Avond Avonturen: 'En dan sta ik oog in oog met hem' deel 3

"Jammer, ik had je wel naakt en nat willen zien"

Avond Avonturen deel 3: 'En dan sta ik oog in oog met hem'
Lena MirisolaGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin. Deel 1 en deel 2 kun je hier terug lezen.

Onderweg naar zijn slaapkamer

Glimlachend kijk ik hem aan als ik mijn intrede in de hal van de woning doe. Het is duidelijk dat hier weinig te zien valt, behalve een tweetal trappen. Job loopt voor me de trap af en ik volg hem op de voet naar de slaapkamer.

Langs de trappen en in het slaapgedeelte van de woning vallen de prachtig, ruw gestucte muren op en zie ik als eyecatcher een gigantische toren aan boeken naast het bed staan. Bij het bekijken van de titels valt het op dat het voornamelijk kinderboeken betreffen. Job staat plots achter mij en neemt de jas van mijn schouders, terwijl hij uitlegt dat de boeken er zijn zodat hij zijn dochter - voor het slapen gaan - kan voorlezen op de dagen dat ze bij hem is. Met zijn inlevingsvermogen - gezien zijn beroep als professioneel acteur - kan ik me dit genot zeker voorstellen, maar besluit niet verder in te gaan op dit onderwerp, want als er iets een dooddoener is op een nacht als deze, is het dat wel.

Ontdoen van kledingstukken

Achter me hoor ik zijn voetstappen zich verder van mij verwijderen en als ik me omdraai zie ik dat Job naar een kamer in de gang is gelopen en daar het licht aan knipt. Mijn nieuwsgierigheid kan zich niet bedwingen en ik beweeg me in zijn richting. Bij aankomst kijk ik mijn ogen uit over de grootte van zijn walk-in closet. De kamer is groter dan mijn woning (lees: mini-huis aka studio-appartement), maar ik laat deze informatie achterwege en vraag om een kledingstuk om in te slapen. ‘Aan een t-shirt heb je vast genoeg’, zegt hij, gevolgd door een knipoog, waar ik stiekem heel lekker op ga. In het goudgele licht is hij goed zichtbaar en word ik geconfronteerd met zijn knapheid. Op een rustig tempo ontdoe ik mezelf van mijn kledingstukken. Allereerst mijn schoenen, gevolgd door de strakke skinny jeans en vervolgens mijn top.

Pas wanneer dit laatste zich van mijn lichaam heeft losgemaakt, zie ik zijn ogen slechts een aantal seconden verschuiven van de mijne naar mijn borsten en terug. Leuk weetje: bij Jason thuis heb ik een tas met wat kledingstukken staan, omdat avonden als deze zich vaker voordoen dan ik durf toe te geven en dus besloot ik op vrijdag een top aan te trekken waarbij een bh geen toegevoegde waarde had. Gelukkig heb ik naast een schone string ten alle tijden tepelplakkers in deze tas zitten. Tijdens mijn nachtelijke wandeling naar mijn huidige locatie heb ik dit plakkende paar uiteraard verwijderd en in mijn jaszak opgeborgen. ‘Hier’, ik krijg een t-shirt in mijn handen gedrukt dat sterk naar parfum ruikt. ‘Recentelijk aan gehad?’, vraag ik. Met een bijdehante uitdrukking op zijn knappe gezicht rolt hij met zijn ogen en loopt vervolgens richting de slaapkamer. ‘Vergeet je niet het licht uit te doen’, roept hij over de soundtrack van zijn blote voeten op de parketvloer. Ik schiet snel het kledingstuk aan, knip het licht uit en loop dan achter Job aan.

Onze lippen maken contact

In de slaapkamer trekt Job uitnodigend de deken - van het perfect opgemaakte bed - terug en gaat er onder liggen. Ik volg zijn voorbeeld, leg mijn bril op de stapel met (kinder)boeken naast het bed alvorens ik me omdraai zodat we face to face liggen. Het is een paar minuten stil terwijl we beiden onze ogen aan het donker laten wennen en elkaar observeren. Ik voel onder het dekbed hoe hij zijn arm om mijn middel haakt en mijn lichaam dichter naar zich toe trekt. We liggen nu voorhoofd tegen voorhoofd zonder nog een woord gesproken te hebben wanneer zijn bijzonder volle lippen contact maken met de mijne, maar hij beweegt ze verder niet. Zo liggen we nog een aantal seconden voor hij een gesprek tegen mijn mond aan begint. ‘Ik ben blij dat je de bank hebt verruild voor mijn bed, lieverdje.’ Ik glimlach en voel zijn mond hetzelfde doen.

Ondanks de gigantische aantrekkingskracht besluit ik genoeg te nemen met zijn gezelschap en te genieten van het moment. Tijdens ons mond-op-mond gesprek geven we beiden toe uitgeput te zijn en besluiten dan ook om te gaan slapen. De schemering van de ochtend prikt door de gordijnen heen en de korte uurtjes waarin we samen kunnen slapen besluiten we ten volste te benutten. Job wenst me fijne dromen toe en plant nu een dikke kus op de plaats waar zijn lippen zojuist nog rust vonden. Plots voel ik me wakkerder dan ik me in uren heb gevoeld en het duurt niet lang voor we aan elkaar geplakt door het bed rollen. Met de nodige handen op kietelbare plekken en snakkend naar adem, zijn we het er - onafgesproken - over eens dat dit genoeg is voor nu en na elkaar nogmaals een fijne nacht gewenst te hebben, vallen we lepeltje-lepeltje samen in slaap.

De volgende ochtend

De volgende ochtend - of eigenlijk 4 uur later - ontwaken we door het schelle geluid van zijn wekker. Geschrokken drukt hij snel op snooze en krult zich wederom om me heen. Hij voelt zo groot, warm én hard. Zijn ochtenderectie drukt tegen mijn billen aan en hij beweegt zich iets van mij af om dit feit te verbergen. De wekker maakt nog een aantal keer kenbaar dat het tijd is om op te staan en de snooze knop is er inmiddels ook klaar mee. Job staat op en besluit zich aan over te geven aan de glorie van de zaterdagochtend. Onder luid gekreun en gesteun loopt hij richting de badkamer als hij bij de deuropening halt houdt en zich nog even omdraait om een blik op het bed te werpen. Met kleine oogjes kijk ik hem aan. ‘Shit, het liefst had ik de hele dag met je in bed gelegen, want waar zijn de weekenden anders voor..’, zegt hij nog voor hij nog een aantal stappen neemt en de regendouche aan zet. De druppels kletteren op de tegels en ik besluit op te staan. In het toilet op de gang loos ik de nodige vloeistoffen uit mijn blaas en tover op de terugweg mijn kledingstukken uit de walk-in closet tevoorschijn waarna ik in de slaapkamer het bed opmaak. Job staat neuriënd onder de douche en de kamer vult zich snel met een perzikachtige geur. Met mijn eigen kledingstukken weer om het lichaam, laat ik het slaapshirt gevouwen op het opgemaakte bed liggen en doe mijn intrede in de badkamer om even snel mijn gezicht te wassen.

Volledig naakt

Het glas van de douchecabine is lichtelijk beslagen, maar nog helder genoeg om de strakke kont van Job te bekijken en te zien hoe hij de shampoo uit zijn blonde manen spoelt. Met mijn nagels tik ik op het glas om mijn aanwezigheid kenbaar te maken. Geschrokken draait hij zich met een ruk om. Nu hij zich volledig naakt én van voren presenteert laat ik mijn ogen over zijn lichaam glijden en zie het formaat van de pik die ik een aantal uur geleden nog afgeslagen heb onder het mom van: “het kan ook gezellig zijn zonder te seksen”. Per direct overspoelt mijn brein van de spijt gedachten, maar ik probeer deze het feit aan de fijne nacht niet te laten overschaduwen en probeer het van me af te schudden terwijl ik naar de wastafel loopt. Er ligt een nieuwe tandenborstel - in verpakking - op me te wachten en terwijl hij zich nog even afspoelt, poets ik snel mijn tanden. Het gekletter maakt plaats voor stilte en Job stapt naar buiten waarna de ruimte zich vult met stoom afkomstig uit de cabine. De om zijn middel geslagen handdoek hadden mijn benen kunnen zijn.. Maar ook deze gedachte verban ik razendsnel en staar hem nu via de spiegel aan. Mijn gezwollen ogen doen niet veel goeds voor mijn zwoele ochtend look, maar gelukkig heb ik wel een fris ruikende mond. ‘Wil je niet even douchen?’, vraagt hij. ‘Nee, dat doe ik thuis wel joh.’ ‘Weet je dat zeker?’ ‘Heel zeker!’ antwoord ik hem. ‘Jammer, ik had je wel naakt en nat willen zien, maar laten we dat voor een andere dag bewaren’, ook deze opmerking wordt gevolgd door een knipoog waar ik vooralsnog heel lekker op ga.

Na een korte bespreking van onze activiteiten op deze dag, kussen we elkaar gedag, check ik nog kort of ik al mijn spullen heb en stap dan zijn woning uit. Als ik mijn telefoon erbij pak, zie ik de tijd veranderen naar 11:30 uur. Met de zon op mijn gezicht sta ik hardop lachend voor de deur van de woning waar ik zojuist een bijzondere nacht heb doorgebracht. What the fuck just happened?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Avond Avonturen