Avond Avonturen: Friends with benefits, deel 3

"Ik had niet verwacht dat ik het zo opwindend zou vinden mezelf aan te raken terwijl een ander naar me kijkt"

Jonge vrouw raakt haar borst aan
Ashley Armitage / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

Lees hier deel 1 en deel 2 van het verhaal terug.

Vingeren terwijl hij toekijkt

Drew schrikt op van het geluid, drukt de timer uit en beweegt zich weer naar zijn front row seat aan het einde van het matras. ‘Hoorde je dat? Belofte maakt schuld..’, zeg ik terwijl ik hem veelbelovend aan kijk. ‘Je weet dat ik altijd netjes mijn woord na kom, maar eerst wil ik dat jij jezelf klaar laat komen terwijl ik kijk.’ Ondanks de bemoedigende woorden voel ik me een tikkeltje ongemakkelijk.

Mijn handen hebben de boodschap nog niet meegekregen en mijn vingers blijven de letter “O” voor orgasme draaien. Kort stop ik met het vingeren om het kussen onder mijn hoofd vandaan te trekken. Het gestaar van Drew maakt me zelfbewust en zenuwachtig. Het is niet alsof hij zijn aandacht op mijn gezicht richt, dus terwijl hij tussen mijn benen kijkt, kan ik mooi mijn ogen sluiten zoals ik altijd doe wanneer ik masturbeer. Voor mijn hand weer een weg naar beneden heeft gevonden laat ik deze over mijn borsten glijden naar mijn onderbuik en trek mijn benen op, waardoor ze ietwat in de lucht zweven.

Samen masturberen

‘O, dat ziet er wel heel goed uit’, brengt de verzwaarde stem van Drew uit. Ik weet - natuurlijk - precies welke bewegingen ik moet maken om mezelf zo snel mogelijk naar een hoogtepunt te brengen en ga dan ook aan de slag als ik door mijn eigen gekreun heen een geluid hoor wat ik kan niet kan plaatsen. Tussen mijn opgetrokken knieën kijk ik in de richting van het voeteneind, zie dat Drew zijn joggingsbroek heeft laten zakken en de hand aan zichzelf heeft geslagen. ‘Hé, dat was niet de afspraak..’ Hij verontschuldigt zich, maar stopt niet met zich af te trekken. ‘Als je niet stopt, dan stop ik’, maak ik hem duidelijk en hij steekt schuldbewust zijn handen in de lucht. Voordat ik mijn ogen weer sluit en verder ga, zie ik hoe zijn pik na wiebelt en moet stiekem een beetje lachen.

"Ik had niet verwacht dat ik het zo opwindend zou vinden mezelf aan te raken terwijl hij kijkt"

Het duurt een aantal minuten, maar ik zit er inmiddels lekker in. Mijn zojuist geërgerde status heeft zich omgetoverd in geilheid en ik had niet verwacht dat ik het zo opwindend zou vinden mezelf aan te raken terwijl een ander naar me kijkt. Door de gejaagdheid in mijn gekreun is het Drew duidelijk geworden dat het niet lang meer zal duren. Wanneer ik mijn vingers net iets sneller beweeg, hoor ik Drew ‘STOP!’ roepen. Geschrokken staak ik per direct mijn werkzaamheden, maar het is al te laat - mijn orgasme heeft zich aan aangediend en dus kijk ik Drew kort aan alvorens ik mijn ogen sluit en deze sensatie over me heen laat komen.

Mijn persoonlijke cheerleader

In de daaropvolgende seconden probeer ik bij te komen, wanneer ik voel dat het matras beweegt. Drew laat zich - inmiddels naakt - naast me vallen en verbergt zijn hoofd in mijn nek. ‘Fuck, ik had jouw vingers graag met die van mij vervangen’, zegt hij met een warme adem tegen mijn oor aan en ik voel de tintelingen direct door mijn lichaam schieten. Zijn tong speelt met mijn oorlel en het voelt zo lekker dat ik direct weer zin heb om door te gaan. De hand die op mijn onderbuik rust wordt vergezelt door die van hem en samen bewegen zij zich richting zijn kruis. Zijn keiharde pik vult mijn hand wanneer ik mijn vingers eromheen sluit. En met gesloten ogen ga ik op mijn zij liggen en beweeg langzaam mijn hand op en neer. Omdat het een beetje droog aanvoelt, spuug in mijn handpalm en ga vervolgens verder. ‘FUCK’, ik beschouw deze uitspraak als mijn persoonlijke cheerleader en begin sneller te bewegen als Drew me plots stopt. ‘Jezus, ben je serieus?.’

‘Ik kan niet meer wachten’, brengt hij mompelend uit, terwijl hij over me heen hangt om met één hand in de lade van het nachtkastje te rommelen en er vervolgens een condoom uit te toveren.

Condooms

Sinds jaren gebruik ik geen hormonale anticonceptie meer - want, hello to my psycho twin - en dus heb ik Drew op het hart gedrukt ten allen tijde deze vorm van plastic barrières in huis te hebben om te voorkomen dat zijn zwemmers sneller zijn dan mijn hersencellen en ik in de verleiding kom om dingen te doen waar ik later spijt van krijg - waaronder een tripje naar de drogist voor een misselijkmakend duur pilletje. Terwijl hij zich tussen mijn benen positioneert, scheurt hij onzorgvuldig met zijn tanden de zilverkleurige verpakking van het voorbehoedsmiddel stuk en rolt dan in rap tempo het condoom af. In mijn achterhoofd voel ik de lichte paniek over de ruwheid waarmee hij zojuist met het stukje latex is omgegaan, maar deze wordt al snel gesmoord door de lippen die zich hard op de mijne drukken en mijn mond openen om een ingang - voor zijn tong - te creëren.

In de ideale wereld had ik nog iets langer toegewerkt naar het daadwerkelijk vullen van mijn vagina, maar door de intensieve opbouw - inclusief timer - is Drew wat ongeduldig en merk ik dat hij ietwat hardhandiger is dan normaal gesproken. Het is niet de eerste keer dat het er bij ons wat ruwer aan toe gaat - in de meeste gevallen wordt dit gedrag door mijn geilheid en woorden aangewakkerd - en dus denk ik er niet veel van en probeer me mee te laten slepen in het moment.

"Yo, kun je daar even mee stoppen?"

Dominant

Met een harde stoot duwt hij zich volledig bij naar binnen en uit mijn keel ontsnapt er een geluid dat tussen een kreun en een jammer hangt. Als ik eerlijk ben, voelde dit totaal niet prettig en zelfs pijnlijk, maar Drew lijkt zich van geen schuld bewust en interpreteert dit als een bevestiging om zijn pelvis wild te bewegen waarbij hij op hoog tempo in en uit mij pompt. Volgens mij heeft hij niet door dat dit niet - per se - chill is voor mij en dus probeer ik met mijn handen op zijn billen het tempo enigszins te controleren en hem iets af te remmen. Helaas, zonder succes. Inmiddels voel ik hoe mijn plas aan geil zich verruild voor woestijn droogte en elke stoot pijnlijker word. ‘Ik wil op je zitten’, probeer ik met een zo neutraal mogelijke stem uit te brengen. We doen een snelle wisseling van de wacht en binnen een paar seconden hang ik met mijn lichaam boven hem. Zijn mond omklemt mijn tepel en ik voel dat mijn opwinding weer wordt aangewakkerd. Als ik mijn rug recht merk ik dat hij te diep in me zit en laat me vervolgens weer voorover vallen. Met mijn bovenlichaam tegen zijn borst geplakt laat ik mijn heupen en billen een langzame twerk sessie uitvoeren, maar het duurt niet lang voor hij het tempo weer overneemt. Met zijn handen op mijn heupen houdt hij me vast en begint wederom op en neer te bewegen. Ik vraag hem ‘Yo, kan je daar even mee stoppen?’ ‘Ik heb gewoon zin om je heel hard te nemen’, antwoord hij op een vraag die geen antwoord vereist.

Pijnlijke seks

Wederom switchen we van positie en vind ik mezelf met mijn kont in de lucht en gezicht in het matras gedrukt terwijl hij zich zorgvuldig van achter in me laat glijden. Net wanneer ik begin te genieten van de seks, voel ik hoe zijn hand mijn haar aanraakt en met een flinke vaart schiet mijn hoofd naar achteren. ‘THE. FUCK. AUW.’, mijn irritatie level is in een paar seconden gigantisch gestegen. Ergens hoor ik een sorry alvorens hij mijn hoofd los laat. Omdat ik me te ongemakkelijk voel om op te staan, laat ik hem - met mondelinge begeleiding - rustig toe mij te nemen. Als ik voel dat zijn stoten dieper worden - en langer duren om zich terug te trekken - weet ik dat het einde in zicht is. THANK GOD! De laatste seconden zijn gevuld met zijn snelle ademhaling en de kreunende uitspraak ‘fuck, ik kom’, waarna hij zich om mijn bovenlichaam heen vouwt. Ik strek mijn benen uit zodat ik plat op het matras kom te liggen en voel hoe zijn pik in mij verslapt. Als hij een paar minuten later besluit zich terug te trekken, weet ik niet hoe snel ik moet opstaan.

Friends with benefits

In de badkamer zoek ik mijn spullen bij elkaar, kleed me gehaast aan en kijk dan naar mijn weerspiegeling in het beslagen glas. Mijn make up zit - mede door de troebele glasplaat - overal en nergens, maar het boeit me vrij weinig, want in gedachten probeer ik de snelste manier te vinden om hier weg te komen. Zonder er erg in te hebben tikken de minuten weg en een kwartier later wordt er op de triplex deur van de betegelde bezemkast geklopt. ‘Eh, gaat het?’, vraagt Drew. ‘Ja, hoor. Kon alleen mijn string niet vinden’, lieg ik terug en weet meteen dat dit foute boel is. Zodra ik mezelf mentaal bij elkaar heb geraapt, haal ik de deur van het slot en loop naar de stoel waar ik eerder mijn jas op had gedrapeerd. Met grote passen loop ik richting de voordeur en kondig mijn vertrek aan, terwijl ik het beschermende laagje stof over mijn schouders hang. Als ik aan de hendel trek, merk ik dat de deur op slot zit. ‘De sleutel liggen op het tafeltje. Sorry. Gewoonte’, zegt Drew en ik gris het ringetje met drie bungelende sleutels van het houten blad af. Bij de eerste poging heb ik direct de juiste sleutel te pakken. Terwijl ik nog eenmaal achterom kijk zie ik Drew op bed liggen en weet dat dit de laatste keer is dat ik hem zal zien. ‘Bye’, zeg ik nog terwijl ik de deur achter me sluit en hoor aan de andere kant van het hout dat er nog wat gezegd wordt. Ondanks de opwindende momenten was dit een onprettige ervaring. We hebben oprecht leuke tijden gehad, maar deze avond betekent wel het einde van onze seksrelatie en dus is binnenkort weer tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe friend with benefits.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Avond Avonturen