Reality: 'Mijn man en ik gingen naar onze eerste virtuele seksparty in lockdown'

"Precies wat we nodig hadden om de sleur van de lockdown te doorbreken"

virtuele seksparty
Westend61Getty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 8 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Sarah*, 36, en haar man Chris*, 40, wonen in de buurt van Londen. Ze waren van plan om naar hun eerste seksfeest te gaan, maar toen werd in het Verenigd Koninkrijk de lockdown aangekondigd. Ze hoorden van een virtuele party met videobeelden, en besloten mee te doen. Sarah deelt haar ervaringen van haar eerste online seksparty.

Het stond al eeuwen op de planning om een keer naar een seksfeest te gaan, en in april zou het dan eindelijk zover zijn: mijn man en ik hadden ons aangemeld voor de Killing Kittens party in Londen. Aangezien we buiten de stad wonen én kleine kinderen hebben, was het regelen al best een onderneming. Toen alle evenementen on hold werden gezet, was dat dus flink balen. In het online circuit hoorden we over de virtuele seksfeesten die er in quarantaine worden georganiseerd. Dat leek ons een goede manier om iets spannends te doen, terwijl we wel verantwoordelijk omgingen met de coronamaatregelen.

Een online seksparty

We wisten totaal niet wat we ons voor moesten stellen bij de online party, maar het bleek een ontzettend vriendelijke omgeving te zijn met alleen maar positieve en aanmoedigende comments in het chatgesprek. En te zien aan de videobeelden waren de andere deelnemers al wat meer gewend om seks te hebben terwijl anderen toekeken. Net als bij de Killing Kittens party – waar we IRL naartoe zouden gaan – was het hier ook helemaal oké als je alleen wilde meekijken.

Chris en ik stelden ons voor aan de groep. Iedereen in de chat mag doen wat hij wil, en de admins kiezen om de zoveel tijd een nieuw stel uit als the main action: dan kom je dus groot in beeld (uiteraard met jouw toestemming). Wij werden ook enkele keren uitgekozen, waar ik echt wel op kickte. Ik ben een enorme exhibitionist! Mijn man was van tevoren iets nerveuzer, omdat hij iets meer op zijn privacy gesteld is, maar toen we eenmaal bezig waren was hij totaal ontspannen. Iedereen was ontzettend verwelkomend en open-minded, waardoor we ontzettend op ons gemak gesteld werden. Het voelde helemaal niet raar om seks te hebben waar vreemden bij waren, ik vond de spanning heerlijk.

Bekijk ook: bij deze seksstandjes heb jíj de leiding

Een sexy lockdown-momentje

Het was een topexcuus om ons tijdens de lockdown sexy aan te kleden. Ik had al sexy lingerie geshopt voor de party, dus die droeg ik tijdens de chat, met jarretels en hoge hakken. Chris had een broek en een shirt aan, en we droegen allebei maskers. Ik had zelfs mijn benen gewaxt én mijn haar mooi in de krul gezet.

Het was een heerlijke avond, precies wat we nodig hadden om de sleur van de lockdown te doorbreken. We missen allemaal de connectie met andere mensen, en dit was een hele aparte manier om je verbonden te voelen met anderen. Als je al een tijdje meer wilde experimenteren in je seksleven, dan is dit wel echt een aanrader. Ook als je al een tijdje benieuwd bent naar seksparty's, maar je de stap te groot vindt, is dit een mooie manier om kennis te maken met het wereldje. Op camera mag je zo filthy zijn als je wilt!

Sexten met een koppel

Gedurende het feest wordt er in de zijbalk gechat, en kan je andere gebruikers privéberichten sturen, maar ik wilde niet te veel tijd besteden aan lezen en typen. Wij wilden actie! Na het feest zijn we nog even blijven sexten met één koppel, want zij matchen ontzettend goed met onze verlangens. We namen sexy foto's en stuurden die naar elkaar, en gaven elkaar seksuele instructies.

We hebben ons geen moment oncomfortabel gevoeld, en werden er niet toe gezet om dingen te doen waar we ons niet prettig bij voelden. Seksuele dingen doen waar anderen bij zijn voelt lekker 'stout', en dat voelt goed. Om mensen dit vanuit huis te zien doen, waar ze compleet op hun gemak waren, was ook ontzettend sexy.

We hebben allemaal contact nodig in deze tijden, en als we het met wat kinky plezier kunnen combineren, is dat alleen maar mooi meegenomen!

Dit artikel verscheen eerder op Glamour UK.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder