. Terwijl hij zijn mond opent zodat ik mijn vingers erin kan stoppen, bedenk ik me en stop ze in mijn eigen mond. ‘Oh, hier ga je straks voor boeten,’ laat hij me weten. ‘Prima, kom maar door,’ zeg ik zo stoer mogelijk.

Het wachten duurt te lang

Nog 13 minuten te gaan en ik word gek van verlangen. Door de aanraking van mijn eigen vingers is het gevoel nog meer versterkt en dus weet ik van gekkigheid niet meer waar ik het zoeken moet. ‘Nu wil ik dat je je voetzolen tegen elkaar aan duwt, zodat ik je een goed kan bekijken. Daarna duw je je wijs-, en middelvinger naar binnen en houdt ze stil tot ik zeg dat je ze mag bewegen.’ De lol begint te verminderen naarmate mijn geilheid toeneemt. De timer zegt dat we nog 11 minuten te gaan hebben, maar ik weet oprecht niet of ik dit nog kan volhouden tot het startschot voor de wedstrijd luidt. Worth the challenge, denk ik maar, daarnaast wil ik de regels van mijn eigen spel niet breken. En wederom doe ik wat me wordt opgedragen. Eerst verplaats ik me iets meer naar het midden van het matras en laat me vervolgens achterover vallen, waarna ik een kussen pak en deze onder mijn hoofd schuif. Als hij me dan opdrachten gaat geven, wil ik hem wel kunnen aankijken. Mijn ene been vouwt zich in een hoek en mijn andere been volgt kort hierna. De handelingen probeer ik zo langzaam mogelijk uit te voeren in de hoop dat de tijd hierdoor sneller zal gaan. Ik steek mijn vingers naar binnen en kijk hem aan met vragende ogen, maar hij geeft ging kick. In plaats daarvan staat hij op en loopt naar de keuken en schenkt zichzelf een glas water in. Waarna hij een sigaretje opsteekt en deze bij het raam oprookt.

De minuten tikken voorbij en ik zie het getal op mijn telefoon steeds kleiner worden. Als ik mijn ene hand iets beweeg, komt hij voor het bed staan. ‘Wat heb ik gezegd? Pas bewegen als ik je hier toestemming voor heb gegeven.’ ‘Toestemming? Ben jij wel helemaal lekker?’, beantwoord ik hem. Ik weet dat het een spel is, maar ik begin inmiddels geërgerd te raken. Afgezien van het feit dat ik mijn geilheid niet mag adresseren, verwacht hij nu ook nog eens de touwtjes in handen te hebben. Nee, nee, zo werkt dat niet. En dus haal ik mijn vingers uit mijn vagina en kruip onder het dekbed. ‘Dat zijn strafpunten hoor, ik ga je zometeen net zo ver pushen tot je bijna komt en dan stop ik gewoon.’ ‘Dat zou je niet doen!’ ‘Is dat een uitdaging? Want dan ken je mij nog niet zo goed.’ Ik hou verder mijn mond en zie de timer nog op 1,5 minuut staan. Dus besluit ik alsnog mijn eerdere positie aan te nemen. Met mijn vingers diep naar binnen geduwd, commandeert hij mij nu met mijn andere hand draaiende bewegingen te maken om mijn clit. ‘Ik heb wel wat glijmiddel nodig’, zeg ik en hij kruipt over het bed naar me toe, opent zijn mond en stopt mijn vingers erin. ‘Zo! Probleem opgelost!’, laat hij me weten en ik doe zoals me wordt opgedragen. Langzaam draai ik grote cirkels en raak daarbij mijn zichtbaar en voelbaar opgezwollen schaamlippen aan. Maar dan gaat de timer af...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Avond Avonturen