Reallife: 'De vriend van mijn beste vriendin maakt zich schuldig aan seksuele intimidatie'

'Als zij naar de wc gaat, knijpt hij in mijn billen'

Valerie (28) ontdekte na tien jaar de reden van haar chronische vermoeidheid
Glamour

De vriend van Zoë’s (31) beste vriendin leek ideaal: knap, spontaan, hulpvaardig. Iets té hulpvaardig, want hij wil Zoë altijd ‘helpen’, met erectie en al.

Nieuwe relatie

“Superblij was ik toen Nele me voorstelde aan Pascal. Het leek erop dat mijn beste vriendin, na een paar mislukte relaties, eindelijk haar ridder had gevonden. Pascal was knap, joviaal en pittig. Precies wat Nele nodig had.

'Als zij naar de wc gaat, knijpt hij in mijn billen'

Regelmatig nodigden mijn vriend en ik de tortelduifjes bij ons thuis uit. Ik kook graag en maakte dan lekkere hapjes of stoofschotels. We hadden altijd zo veel plezier met z’n vieren, dat we besloten samen een weekend weg te gaan. Nele en ik hadden wekenlang voorpret. Maar eenmaal in het vakantiehuisje wilde Pascal me net iets te vaak ‘helpen’. ‘Vind je hem geen schat?’ zuchtte Nele als Pascal weer eens enthousiast groente wilde snijden. Hoe kon ik haar zeggen dat Pascal, als Nele er niet bij was, ronduit opdringerig was? Ik vond het gênant. Flirterig hijgde Pascal in mijn oor dat ik veel beter kookte dan Nele. Regelmatig begon hij semi-lollig over samen douchen. ‘Na twee jaar verkering is de spanning wel weg.’

Ik ontliep hem, maar als niemand het zag pakte Pascal me bij het passeren klef bij mijn heupen. Ooit bedroog een jeugdvriendje me met een sportmaatje. De pijn die ik toen voelde vergeet ik nooit meer. Nele is mijn beste vriendin. Het is ondenkbaar dat ik – hoe spontaan en knap Pascal ook is – ooit in zou gaan op zijn avances. Na dat weekend appte Pascal me steeds vaker. Hij stuurde foto’s van zichzelf in bezwete sportkleding. Ik schaamde me tegenover Nele, durfde niets te zeggen. In haar ogen was Pascal perfect. En ik wist toch dat Pascal uitbundig was? De enige keer dat ik er met haar over praatte, zei ze dat ik Pascal vast verkeerd begrepen had. En Pascal zelf keek wel uit dat zijn appjes niet té suggestief waren.

Hij ging nog verder over mijn grenzen

Toen Nele een nieuw weekend weg voorstelde, drong ik aan op een hotel. Helaas ging Pascal ook daar over mijn grenzen. In de ontbijtzaal drukte hij zich onopvallend tegen me aan waardoor ik zijn erectie voelde. Hij likte tegelijkertijd aan mijn oor. ‘Dit kun jij allemaal hebben.’

Het ging mis toen ik mijn relatie verbrak en Pascal ineens bij me aanbelde. Hij wilde ‘er voor me zijn’. Uit fatsoen bood ik hem een kop koffie aan. Wéér klaagde Pascal over Nele. Konden wij niet eens samen ‘relaxen’? Bij het woord relaxen raakte hij zijn kruis aan en knipoogde hij. ‘Nele hoeft niets te weten.’ Ik knapte die avond totaal op hem af. De ridder die ik ooit had gezien, bleek een charlatan. Toen Pascal bij zijn vertrek ook nog zijn tong in mijn mond duwde, zette ik hem scheldend de deur uit. Toen liet hij een andere kant van zichzelf zien. Hij dreigde: ‘Als jij iets vertelt aan Nele, zeg ik dat we seks hebben gehad en dat jij begon.’ Om de week daarna op Neles verjaardag weer hijgerig in mijn billen te knijpen.

Ik weet zeker dat Pascal Nele ooit gaat bedriegen, als hij dat al niet doet. Dat doet pijn. Nele is al zestien jaar mijn beste vriendin. Ik gun haar zo veel meer dan een sneaky flirt die haar zwartmaakt als ze de andere kant opkijkt. Daarom spreek ik voortaan alleen nog met Nele alleen af. In de tussentijd hoop ik dat Nele gelukkig is en dat Pascal snel in zal zien wat een geweldige vriendin hij heeft. En mocht hun relatie klappen, dan sta ik klaar om Nele te troosten.”

Deze real life verscheen in het juni/ juli nummer van Glamour. Deze maand ligt er ook weer een gloednieuw issue in de winkel, bomvol real life verhalen en nog véél meer. Je bestelt 'm hier online!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sex